jess r

New member

אני אפתח אוף של כמה סדרות, מקווה שמישהו\י צופה בהן חוץ ממני ותגיב פה

jess r

New member
הומלנד, עונה 4

העונה הזאת הרבה פחות מושקעת, הן מבחינת הצילום-בימוי והן מבחינת התסריט מהקודמות, באופן ניכר, ועדיין ראויה לצפיה.
אני אוהבת את המורכבות בדמות של קרי, גם את הסיפור עם הילדה שלה, שבכל סדרה אחרת היה נגמר בזה שהיא לוקחת עליה אחריות, אבל האמת המרה היא שלא כולן מסוגלות להיות אמהות, וזה אמיץ בעיניי לכתוב דמות כזאת בחברה שמנסה לטאטא את המקרים האלו מתחת לשטיח.

עוד נושא רגיש זה היחסים בין קרי לבחור הפקיסטני. מצד אחד היא שוכבת איתו בשביל מידע, ועושה עליו מניפולציות ברורות, מצד שני נראה שהיא באמת רוצה לשכב איתו. מורכב, ומעניין, ולא שטחי.

ונקודה אחרונה לזכותם: הבחורה שקווין יוצא איתה. חוץ מסופר פאן נייט לא זוכרת מתי ראיתי דמות שמנה (לא שמנמנה כמו קאלי מהאנטומיה של גריי, אלא ממש שמנה) מוצגת כל כך לחיוב בסדרה, וגם בסצינות סקס חושפניות. אהבתי גם שהריב בפאב הוצג כנקודת משבר של קווין, ולא כעוד סיפור של 'בחור מרביץ לדושים בשביל בחורה', הוא בעצמו מודה בכך שהוא היה צריך ללכת משם.

בקיצור עונה מעניינת, והסיום של פרק 6 מצליח להבדיל אותה מהעונה הראשונה (בהתחלה חששתי שזה שוב יהיה הסיור של קרי וברודי, היא מתאהבת באויב וכו').

AnnGore

New member
אני נטשתי את הסדרה
מסוף עונה 2.... ניסתי לראות את הפרקים הראשונים של העונה השלישית ולא התחברתי...

jess r

New member
הוחלפו בלידתן

לא אהבתי שביי לקחה על עצמה את האחריות למה שדפני עשתה. דווקא ציפיתי לעונה הבאה לראות אותה בLA, חיה עם אמט ועושה עם עצמה משהו, ונורא סקרן אותי איך הם יציגו את ההתמודדות של פני בבית הסוהר, אבל כנראה שהם השתפנו. הו וול.

ואיכסוש על ווס ורג'ינה. ידעתי שזה בא, אבל איכסוש.

Hadar07

New member
הדבר היחיד שאני רואה פה

אבל אני רציני שוקלת להפסיק.
היה מפתיע הקטע שביי לקחה על עצמה את האשמה, כאילו למה היא עושה את זה לעצמה?
ומה אם יכניסו אותה לכלא עכשיו? הגיע לדפני להיות קצת בכלא אחרי כל השטויות שהיא עשתה
אבל משום מה יש לי הרגשה כמו כל הדברים בסדרה הזאת שהכל יסתדר פתאום.
גם היה לי הזוי הקטע עם הבית ספר שפתאום נסגר אחרי שהם נלחמו עליו שהוא לא יסגר פתאום בגלל
שהם מסיימים ללמוד כבר לא אכפת לאף אחד.
וכן היה צפוי הקטע של רג'ינה וווס ובאמת יאק.
&nbsp
אגב רציתי לדבר איתך על הסרט נעלמת איפשהו, לכתוב לך בפרטי?

jess r

New member
היא בונה על זה

שיתנו לה עבודת שירות כי זו העבירה הראשונה שלה.

מה שבא לך, את יכולה לכתוב גם פה, בשביל זה יש OFF

גםצופה

Member
מנהל
אני ממש לא סבלתי את העונה...

האמת שהיה פוטנציאל אדיר לעונה.
השנה האחרונה של הבנות בתיכון, כל הסיפור של דפני בעבודות השירות שלה (שהיו דווקא חלק חביב בפרק...) אבל התסריטאים החליטו לעשות את הסדרה מגוכחת ופשוט הרסו אותה לגמרי

jess r

New member
האנטומיה

שום דבר בעלילה לא היה הגיוני. אפריל התעצבנה כי אמא שלה... עשתה שופינג עם ג'קסון? יש להם את זה ביותר משעמם?
הריב של פירס עם וובר מיותר. אהההה, אז התעצבנת עליו שלקח לו זמן לעכל את העובדה שיש לו בת אחרי 31 שנים שהוא לא ידע על זה והוא ניסה להתקרב אליך במהלך השבוע ורק אז סיפר לך???? וואו, איזה דושבג!

