רגע לפני ש... קרה לי נס

orange star

New member
רגע לפני ש... קרה לי נס

הי,

אז רק לפני כמה ימים שאלתי על מחזור שמתארך. לא הרשיתי לעצמי אפילו להעלות את האופציה של הריון בכדי לא להתאכזב שוב.
ובכל זאת, יודעת שממתינה שם במגירה עוד בדיקה אחת. לפי החישובים שלי, למרות שלא עקבתי החודש יודעת שזה כבר מספיק זמן בשביל לבדוק. ופתאום חיובי.

קרה לי פלא
.
שנה ושבעה חודשים. 19 חודשים של ציפיות, תקוות, אכזבות, לעיתים התרסקויות ובעיקר הרבה חוסן נפשי.

יש לי בבית נסיך בן 3:7 חודשים איתו נקלטתי על הניסיון השני. הייתי בטוחה שגם הפעם זה יהיה אותו הדבר... אבל לחיים יש תוכניות אחרות...
כמה בדיקות ביתיות שליליות לבנות כשלג. ..
לפני שנה פניתי לרופא פוריות. אי פיריון משני על רקע לא מוסבר.
אני אחרי שלל טיפולים הורמונלים. הרופא אומר IVF.
5 הזרעות שכשלו- מתוכן ההזרעה האחרונה נעשתה לאחר הכנה לIVF שהתפתחו רק שני זקיקים.
עוד חודש עובר ומתכננים את הפרוטוקול הבא.
רגע לפני IVF
:
הטפסים כבר מולאו, המרשמים נרשמו, התרופות במקרר.
ואז הרופא שלי טס לחו"ל לחודש. מה נעשה? מחכים. הרי כבר בחרנו בו להפרייה, אז זה לא משנה כלום. נחכה לו.
מנסים החודש טבעי , בלי מעקבים, בלי בדיקות ביוץ.

ביום שישי בשעה 5:45 הבן שלנו מעיר אותי מהשינה. יו"מ 37 (המחזורים שלי יחסית ארוכים, ואחרי חודש של טיפולים נוטים להתארך. מרגיז ומאריך כמו מסטיק כל חודש כזה של ניסיונות).
כולי אפופת שינה, בחושך עם פתח אור קטן הבוקע מהחלון מבצעת את הבדיקה. מטרת הבדיקה היא מפוכחת - היא לא להוליך אותי שולל במהלך הסופש - שלא תתגנב לשם בטעות איזה ציפייה. שומרת על עצמי.
באפילה החלקית בשירותים, עם אותו שביב אור, פתאום אני קולטת שני פסים. לא מאמינה. מדליקה את האור. שני פסים שאי אפשר לטעות בהם.
רצה לבעלי. כפות הידיים רועדות, הלב כל כך דופק כאילו שהוא עוד רגע יוצא מהגוף שלי.
לא מאמינים. זכינו בלוטו.
אחרי כמה שעות, חייבת את זה לעצמי - נכנסת לסופר פארם קונה עוד בדיקה.
רצה לשירותים... שוב פעם שני פסים שאי אפשר להתבלבל בהם. מתחילה לקלוט.. אבל לא ממש.

הבוקר רצה לבטא. עכשיו הגיעו התוצאות - 3396 !!!

ממתינה לא.ס בעוד שבועיים.... בינתיים עוצרת לרגע לומר תודה לפורום על מידע, תמיכה ותחושות הזדהות שסייעו לי בתקופה הכה קשה הזו.
מאחלת לכולנו בשורות טובות וימים שקטים !!

נתנאלה2

New member
מרגש שניסים כאלה מתרחשים

בשעה טובה
שיהיה הריון תקין וידיים מלאות !

gezers

New member
איזה כייף לקרוא הודעה כזאת..

אחרי האחרונה שלך מלפני 4 ימים..
ברכות ובשעה טובה!
מאחלת עוד המון שבועות עגולים וסיום בידיים מלאות!

anguly

New member
יוווו איזו בשורה נהדרת

הרהרתי במה שכתבת לי שזה היה פרוטוקול קצר כי הוא לא אמור להשפיע בכלל, כי הוא לא עובד על דיכוי, מנגד טיפולים בכל זאת משבשים דברים.
איזה כיף שהפעם זה הדבר האמיתי!
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
שיהיה הריון ארוך עגול ומשעמם עם סוף בריא ומאושר

orange star

New member
חחח איזה קטע

תודה רבה !!
אנג'י זו הזדמנות לומר לך באופן אישי תודה שתמיד על ענית על כל שאלה ותהייה שלי

ואמן

למעלה