אז מה שיחקתם השבוע/תשחקו בסופש?

PlayGirl3

New member
Freedom Wars

משחק סטייל מונסטר האנטר לויטה אבל עם מפלצות מכאניות בעולם פוסט אפוקליפטי.
התחלתי לשחק בו מזמן אבל הפסקתי אחרי פרק 1 כי לא היה לי ראש באותו זמן לעשרות האפשרויות השונות שהמשחק זורק עלייך על ההתחלה. הפעם נכנסתי אליו ברצינות ואני עומדת להתחיל את הפרק הלפני האחרון של הסיפור.
לוקח הרבה זמן ללמוד את המשחק, אבל אחרי שמבינים ומכירים את כל האופציות בקרב הוא די כיפי. נלחמים במפלצות רובוטיות ענקיות שאפשר לטפס עליהן ולהתחיל לפרק מהן חלקים ואח"כ החלקים האלה יכולים לשמש לבניית נשקים חדשים ושדרוג שלהם.
במשחק אתה בעצם אסיר שנידון למיליון שנה בכלא ואתה עובר משימות כדי לנסות לקצר את העונש. הסיפור לא הכי מעניין ולפעמים די מייגע ללכת ממקום למקום כדי לקדם את הסיפור ולקבל את המשימה הבאה. הייתי רוצה שיהיו עוד סוגים של אויבים, אין כל כך הרבה. הם פשוט משתכללים ככל שהסיפור מתקדם. עכשיו אני נלחמת ברובוטים משודרגים בטירוף שלוקח שעה רק לפרק מהם את המגנים כדי להתחיל לפגוע בהם באמת אבל עדיין צריך לפרק מהם את הלייזרים והטילים והמכונות ירייה שלא יחסלו את הקבוצה שלי. כנראה אצטרך לצוד בקרוב חומרים מתאימים לשדרוג הנשקים שלי כדי להתקדם.

זה נשמע משחק ממש טוב.

אהבתי לשמוע שיש חלק כל כך מרכזי לבניית נשקים, אני יכול להעביר חודשים עליו אם ככה. במיוחד אם יש לו New game+ שרק ידרבן אותי. אני גם אוהב לשמוע שהקרבות נמשכים המון המון זמן, יש גיימרים שיגידו שזה קרבות "נמרכים" בעיני זה מוסיף מתח ועניין :)

רק הקטע של הסיפור קצת מכניס עוקץ לכל הדבש שתיארת, זה היה נראה משחק שהסיפור די מושקע בו, זה מה ששמעתי לפחות.

וערכי ההפקה של המשחקים הזה די טובים למשחק ויטה אז בכלל היו לי ציפיות בקטע של הסיפור.

עדיין הוא נשמע שווה מספיק בשביל הקרבות/מערכת שידרוג.

PlayGirl3

New member
הוא נחמד, היה יכול להיות הרבה יותר טוב

אם לא הסיפור שמרגיש לי כמו סתם משהו שמעכב אותי בין המשימות וכמו שכתבתי קודם, חסר יותר גיוון באויבים ובסביבות. הייתי אומרת שזה כנראה מה שהם יכלו להוציא מהויטה אבל כבר ראיתי עליה משחקים הרבה יותר מושקעים.

סטריט נייטמר 5, untrolled 4.

סטריט נייטמר 5 : היה לי קרב טוב נגד שחקן ממש טוב. (בסרטון) הבחור שיחק את זאנגיף ואני כרגיל את קאמי. עכשיו זה בדרך כלל באסה בשבילי, כי לזאנגיף יש המון, המון יתרונות על קאמי ואני בדרך כלל שונא להילחם נגדו.

לקאמי אין כדורי אש לירות על זאנגף מרחוק כמו שיש נגד לריו או קן, ויש לה את הHP הכי מעפן 3 מכות שהיא חוטפת וקוראים עליה קדיש. זה אומר שהיא חייבת להתקרב לזאנגיף ואז הוא יכול לתפוס אותה כמה שהוא רוצה! עדיין ניצחתי וזה היהשחקן מעולה! (הרבה יותר טוב ממני וגם רואים את זה בדירוג שלו חחח)

untrolled 4 : לא יצא לי להתקדם ממש בפרק 12 (בגלל המשחק שלמעלה) מקווה לסיים אותו הסופש בלי הפרעות :) עדיין קצת מבאס אותי שנוטי דוג עשו לנו ספוילר בE3 לסט פיס המדהים (וכועס על עצמי שצפיתי בו)
בE3 של השנה אני כמעט לא צופה בכלום!

