סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

<font>סופ"ש קסום ונטול הטרדות לכולם!!</font>
<font>
</font>​

bluish raindrop

New member
פותח שרשור סיכום סופ"ש בעצמי כי משעמם לי

משהו טוב שקרה לכם השבוע? התקבלתי לעבודה לא פשוטה אבל כיפית מקווה שאצליח בה O: אתגר רציני, מאוד שמחתי שאמרו לי שאני התקבלתי.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? היו כמה ימים שישנתי חצי מהיום כי לא היה מה לעשות ולא היה לי כוח לזוז

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? הורדתי מיוטיוב קטעים ארוכים של סאונד של גשם\יער\ציפורים. אני חושב שזה שיפר לי את השינה, מרגיע.

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? ממ לא היה ממש S: אבוקדו ?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? רוצה לראות את זולנדר החדש והסרט החדש של סשה ברון כהן

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? חוץ מעניין העבודה לא כ"כ. מקווה שיהיה בקרוב אחרת אני אשתגע

dory141

New member
הסיכום שלי - אחרי היעדרות ארוכה

משהו טוב? השבוע נגמר. משהו רע? אין, תודה לאל (ואני לא דתי או משהו).
מאכל?דג סלמון בתנור עם אורז מבושל במיקרו.
סדרה- ברוקלין 9-9, רואה כמעט כל יום בטלוויזיה ומתפקע מצחוק. בקרוב אחזור לעונה 2 של הרשימה השחורה, מותחן מומלץ בכיכובם של ג'יימס ספיידר ומייגן בון.

dori78

New member
מסכמ"שת באיחור

משהו טוב
בשבת הייתי בטיול עם האופנוע, עם קבוצה שמאז הפעם האחרונה שטיילתי איתה נוספו בה המון אנשים שלא היכרתי קודם.
בהתחלה זה קצת הלחיץ אותי אבל הצלחתי לתקשר עם כולם בכיף.
יעד הטיול היה חוות השומר וההסבר שקיבלנו שם היה מרתק.

עוד משהו טוב
כמה בדיקות רפואיות שעשיתי וקיבלתי תוצאות טובות.

פחות נחמד, אפילו מגעיל
הבוס לשעבר מאיים לתבוע אותי, כי שלחתי מייל פרידה נימוסי לכמה מהלקוחות שעבדתי מולם שלוש שנים(!).
כתבתי בצורה ברורה שפיטרו אותי וכנראה שזה מציק לו שיידעו שהוא פיטר אותי ולא אני עזבתי מרצוני.

וגם בחורה שיצאה איתי צבועה בצורה דוחה במיוחד ולצערי נאלצתי לראות אותה השבוע באיזה אירוע חברתי ששתינו הינו מוזמנות אליו.

שיר/וידאו
"אני מתה להיות אנטיפתית"
שיר משעשע של חוה אלברשטיין, מילים של דן אלמגור ולחן של נורית הירש.

משהו שריגש
היו כל מיני, לא משהו שאני רוצה לפרט פה כרגע.

bluish raindrop

New member
נשמע מגניב

מניאק הבוס הזה. מזכיר לי שעבדתי באיזה עבודה זמנית, ואז הפסקתי מרצוני את העבודה. אח"כ שמעתי מאחד העובדים שהבוס אמר להם שהוא פיטר אותי(לא נכון) כי עישנתי בעבודה(אני בכלל לא מעשן חח) . איזה אדיוטים חחח

dori78

New member
כן.

בשימוע הוא אמר לי שאני לא מצליחה לבצע את המשימות שלי בגלל שאני כל היום בפייסבוק.
ואין לי פייסבוק.

למעלה