סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Music Man XD

New member
אני לא בבית אז לא ארחיב,

אבל אומר שני דברים:
1. היה אחלה שבוע בסה"כ.
2. אני שונא חברים שמאכזבים! וזה קרה השבוע לצערי.

ערן1987

New member
באיחור קליל

רציתי להיות עם המשפחה בכיפור הזה אז בגלל זה כמעט ולא הייתי במחשב, אז יאללה, נעשה סיכום מאוחר

משהו טוב שקרה השבוע: זה משבוע שעבר, אבל ידידה שלי ילדה! זה היה ממש מפתיע כי לא זכרתי מתי התאריך שלה חח.. פתאום סמס: "נהייתי הבוקר אמא!"

משהו רע שקרה השבוע: האחראית על אחת העמדות שבהן אני עובד עולה לי על העצבים ברמות אחרות, זה רק מחמיר

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא נראה לי שיש משהו ספציפי

התחדשות השבוע: גם כאן לא זכור לי משהו מיוחד חח

סרט השבוע: שבוע ממש מוצלח! ראיתי 5 סרטים, 2 מהם בכיפור. ראיתי את "גט" בקולנוע והוא חזק ומעולה, מאוד ממליץ עליו! "כמה טוב להיות פרח קיר", סרט מקסים ויפהפה ומאוד מרגש. "יסמין הכחולה" של וודי אלן היה לא רע בכלל אבל חסר יותר עוצמה, "לקום אתמול בבוקר" מתחיל צולע ומשתפר מ-א-ו-ד ככל שהוא מתקדם עד שהוא כבר נהייה ממש כיפי ו"סלסט וג'סי" לא רע בכלל ומעביר כשעה וחצי בסבבה.

סדרת השבוע: נאדה

ספר השבוע: עדיין עם "נעלמת" המצוין.

שיר השבוע: Yellow Flicker Beat, החדש של לורד. אני מקווה שהוא רק טעימה לקראת אלבום חדש.

אלבום השבוע: Ceremonials של פלורנס + דה מאשין!

מאכל השבוע: אמא שלי הכינה עוגת שמרים-שוקולד מצוינת וממש טעימה! לא קשה כמו רוב עוגות השמרים אלא רכה כזו, בדיוק כמו שאני אוהב.

ציטוט השבוע: נאדה

תמונת השבוע: תמונה מהבוקר של האחיין שלי "עושה" סלפי.. חמוד!

תכניות לסופ"ש: היה כיפור, אז מה היה לעשות? חח.. הייתי בבית עם המשפחה והחברה, ראינו סרטים, ישבנו, קישקשנו.. כיף :)

אחר (או: מסר חשוב לאומה): בא לי עוד חופשים כאלה, זה ממש כיף!

DAN1EL

New member
איזה קטע,

ראיתי את כל הסרטים שראית השבוע - ואהבתי את כולם :)
במיוחד את "גט" המדהים ואת "כמה טוב להיות פרח קיר".
&nbsp
אבל מפתיע אותי מה שכתבת על "יסמין הכחולה". למה חסר עוצמה?
הוא היה דווקא מאוד עוצמתי בעיניי. ואלוהים, ההופעה של קייט בלאנשט. וואו.

ערן1987

New member
חח גם זה קורה

מה חשבת על ה-3 שלא הזכרת?
&nbsp
אני חושב שקייט הייתה מעולה, מסכים איתך, אבל לא יודע, היה חסר לי בו משהו.. הוא לא ריגש מספיק, לא היה חזק מספיק. לא שהוא רע, כן? אבל וודי יכול היה לעשות ממנו טוב יותר. וסאלי הוקינס הייתה בו מדהימה!

DAN1EL

New member
שני סרטים, אתה מתכוון.

ואהבתי אותם. אין לי כל כך מה להרחיב. שניהם סרטים ממש חמודים. :)
&nbsp
רק אגיד זאת, כי באמת זה משהו שאי אפשר להגיד מספיק פעמים בחיים האלה:
ביל מאריי

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: הרגשה טובה באופן כללי. אני יודע מי אני ולאן אני הולך. וזה כבר לא מעט.
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו ששווה להתעכב עליו. |נדב|
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להתקדם כמו שצריך עם הסמינר וליהנות.
התחדשות השבוע: נראה לי שהצלחתי להתאפק ולא לקנות ספרים.
סרט השבוע: מרתון היצ'קוק נמשך, זה השבוע השני. הפעם צפיתי שוב ב"החבל", "סירת הצלה", "הגברת נעלמת" (הסרט האהוב עלי שלו מהתקופה הבריטית), "הנודעת" ו"מר וגברת סמית'". היה תענוג. אין לי מספיק מילים כדי לתאר את האהבה שלי להיצ'קוק. וראיתי גם (לא קשור למרתון) את "מתחת לעור" בסינמטק, אבל דיברנו על זה כבר...
סדרת השבוע: נגמר "פרויקט מסלול". ראיתי במלואה את המיני-סדרה (חמישה פרקים) של מודי בר-און וענת זלצר - "כביש 90".

ספר השבוע: האמת שהיה הספק יפה! קראתי את "עולם הטללים" (ספר שירי הייקו של איסא), קראתי שוב את "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" (מענג כרגיל), כמעט סיימתי את "איש שלא הבחין בשום דבר" של רוברט ואלזר, וסיימתי (בעצב רב, כי לא רציתי שהוא ייגמר) את "פראני וזואי" של סלינג'ר - אדיר!
שיר השבוע: שמעתי די הרבה את דיקלה. אבל גם ריי צ'ארלס, ריק רוס, ודברים אחרים.
אלבום השבוע: אלבום הבכורה של ארקטיק מאנקיז ליווה אותי לא מעט בנסיעות השבוע, וכרגיל הוכיח את עצמו כמחייה נפשות ומעורר אנרגיה. לפעמים הוא פינה את מקומו לטובת האוסף של הג'קסון פייב, שגם לו יש אפקט דומה עלי.
מאכל השבוע: המשכתי עם עוגות הדבש, האמת. אז מה אם נגמר ראש השנה?
ציטוט השבוע: כל כך הרבה, מכל מה שקראתי.
תמונת השבוע: תמונה של Bryce Evans.
תכניות לסופ"ש: הסופ"ש כבר חלף, וזה היה יום כיפור כידוע. היה סבבה. אני אוהב את יום כיפור. לא צמתי (כבר שנה שנייה שאני לא צם).
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אנא ערף. גמר חתימה טובה? :)

ערן1987

New member
תמונה מגניבה!

שמח שהמשכת במרתון/הולך לך בסמינר ומקווה שהדברים המעצבנים יעלמו :)

למעלה