OKDeSign

New member

רציתי למות היום יותר מ10 פעמים במשך 2 דקות.
אפשר לא?

jess r

New member
האנטומיה - סיום העונה

אפריל וג'קסון: משעמם.

מרדית' ודרק: ממ. נחמד שהיא עומדת על שלה.

ביילי מתלהבת מהתפקיד ושניה אחר כך אנחנו מגלים שאלכס קיבל אותו -
זה יהיה כיף.

הסצינה הכי מוצלחת בפרק: מרדית' וכריסטינה רוקדות לצלילי טיגן ושרה. התרגשתי. והיה לי חבל שהיא עוזבת.

הסוף עם הרופאה המאומצת: וואו. זה הכי אופרת סבון שלכם? אחד התסריטים המאולצים. אבל בסדר יהיה מבדר.

SHTRUDIDI

New member
זה נשמע מוכר אבל אין לי מושג אם צפיתי

מתי שודר בארה"ב?
איזה מספר פרק?

SHTRUDIDI

New member
באמת שאין לי מושג...

אני לא יודעת אם בא לי לצפות בזה שוב בשביל לגלות.

jess r

New member
אין הרבה התרחשויות בפרק

את רוצה סיכומון קטן או שהקודם הספיק לך?

jess r

New member
טוב, אז:

יש פיצוץ בקניון בסיאטל, כולם בטוחים שזה פיגוע, יש מלא בלאגן בבית חולים.
מרפי באה לעזור אפילו שהעיפו אותה ועוזרת ולרגע זה נראה כאילו יחזירו אותה להיות מנתחת אבל לא, כי זה יהיה קיטשי מידי
אז היא פשוט מסיימת את היום והולכת הביתה בהשלמה עם מצבה וחיוך על הפנים טרילילילה.

כריסטינה עוברת בין אנשים ונפרדת מהם. שיין מבקש לבוא איתה והיא מסכימה ויאי נפטרנו משיין!

בגלל שכריסטינה עוזבת יש מקום בחבר המנהלים או ואטאוור קוראים לזה, וובר אומר לביילי שהוא ימליץ עליה וזה בטוח שלה. בסוף הפרק אלכס מגלה שכריסטינה השאירה לו בתור מתנה את כל המניות שלה ואז המקום שלה בחבר מנהלים, אז אופס.

טורס ואישתה מטפלות בזוג עם אם פונדקאית ומחליטות שזה יכול להיות פתרון נפלא לרחם המאותגר של קאלי. ג'ס צופה מקילומטרים את הפרק שבו האם הפונדקאית שלהן מתקשה להפרד מהתינוק.

מסתבר שהפיצוץ היה צינור גז או משהו וזה לא פיגוע. (אבלאלתדאגוזאתעדייןתעמולהאנטימוסלמיתשששש)

אפריל בוכה סתם ככה כי היא אפריל. ברצינות. סתם. ככה. אמא של ג'קסון מנחמת אותה וכולם משפחה אחת גדולה.

כריסטינה נפרדת ממרדית' בסצינה היחידה בפרק שווה משהו ואומרת לה שניה לפני שהיא הולכת שדרק הוא אולי דרימי אבל היא השמש האמיתית ואסור שהוא יגרום לה להפסיק לזרוח או משהו כזה. היא נורא פואטית יחסית למי שתקועה כל היום בספרי רפואה.

מרדית' מסרבת לחתום על המסמכים של הדירה החדשה שלהם בוושינגטון ומכריזה שהיא רוצה להישאר בסיאטל, הקריירה שלה מול שלו בלה בלה בלה תעירו אותי כשהם ישלימו.

יש איזה רופאה שמחליפה את כריטינה בתור ראש הקרדיו והיא שחורה כזאת למחצה. בסוף הפרק וובר מתיישב לידה על הספסל ושואל אותה איך ההתאקלמות. היא מספרת לו משום מקום כי זה הגיוני לספר לאדם זר דבר כזה, שהיא מאומצת ושהיא גילתה לפני כמה זמן שהאם הביולוגית שלה היא... אליס גריי! והיא חצי שחורה! אז הוא אבא שלה!!! והיא לא יודעת את זה! אבל הוא כן! המתח! הדרמה! ו... גולללל!! אה, רגע, אופס, זה לא מכאן.

SHTRUDIDI

New member
כן!ראיתי!

תודה על הסיכום המושקע.
הוא היה יותר מעניין מהפרק

jess r

New member
כן

אולי אני אעשה כזה כל שבוע.

(סתם. אני לא. אל תתלהבי ואז תגידי ששיקרתי
)

SHTRUDIDI

New member
הזדמנות אחרונה...

אחרי שסיימתי לחשב את הניקוד ולגלות מי הטופ 12 של הפורום, רגע לפני שאני מפרסמת רציתי לספר לכם שזה ממש צמוד ולתת הזדמנות אחרונה, עד מחר, להשפיע על התוצאה ואולי לשנות את עתיד הפורום לעד

*דרמה בשקל תשעים*

הקיצר, מי שעוד לא הצביע שיניע עצמו וייתן כאן דירוג של 12 איידולים, מ-1-12.
זה לוקח דקה גג מחייכם.בואו

למעלה