כתבות בנושאים להט"בים מבחר מהזמן האחרון
מ מטיילת בענן New member 18/6/12 #2 "הגבר הזה הוא אני" לצפייה ישירה הסרט עוקב אחר חמישה גברים טרנסג'נדרים בגילאים שונים ובשלבים שונים של תהליך השינוי המגדרי. שודר בערוץ 2 במוצאי שבת ה- 16/6.
"הגבר הזה הוא אני" לצפייה ישירה הסרט עוקב אחר חמישה גברים טרנסג'נדרים בגילאים שונים ובשלבים שונים של תהליך השינוי המגדרי. שודר בערוץ 2 במוצאי שבת ה- 16/6.
ע על שפת הנחל New member 26/6/12 #9 סרט מדהים! ראינו והתרגשנו, ושמחנו נורא על ששודר בפריים טיים בערוץ 2.
מ מטיילת בענן New member 18/6/12 #3 אחרי אנסטסיה מיכאלי - גם הבורגראנץ' הומופוביה היא כנראה דבר מדבק, אבל גם חוסר היכולת או הרצון לשתוק כאשר נתקלים בכזו. עובד בבורגראנץ' אמר "שימותו ההומואים", ולאחר שהעירה לו לקוחה קילל אותה. הבורגראנץ' מגנים בחריפות והעובד הושעה.
אחרי אנסטסיה מיכאלי - גם הבורגראנץ' הומופוביה היא כנראה דבר מדבק, אבל גם חוסר היכולת או הרצון לשתוק כאשר נתקלים בכזו. עובד בבורגראנץ' אמר "שימותו ההומואים", ולאחר שהעירה לו לקוחה קילל אותה. הבורגראנץ' מגנים בחריפות והעובד הושעה.
מ מטיילת בענן New member 18/6/12 #4 אתמול התקיים מצעד הגאווה הראשון בפתח תקווה נראה שהשנה תפסו תאוצה התארגנויות מקומיות של מצעדים קטנים יותר בשלל ערים. התמונות מקסימות ונראה שהיה שם הרבה מגוון אנושי.
אתמול התקיים מצעד הגאווה הראשון בפתח תקווה נראה שהשנה תפסו תאוצה התארגנויות מקומיות של מצעדים קטנים יותר בשלל ערים. התמונות מקסימות ונראה שהיה שם הרבה מגוון אנושי.
פ פרח7 New member 19/6/12 #6 תמונות מקסימות מאד, רק דבר אחד לא הבנתי איך אפשר ללכת על העקבים האלה?? *מגלגלת עיניים, לא בשיפוטיות, אלא בתדהמה*
תמונות מקסימות מאד, רק דבר אחד לא הבנתי איך אפשר ללכת על העקבים האלה?? *מגלגלת עיניים, לא בשיפוטיות, אלא בתדהמה*
מ מטיילת בענן New member 20/6/12 #7 עם כאבי גב בשבוע שאחרי וזה במקרה הטוב, במקרה הרע זה נקע במקום. אני גם נדהמת מיכולת של אנשים ללכת על דבר כה לא יציב. אין לי ספק שלו הייתי מנסה בעצמי הייתי מסיימת את היום עם הרבה קרח.
עם כאבי גב בשבוע שאחרי וזה במקרה הטוב, במקרה הרע זה נקע במקום. אני גם נדהמת מיכולת של אנשים ללכת על דבר כה לא יציב. אין לי ספק שלו הייתי מנסה בעצמי הייתי מסיימת את היום עם הרבה קרח.