בלאק פריידיי - בואו נדבר על זה

shmickey

New member
בלאק פריידיי - בואו נדבר על זה

והינה, בלי ששמנו לב אפילו, עברה לה עוד שנה והבלאק פריידי ממשמש ובא!
אז מה אתכן? יש משהו על הכוונת?
מוזמנות להעלות לפה כל דבר שקשור ליום שישי הנהדר:
וויש ליסט
מבצעים שווים במיוחד
המלצות
לינקים
ופנטזיות

לי וולף

New member
הנה כמה מבצעים שווים ששמעתי עליהם (לא רק אונליין)

קבוצת טופשופ במבצע BLACK FRIDAY- קולקציית סתיו חורף ללא מע"מ
בין התאריכים: 26-28.11.2015. המבצע חל על כל מותגי הקבוצה:
טופשופ, טופמן , מיס סלפרידג' ודורותי פרקינס.
אינטימה - 40% הנחה על מגוון פריטי קולקציית ההלבשה התחתונה הפנאי והספורט מסתיו חורף 2015-16. המבצע בלעדי לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים
המבצע בתוקף בתאריכים 26-28.11.2015 או עד גמר המלאי.
CLARCKS-
50% - 30% הנחה על מגוון דגמי הנעליים, התיקים והמגפיים לנשים ולגברים מקולקציית סתיו חורף 2015-16. המבצע בתוקף עד 28.11.2015 או עד גמר המלאי ובכפוף לתקנון, לא כולל מוצרי טיפוח. ניתן להשיג ברשת Clarks ונעלי נימרוד ברחבי הארץ.
קסטרו Black Friday – כל קולקציית סתיו חורף 2015 ללא מע"מ, בכל חנויות קסטרו ובאתר האינטרנט על קולקציית הנשים, הגברים ו"הילדים של קסטרו".
חגיגת ה-black Friday של קסטרו תיערך החל מיום חמישי ה- 26.11.2015 ועד שבת ה- 28.11.2015 (כולל).
FACTORY 54 BLACK FRIDAY-
25% הנחה, 100 פריטי אופנה מובחרים המשתתפים במבצע מקולקציית הנשים והגברים לעונת סתיו חורף 16-2015 של מעצבי העל הבינלאומיים המובילים.
המבצע בתוקף עד ה-28.12.2015, תקף לפריטים מסומנים בלבד, אין כפל מבצעים והנחות, לא כולל ג'ינסים, special items וחליפות.
FRED PERRY BLACK FRIDAY,
40% הנחה על הפריט השני שבמבצע מקולקציית הנשים והגברים לעונת סתיו חורף 16-2015 לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים בלבד. המבצע בתוקף בין התאריכים 26-28.11.2015 , על הפריט הזול מביניהם, תקף לפריטים מסומנים בלבד, אין כפל מבצעים והנחות, לא כולל ג'ינסים, special items וחליפות.
להשיג בחנות הדגל FRED PERRY, מתחם שרונה תל אביב
אתר הנעליים הישראלי www.shoeshu.co.il במבצע כפול מ-Black Friday עד Cyber Monday. עד 50 אחוזי הנחה על כל הדגמים באתר במשך כל סופהשבוע עד שני שאחרי בין התאריכים 27-30 לנובמבר
המבצע הנו - Black Friday to cyber Monday UP to 50% From - כולל קולקציה חדשה! אל מבצעי ה"בלאק פריידי" יצטרפו מבצעים נוספים במסגרת ה"סייבר מנדיי".
אתר האופנה Fam-fash יוצא במבצע לכבוד הבלאק פריידי, קולקציית החורף ב-15% הנחה, בשימוש בקופון Black15. מגוון סוודרים, חולצות, חצאיות, שמלות ועוד.בנוסף כל רוכשת תהנה ממתנה מפנקת. המבצע תקף ב27.11.2015 -28.11.2015. משלוח דואר ללא תשלום.
ניתן להשיג: http://www.fam-fash.co.il
לכבוד הבלאק פריידי וסייבר מנדיי רשת התכשיטים והשעונים רויאלטי יוצאת במבצע על מגוון שעונים ותכשיטים במבצעים מיוחדים ואטרקטיביים.
שעון סייקו מסדרת סייקו אסטרון מחיר 5990 שקל מחיר מיוחד לבלאק פריידי וסייבר מנדיי 4990 שקל. טבעת יהלום מחיר 4152 שקל מחיר מיוחד לבלאק פריידי וסייבר מנדיי 4990 שקל. שעון פולסר לנשים ב-199 שקל בלבד.
עגילי ג'יפסי מזהב החל מ 299 שקל. עגילי זהב ג'יפסי עם ריקוע בלייזר המדמה שיבוץ החל מ 479 שקל.
כל המבצעים יהיו תקפים החל ביום שישי 27.11.2015 ועד יום שני 30.11.2015
להשיג https://www.royalty.me/

