מפגש משפחות לפני המצעד בת"א?

מפגש משפחות לפני המצעד בת"א?

מצעד הגאווה בת"א הולך להתקיים ביום שישי הבא, 8.6. מהפרטים שהצלחתי ללקט ההתכנסות תהיה בשעה 10:00 בגן מאיר, מה שאומר שהצעידה בטח תהיה לא לפני 13:00.

אנחנו הולכות להגיע להתכנסות, אבל לא לצעוד השנה. השילוב של חודש שביעי, שעת צהריים וקיץ תל אביבי לא נשמע מבטיח במיוחד עבורנו, בטח לא ההגעה לחוף כמו בשנים שעברו, איפה שאין פינת צל, מקומות ישיבה נוחים ושירותים הגיוניים.

אני מניחה שחלק מהפרטים האלו נשמעים לא מאוד אטרקטיביים גם למלווים בילדים - חשבתי לעצמי שזו הזדמנות מצויינת עבורנו לתפוס איזו פינה מוצלת איפשהו באזור, להיפגש, להכיר את מי שעוד לא מכירים ולהעביר איזו שעה שעתיים בנעימים.

מה אתן אומרות/ים?

scarlet26

New member
אני בעד!

שנה שעברה היינו בדיוק במצבכן :) והשנה עם הפושטק לא נראה לי שנסחוב עד הים. אז בעיקרון גם אנחנו שם!

גם אנחנו בעניין

ויש בריזה נעימה במדשאה של הגן, אפשר פשוט להתמקם שם עם מחצלות
(מטיילת - לך כדאי להביא כסא מתקפל
)

אני לגמרי בעניין

אני נואם בהפנינג לפני המצעד וביקשו ממני להיות שם ב-10:30...

חוץ מהנאום שלי שמוגבל ל-2 דקות (
) לא יהיה לנו ממש מה לעשות שם אז מאוד נשמח להפגש!

אגב, מטיילת, אני חושב שזאת החלטה מאוד נבונה לא לצעוד השנה- אני צעדתי בשנה שעברה והתוצאה היתה כאב ראש שלא עבר לי שבוע...

דיוידל

New member
הופה למצעד

נשמע רעיון טוב. בפעם האחרונה שצעדתי זה היה עוד לפני שהיו לי ילדים (לפני 11 שנה...) וכך ניתן יהיה לזרום קצת עם הילדים.
איפה אתן מציעות להיפגש?

אז סיכום ביניים קצר:

בגלל שמדובר ביום המצעד ויהיו שם מיליון איש ואישה נראה לי שלא צריך יותר מנקודת התכנסות בגן מאיר - שבלולית, הצעתך מצוינת (מה פתאום כיסא? אני פשוט אביא בגדים שלא יחטפו כתמים של דשא
).

אני אומרת - שהמגיעים ראשונים יתמקמו, מי שלא מכיר אותי או את אחד מהמגיבים האחרים בחיים שמחוץ לפורום מוזמן לשלוח מסר, ונמצא דרך לתאם. נראה לי שעשר וחצי זו שעה די סבירה, אם כי בטח יהיו הרבה אנשים שיגיעו לפני או אחרי. אני חושבת שזו בערך תהיה השעה שאנחנו נגיע מירושלים הרחוקה.

נתראה שם :)

גם אנחנו נגיע, כמו כל שנה

"אנחנו" זה אומר: ג'ינג'ית בת 4.5 בשמלת גאווה ושתי אמהות שמדגמנות גירושין ידידותיים (לא קל, אך אפשרי) ןמאובזרות במטריית גאווה גדולה.
הילדה מאוד אוהבת את "כל האנשים עם התחפושות שיש במצעד" אז הבוקר היא הודיעה שתתחפש לארנב. לא נראה לי...
אנחנו נהיה בחלק מההפנינג ובחלק קטן מהמצעד.

למעלה