יאקוזה 5 בחינם בחנות האירופאית לבעלי פלוס

PlayGirl3

New member
יאקוזה 5 בחינם בחנות האירופאית לבעלי פלוס

לא יודעת אם זו טעות או שהחליפו את אחד ממשחקי הפלוס או שהעלו בטעות משחק של החודש הבא...
בכל מקרה למי שיש פלוס אירופאי ממליצה לקנות אותו כמה שיותר מהר לפני שיעדכנו את המחיר.

טנקס, זה בהורדה.

זה זמין גם בפלוס הישראלי כמובן למי שיש. נקווה שהם לא יבטלו את זה כמו מה שקרה לאנשים שסימנו את פולאאוט 4.

אם הם ישאירו את זה לבעלי הפלוס, אז זה חודש מעולה!

PlayGirl3

New member
כנראה שמו את זה במקום הנסיכה השמנה

עדכנו עכשיו את משחקי הפלוס בחנות ויאקוזה מופיע בתור אחד מהם ו-fat princess לא מופיע.

בהחלט חודש טוב.

כן הם כנראה הבינו שהם פישלו כי

הבנתי שהנסיכה השמנה הזו כבר היתה בחינם בפלוס, טוב נו אני מניח שזה יהיה היקאוזה הראשון שלי על אמת הפעם.

PlayGirl3

New member
הוא כבר לא חינם, כנראה זו כן הייתה טעות

ממש מוזר... למה זה הופיע בקטגוריה של המשחקים החינמיים של הפלוס?

זה עדיין יורד אצלי :)

ההורדה לא נעצרה נראה אם זה יעבוד אחרי שזה יסיים לרדת או שסוני לא תרשה לי להפעיל את זה.

כנראה זה אחד המשחקים שעתידים להגיע לפלוס ומישהו העלה אותו מוקדם ממה שהיה צריך.

PlayGirl3

New member
לפחות בטעויות הם יודעים לפנק

תסיים אותו מהר לפני שיבטלו אותו וספר לי איך הוא, אולי אקנה במבצע הבא. אני צריכה לשחק בו לפני ש-6 יגיע.

אין בעיה :) אבל לא נראה לי שיבטלו אותו.

מתערבים שהוא המשחק של החודש הבא בפלוס? ושמו אותו בטעות בחודש הזה?
(ואם הוא לא של החודש הבא אז הוא כמובן אחד מהמשחקים של השנה הזו)

זוכרת שאמרתי לך שיגיע המשחק שיגרום לך להגיד "באסה" שאין לי פלוס? אז הנה הוא
.

יאקוזה 5, הJRPG של הויטה, NBA 2016 טרופיקו 5.
קשה לי להגיד שלא קיבלתי מהפלוס יותר ממה ששילמתי עליו.

PlayGirl3

New member
אני עדיין לא משוכנעת

אחכה להכרזה על המשחקים של החודש הבא, מקסימום אחדש לקראת סוף החודש ואז אקבל גם את המשחקים של החודש הזה.

מבין אותך פשוט המקרה הזה מיוחד כי...

אני מניח שראית את ההודעה על יאקוזה 5 בגף כי הם תמיד עולים על זה ראשונים.
אני כמו שאמרתי ראיתי את זה כאן לראשונה ומזל שלא פיספסתי כי אני תמיד מפספס.

העניין הוא שגף תמיד מוצאים Loophole שכאלה פעם הם מצאו גם loophole כזה לGOW בPS3 (לא 3, ההמשך שלו)

ההבדל הוא שכל הloopholes האחרים אף פעם לא היו חלק מהפלוס ועד כמה שאני יודע סוני לא חסמה גישה אליהם.זה ממש הוצע כחלק מהשירות של הפלוס.

צודקת שצריך לחכות ולראות, אבל אני חושב שיש לנו סיבה טובה לאופטימות לאחרונה סוני אמרו שהם רוצים להגדיל מאוד את מספר המנויים בפלוס, אולי זו הסיבה האמיתית לשינוי החיובי שאנחנו רואים כאן בפלוס.

וחוץ מזה כמו שסגה רצו לייחצן את יקאוזה 5 בפלוס, דרך יאקוזה 4. הגיוני שהם רוצים לייחצן את 6 דרך זה שהם יתנו את 5 בפלוס.

נחכה ונראה כמובן, אבל יש סיבות טובות לאופטימיות.

למעלה