shmickey

New member
האמת שקניתי לא מזמן

בגולף, חמודים ונוחים (לא בטוחה אם יהיו שם מבצעים).
אני רואה גם שלולה כתבה על מבצע שיהיה באינטימה, אז שווה להציץ גם שם

לי וולף

New member
ניסית את של H&M?

יש להם מלא דגמים, אני באופן אישי תמיד מעדיפה את תחתוני הכותנה אבל יש גם מבדים אחרים. המחירים מאוד נוחים וכמעט תמיד זה יבוא בחבילה של 2 או 3 זוגות.

lalilo

New member
תמיד אני מתכננת, מתכוננת, מדמיינת, מחפשת

במשך כמה שעות טובות.
ובסוף לא מוצאת כלום :(((

לי וולף

New member
עוד כל מיני הטבות בחנויות מקוונות ולא מקוונות

BLACK FRIDAY של RIMMAROMANO שבו תוכלו להנות מהנחה של 25% על כלל החנות. המכירה תתקיים ביום שישי הקרוב בתאריך 27.11.15 בין השעות 9:00-17:00. ירמיהו 24 ת"א.
Black FRIDAY / Cyber MONDAY ב-ADIKA
5 ימים של הפתעות והנחות עד 70%
רשת האופנה והלייפסטייל קוביקה מעניקה 5 ימים של הנחות
www.cubica.co.il עד 70% הנחה על פריטים באתר, ו-20% הנחה על כל פריטי האופנה בחנויות. 27 בנובמבר- 1 דצמבר
דניאלה להבי - הנחות על כל הפריטים השחורים ביום שישי
MEEDOT - 15% הנחה על כל הפריטים השחורים 26-28.11

יש הרבה מכירות גם לקראת סייבר מאנדיי

נכנסתי להרבה מהאתרים האלה, וראיתי גם באתרים ישראליים, שגם שולחים עם שליח הביתה, כמו זה : http://www.myurbanrunway.com/accessories-jewelries שיש להם מחר מכירות שוות, שכדאי כבר לשים בעגלה. אני הכנסתי כמה אקססורייז שתמיד רציתי ועכשיו הם ב- 40% . יואו מה שיילך בדואר עוד חודש, מהומה.

An0rak

New member
מתי צפוי סייל בפולאנדבר?

היום יש 20% הנחה החנויות בגלל בלאק פריידי, אבל אני תוהה מתי החנות תכנס לסייל ויהיו הנחות קבועות- יש לא מעט פריטים שאני רוצה לקנות שם.

myselfie

New member
בלאק פריידי| אספנו עבורכם את האתרים השווים והזולים ביותר!

זהו. חג הקניות הבינלאומי הגיע. מה שנשאר לנו הוא ליהנות מהמבצעים הגדולים ביותר שהוא מציע.
יש רק בעיה אחת: מתוך כל כך הרבה אתרים שמשתתפים בחגיגות- איך נדע אילו הכי זולים? ואילו אתרים בכלל שולחים לישראל?
בדיוק בשביל זה אנחנו, Plus972, כאן.
אספנו עבורכם את האתרים השווים ביותר מרחבי העולם, שמציעים את ההנחות הגדולות ביותר על המותגים שאתם הכי אוהבים!
אז קדימה, היכנסו עכשיו לפוסט, ותתחילו לעשות שופינג!

[URL]http://plus972.blogspot.co.il/2015/11/black-friday.html[/URL]

למעלה