ההתמחות של אריזונה - אויש, מעניין בערך כמו... לא. זה לא שווה לכלום. זה פשוט לא מעניין.

LeAnnDylan

Well-known member
רגע, זה לא הפרק האחרון ששודר,לא?

אוף דווקא רציתי להגיב על הפרק שראיתי השבוע אבל לא נראה לי שאנחנו מסונכרנות.
ראית כבר את הפרק עם אמיליה?

jess r

New member
ראיתי

אבל זה לא הפרק מההודעה.

מה חשבת עליו?
לי זה נראה מופרך שהיא צעקה עליה ככה, אבל ואטאוור.
לא הבנתי גם מה זה הפלאשבקים המיותרים של דרק ואחותו מהילדות.
הסצינה בסוף שהם צוחקים בבית היתה כייפית. אפשר יותר כאלו ופחות דרמה מזוייפת?

LeAnnDylan

Well-known member
את מגיבה לפרקים אחרי ששודרו אחריהם פרקים אחרים

נראה לך באמת שאני זוכרת מה היה בפרק הזה? בקושי מה היה באחרון אני זוכרת..

jess r

New member
האישה הטובה

מבחינתי הסוף של הפרק הזה שקול להצהרת אהבתה של קלינדה ללאנה. אולי בפרק הבא היא תציע לה נישואים

העיסוק באונס בקמפוס היה שטחי למדי והרגיש לי כמו "אוקיי זה נושא חם בואו נעמיד פנים שהתעסקנו בו". למרות שלצערי הוא גם הוצג בצורה די ריאלית - בלי יותר מידי דרמה.

LeAnnDylan

Well-known member
האישה, הפרק האחרון ששודר (לא יודעת מספרים)

איזה כיף שעוד פעם הייתה לאנה. אני כבר מתחילה להתרגל

טוב האמת שאני באמת לא זוכרת שום דבר אחר ממה שקרה בפרק מלבדה

התשדירי בחירות שלהם כאלה עלובים><
אה, רגע, אני כן זוכרת שני דברים שעיצבנו אותי.
פין ואלישיה

פיטר ו-וואטס-הר-ניים

אוף איתם. אני רוצה את פיטר ואלישיה ביחד

טוב אין לי אותיות בעברית במקלדת ואין לי כוח לנחש איפה כל אות נמצאת אז אני לא הולכת לכתוב הודעות ארוכות.

Oukami Kun

New member
אני איתך

גם בלא רואה וגם בכן רואה

אבל אני רואה עוד דברים בנוסף.
איך אתה לא רואה את Agents of S.H.I.E.L.D?!

לא יודע לא ממש מעניין אותי

וגם שמעתי ביקורות ממש רעות על הסדרה, אז זה לא עשה לי יותר מידי חשק

Oukami Kun

New member
היא השתפרה בטירוף מהעונה הראשונה

אני מאד נהנתי ממנה, בניגוד להרבה אנשים, אבל העונה השנייה היא מדהימה.
אמנם יש שם פחות גברים חסונים שמתפשטים להם כמו בחץ והפלאש, אבל העלילה שם כל כך יותר טובה. שווה לך לנסות, לפחות איזה פרק שניים.
השאלה גם אם אתה רואה את הסרטים של מארוול, כי אז בכלל אתה תעוף על הסדרה.

רואה את הסרטים של מארוול, זאת עוד סיבה למה לא בא לי על הסדרה

מספיק לי עם הסרטים. אני לא צריך שהכל יהיה מקושר בכל רמה, ולזכור כל פעם מתי הפרק שודר בהתאם לאיזה סרט יצא באותו זמן.
&nbsp
בכל אופן, כרגע אין לי זמן להשקיע בסדרות חדשות, בטח כשיש הרבה פרקים להשלים.
אולי מתישהו

Oukami Kun

New member
אז עוד יותר חבל שאתה לא רואה!

מבין את הרציונל, אבל אני נגיד ראיתי את העונה הראשונה בלי לראות את הסרטים ששודרו במהלכה (ת'ור 2, קפטן אמריקה 2) וזה לחלוטין לא פגע לי בהנאה. אחרי זה כשהשלמתי אולי טיפה הבנתי יותר, אבל זה ממש לא הפריע.
בכל מקרה אם אין לך זמן לסדרות חדשות אז אני לא אכפה עליך, אבל בכיף תוכל לראות רק מהעונה השניה, שהיא גם ככה הרבה יותר טובה, וזה גם פחות פרקים להשלים.

למעלה