is00

New member
יהי זכרו ברוך.

לגבי הסרטים...
האמת היא שלא יצא לי לראות הרבה סרטים שלו, אלא בעיקר ראיונות איתו בכל מיני תכניות אירוח למיניהן.

הסרט שלו שאני הכי זוכר הוא ללא ספק "ג'ומנג'י" שראיתי כמה וכמה פעמים.

SHTRUDIDI

New member
ג'ומנג'י נהדר

אני חושבת שזה הסרט הראשון שלו שראיתי בקולנוע.
עד היום זוכרת כמה התרשמתי מהמשחק שלו שם.

Bleed for Me

New member
ממש עצוב

עצוב שאיש כל כך מצחיק סבל מכזה דיכאון שהוביל אותו לקחת את החיים שלו...
לי הוא מאוד זכור מבוקר טוב ויאטנם, סיפורו של וויל האנטינג, הוק ועוד...ובתור ילדה אני ממש זוכרת אותו מגברת דאוטפייר, שראיתי אין ספור פעמים גם כבוגרת ועדין התרגשתי כמו תינוקת, ומאיש המאתיים, סרט מרגש ומצויין! באמת שהיה שחקן ענק והוא יחסר

SHTRUDIDI

New member
גברת דאוטפייר

סרט מקסים והוא שיחק כל כך טוב.
לא מכירה את איש המאתיים. איך קראו לו באנגלית?

SHTRUDIDI

New member
הסיפור נשמע מוכר

אבל לא זכור לי שראיתי את זה.
נו, אף פעם לא מאוחר.

Hadar07

New member
עצוב מאוד

ממש הייתי בשוק כששמעתי איך שקמתי בבוקר את החדשות במיוחד הפתיעה אותי העובדה שהוא התאבד.
כמה עצוב שבן אדם שהיה עסוק כל החיים שלו בלשמח אנשים ולהצחיק אותם היה כל כך מדוכא ועצוב מבפנים.
כשהייתי קטנה הייתי רואה את כל הסרטים שלו הכי אהבתי כמובן את גברת דאוטפייר ראיתי את הסרט הזה מלא פעמים.
הנה קטע מצחיק שאהבתי מהסרט.
אני זוכרת אותו גם בסיפורו של וויל האנטינג, פאטץ' אדמס, בוקר טוב וויאטנם, הסרט האחרון שלו נראה לי שראיתי היה החתונה הגדולה
אני חושבת קראו לזה וגם ראיתי כמה פרקים של המטורפים.

SHTRUDIDI

New member
גברת דאוטפייר היה מעולה

ראיתי היום שרצו לצלם גם את השני. אף פעם לא ידעתי שחשבו בכלל על המשך.
כל כך עצוב, באמת.

jess r

New member

האמת שלא ראיתי הרבה דברים שלו אבל הנסיבות מצערות, בטח בהתחשב בכמה הוא שידר ההפך על המסך.
כל הסלבס המתאבדים למיניהם ממש מכניסים לפרופורציה את הסברה שכסף ותהילה=אושר.

Oukami Kun

New member
ממש עצוב.

אני חושב שהסרט הראשון שלו שראיתי היה הוק, אבל בלי לדעת שזה הוא, או בלי להבין שזה איזה שחקן חשוב. או בלי להבין בכלל, כי הייתי בן איזה 8.
הסרט הראשון שלו שאני ממש זוכר אותו כשחקן היה ג'ומנג'י, שהיה מהסרטים האהובים עליי בילדות.
אחר כך, בערך בגיל 12, ראיתי את ללכת שבי אחריו והייתי צעיר מדי כדי להבין אותו אבל הוא היה מקסים. היום זה הסרט האהוב עליי שלו.
לא ראיתי אותו ברוב תפקידיו הדרמטיים, מוכרח להודות. כן ראיתי את איש המאתיים, שעכשיו רק למדתי שכך הוא נקרא, וראיתי את פאצ' אדאמס. ראיתי חלק מבוקר טוב וויטנאם אבל לא זוכר איך זה נגמר. וגברת דאוטפייר ראיתי רק את הסוף ולא את ההתחלה.
בטח ראיתי עוד דברים אבל אני או לא זוכר או לא מקשר.
אה וראיתי כמובן את אלאדין, אבל זה לא נחשב כי ראיתי את זה מדובב לעברית
.
ואת הסדרה שרצה שנה שעברה, 'המטורפים', גם ראיתי ומאד אהבתי.

SHTRUDIDI

New member
ג'ומנג'י

זה היה הסרט הראשון שלו שראיתי בקולנוע וכל כך התלהבתי מהאיש המבוגר הזה שממש מתאים לראש של הסרט ומחייה את התפקיד.
חייבת לומר שעוד סרט מעולה שלו זה RV, שלצערי לא קיבל יותר מידי יחסי ציבור, אבל הוא מצחיק מאוד והסיפור שם באמת כיפי.
ראיתי אותו כבר כמה פעמים והוא עדיין נהדר בעייני.

Hadar07

New member

באמת מחווה יפה, שכחתי מזה שהוא שיחק באלאדין.
שמעתם שגם הייתה לו התחלה של מחלת פרקינסון בנוסף לכל?
ממש עצוב. ואישרו שהוא התאבד בסוף בתלייה, זה נראה לי מחזה מזעזע למי שמצא אותו.
&nbsp

SHTRUDIDI

New member
שמעתי

התעצבתי.
כמה נורא הוא בטח הרגיש אם זה הגיע לכדי התאבדות...

למעלה