מישהו 2

New member
אני משחק בעיקר באונליין של נארוטו

מצאתי קהילה לא קטנה של שחקנים ישראלים שכנראה מכורים למשחק לא פחות ממני וזה תענוג.
לא משנה מתי אני מתחבר לסוני אם זה 1 בלילה או 10 בבוקר. תמיד יש איזה Party ישראלי להתחבר אליו ולשחק ביחד במשחק.
אם רק CC2 לא הייתה הורסת אותו עם חוסר היכולת לצפות בשחקנים אחרים משחקים במצב ENDLESS
אבל אנחנו משלימים את זה בעזרת סטרימינג / share play ומצבי משחק מרובי משתתפים.
&nbsp
&nbsp
חוץ מזה התחלתי את דדפול שהוא מצחיק, אבל גרפית הוא ממש עלוב וגם רץ רע עם תקיעות. מצטער שקניתי אותו.
מחכה לחבילת הרחבה האחרונה של הוויצ'ר. אין כל כך במה לשחק.

אפשר בנארוטו הזה להשתמש בתרופות באמצע הקרב והגברת כוח

הם חייבים לבטל את הדברים האלה אם הם רוצים שזה יהיה משחק טוב.שברו לגמרי את המשחק ככה ואי אפשר לקחת אותו ברצינות.

דדפול מעפן, איך קנית אותו? :) הוא נראה עלוב גרפית אפילו לסטנדרטים של הדור הקודם. הסביבות נראות נורא, השימוש באקדחים, נורא, הקרבות הרגילים נוראים,

כל מה שיש למשחק הזה זה הומור שירותים נחמד ביותר.

מישהו 2

New member
דדפול באמת משחק מעאפן

אבל הבעיה שלי איתו היא לא בגרפיקה או במשחקיות. הבעיה שהוא רץ ממש גרוע....
יד דיליי בין הכפתורים לתנועה על המסך ויש לו מין חצאי תקיעות.
אם לא זה, מאמין שהייתי יכול להפיק ממנו סוג כלשהו של הנאה.
&nbsp
לחלק מהדמויות בנארוטו באמת יש תוספי מהירות/עוצמה שניתן לקחת כחלק מחפצי הקרב שלהם המיוצגים ע"י החצים בשלט. אבל זה הדבר האחרון שתשמע אי פעם מישהו מתלונן עליו. ההשפעה שלהם בקרב היא קצרת טווח ובלתי מורגשת בעליל. אנשים שמשחקים (בהם גם מקצוענים) מתעלמים מהקיום של הדברים האלה לגמרי... זה די סתמי, אף אחד לא מדבר על זה או מחשיב את זה בתור כלי עזר בקרב.
זה עדיין לא אומר שאפשר להשאיר את זה.. זה רק סיבה אחרת ללמה צריך להעיף את זה.

איזה שחקנים מקצוענים משחקים נארוטו?

לא עולה לי בראש אף שחקן מקצועי שמשחק בנארוטו ומהקרבות שהצצתי ברשת אני רואה מלא אנשים משתמשים בתרופות האלה.

מישהו 2

New member
במקצועי, התכוונתי שחקנים עם ניסיון במשחק

לא שחקנים שמשחקים בתחרויות רשמיות על כסף או משהו, מצטער על הבלבול

sivan120

New member
אני ממשיכה עם בטמן, אחלה משחק

לצערי לא היה לי יותר מידי לשחק השבת אבל עדיין אחד הטובים ששיחקתי בו.

