כי מסתבר שהקודם לא קופץ ולמה לא.
J jess r New member 4/9/14 #2 וגם כי אני רוצה לחפור לכם סיימתי את הקורס קיץ עכשיו חופש רשמי. ומצאתי עבודה שאני לא שונאת! עם אנשים נחמדים. כאילו הם נראים נחמדים. נגלה ביום שני.
וגם כי אני רוצה לחפור לכם סיימתי את הקורס קיץ עכשיו חופש רשמי. ומצאתי עבודה שאני לא שונאת! עם אנשים נחמדים. כאילו הם נראים נחמדים. נגלה ביום שני.
S SHTRUDIDI New member 4/9/14 #3 יאיי! מזל טוב על תום קורס הקיץ. אין יותר מבחן או עבודה או מטלה כשלהי? סגור וזהו?   ומזל טוב על העבודה. במה מדובר? אם זה משהו שאת אוהבת זה כבר מעניין. שיהיה בהצלחה!
יאיי! מזל טוב על תום קורס הקיץ. אין יותר מבחן או עבודה או מטלה כשלהי? סגור וזהו?   ומזל טוב על העבודה. במה מדובר? אם זה משהו שאת אוהבת זה כבר מעניין. שיהיה בהצלחה!
J jess r New member 4/9/14 #4 היה מבחן ונגמר אין יותר כלום זה משהו חביב שנראה בלתי מזיק על פניו, דומה לעבודה הקודמת שלי רק מוצר אחר (בקיצור רושמת לך בפרטי ) לא יכולה להגיד שזה מרתק או משהו אבל התנאים יחסית טובים והמנהלת עושה רושם ממש טוב. מקווה שאשרוד
היה מבחן ונגמר אין יותר כלום זה משהו חביב שנראה בלתי מזיק על פניו, דומה לעבודה הקודמת שלי רק מוצר אחר (בקיצור רושמת לך בפרטי ) לא יכולה להגיד שזה מרתק או משהו אבל התנאים יחסית טובים והמנהלת עושה רושם ממש טוב. מקווה שאשרוד
S SHTRUDIDI New member 4/9/14 #6 כיף, חופש של חודש שלם או חודשיים. לא זוכרת מתי מתחילה השנה האקדמית הבאה.   שיהיה בהצלחה. מקווה שזה יהיה טוב גם כשתהיי שם ולא רק בראיון
כיף, חופש של חודש שלם או חודשיים. לא זוכרת מתי מתחילה השנה האקדמית הבאה.   שיהיה בהצלחה. מקווה שזה יהיה טוב גם כשתהיי שם ולא רק בראיון
H Hadar07 New member 5/9/14 #11 איזה כיף גם חופש קצת מלימודים וגם עבודה חדשה,ספרי לי בהזדמנות מה היא. וסביבת עבודה עם אנשים נחמדים זה אחד הדברים שהכי חשובים לי במקום עבודה. שיהיה בהצלחה!!
איזה כיף גם חופש קצת מלימודים וגם עבודה חדשה,ספרי לי בהזדמנות מה היא. וסביבת עבודה עם אנשים נחמדים זה אחד הדברים שהכי חשובים לי במקום עבודה. שיהיה בהצלחה!!
J jess r New member 4/9/14 #8 לטס גט דראנק אונ דה מיני-בארן   אני צריכה להתחיל לראות את הקישורים שאת שמה פה
H Hadar07 New member 5/9/14 #12 גדול אדם הוא עשה את החיקויים די טוב האמת, מוזר לשמוע אותו שר בקול עמוק כזה אוף שמישהו כבר יביא את מארון 5 לארץ!! הם עוד מעט מתחילים סיבוב הופעות עולמי עכשיו זה הזמן..
גדול אדם הוא עשה את החיקויים די טוב האמת, מוזר לשמוע אותו שר בקול עמוק כזה אוף שמישהו כבר יביא את מארון 5 לארץ!! הם עוד מעט מתחילים סיבוב הופעות עולמי עכשיו זה הזמן..
B Bleed for Me New member 5/9/14 #13 טוב יאללה, איפה התפקדות חודש ספטמבר?! אני רוצה לדעת כמה הודעות היו לי החודש השתדלתי
J jess r New member 6/9/14 #17 קרן, ראית את זה??? http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,411,208,33361,.aspx