meishar84

New member
Battlefield 4, Battlefield 4 ועוד Battlefield 4

השאר לא מעניין

סטריט פייטר 5 - אני מעדיף לשמור על המסך שלי, כי פעם הבאה שאפעיל אותו המשחק יגרום לי להעיף את השלט על המסך, אין לי סבלנות אליו וכל פעם שאני משחק בו אני מתעצבן.
אנצ'רטד בדרך אליי מVGP (יום שישי הוא עצר לקונקשן בגרמניה) וכנראה סופ"ש הקרוב יוקדש לו אם ובתקווה שהוא יגיע.
GTA V - מיציתי אותו.
Transformers Devastation - כנ"ל.
Sniper Elite 3 - קניתי בגלל ה3D, התלהבתי לשעה ומאז לא מעניין.
Arkham Knight , סיימתי את כולו ובאטמן סגר לי את השלטר. עכשיו חבר נהנה ממנו.
ככה שמשחקים במשחק שאף פעם לא נמאס - Battlefield 4

אגב, עוד 4 וחצי חודשים לBattlefield 1

חבל שאתה מוותר על סטריט פייטר גבר

יש לך פוטנציאל לא רע. אתה פשוט צריך לעבוד על ההגנה שלך, או זה או שאתה איש של מורטאל קומבאט וטקן (שזה גם בסדר חחח)

אולי נעביר סיבוב על המולטי של uncharted 4 אם יבוא לך. זה גוף שלישי אז אני לא אהיה גרוע.

Sniper Elite 3 - לא שיחקתי בשלישי אבל השני כל כך היה על הפנים, במיוחד הגימיק הזה שרואים את השלד של הבן אדם ואת הקליע בהילוך איטי.
סדרה גרועה, שזה חבל כי יש לה קונספט מעניין מאוד.
גם sniper בדור הקודם היה מסריח, אין משחקים טובים על צלפים זה באסה.

meishar84

New member
לא ויתרתי, לקחתי הפסקה עד הודעה חדשה

אני הרבה יותר נהנה מBF4. ובאופן כללי אני הכי נהנה מFPS.
ובזמן שיש לי לפלייסטיישן אני מעדיף משהו שאני באמת נהנה ממנו.

פוטנציאל יש לי, הייתי מעולה בSF4, את MK לא סבלתי אף פעם וטקן היה להיט (עם פול ובריאן בעיקר).
לפי הזמן ששיחקנו אני משער ששמת לב שאני לא השחקן הכי הגנתי

לגבי SE3 , הרבה אנשים מאוד נהנו ממנו, הוא משחק טוב שמצריך המון אבל המון סבלנות, לי אין את זה במשחקים, אני מאלה שאוהבים לשחק כמו שהידים

בBF4 אני משחק רק Assult או Engineer, תלוי מאוד במפה, אלה הקיטים היותר התקפיים והדינמים שלא מצריכים משחק סטטי (כמו צלף או קלע למשל).

מעולה אונליין או הכי טוב בין החברים שלך

? :)

אם היית מעולה בסטריט פייטר 4 אז 5 לא אמור להיות בעיה בשבילך, נהפוכו.

תראה, למשחק הזה יש חסרונות גדולים בעיני, הmatchmaking מעפן לגמרי. כמו שאתה יכול לראות בסרטון ששמתי לרוב שמים אותך מול שחקנים הרבה יותר טובם ממך, זה יכול לתסכל כמובן, אני לוקח את זה כדרייב להמשיך להשתפר :)

בעיקרון אני יכול להבין אותך. SF זה משחק שדורש המון זמן כדי להיכנס לכושר
עברו איזה 3 חודשים מההשקה ואני עדיין מרגיש על הפנים במשחק ושיש לי דרך ארוכה לעשות עד שאגיע למצב שאני מרוצה מהביצועים שלי והרמה שלי.

אבל זה היופי שלו גם :)

amithas190

New member
סיימתי את wolf among us ואני מוכר .. עכשיו בהרחבה של המכשף

הזאב היה אחלה משחק , מאוד מומלץ.
&nbsp
עכשיו בהרחבה של המכשף , נראה ששיפרו את הגרפיקה בפאטצ' האחרון. הסביבה בהרחבה עצמה הרבה יותר צבעונית ומפורטת .
&nbsp
נראה שמסכי הטעינה ארוכים יותר בעקבות השיפור הגרפי. אבל אני סולח להם

למעלה