סיכום שבועי!

Elle992

New member
סיכום שבועי!

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

סופ"ש נדיר ומבורך לכולם!!!

dory141

New member
אענה לך

משהו טוב? השבוע נגמר. משהו פחות טוב? לא עמדתי בכל המשימות המקצועיות שלי, מה שאומר שבימים א-ג אהיה בעומס רב מאוד.
מאכל שנהניתי ממנו? צ'ילי קון קרנה, בבית.
סרט? קופ אאוט, קומדיית משטרה מטומטמת אבל מצחיקה עם ברוס ויליס וטרייסי מורגן (מהסדרה "רוק 30").

Elle992

New member
שלי...

1. הסרטון הראשון והרציני שלי בערוץ יוטיוב
שאני מנסה להחיות ובעיקר להתעסק זה באופן רציני ולא כמו שהיה בעבר.

2. לגלות שיש סטוקרים אחרייך, לא נעים...בייחוד כשהם תופסים את הההורים שלי

3. LeAnn Rimes - Cant Fight The Moonlight
אהבתי את השיר בעבר המאוד רחוק וכשנתקלתי בו במקרה ממש שמחתי
ונהנית מימנו בשבועיים האחרונים

4. השבוע כל דבר כמעט שאכלתי סבלתי מימנו אבל חטיף בריאות שעשוי מתמרים,
צימוקים, קשיו ושומשום היה ממש טעים ובעיקר מרענן ושונה.

5. השבוע נתתי די פול גז עם אבודים והגעתי כבר לעונה האחרונה
וזה ממש מעציב אותי...אוטוטו מסיימת אותה ועצוב לי שאין עוד עונה..
זו סדרה ממש טובה, למרות שהגעתי אליה באיחור הזוי אבל היא עדיין מעולה ומאוד מעניינת

6. כשעמדתי מחוץ לביניין שלי ובכיתי קצת כי קרה משהו שנורא עיצבן אותי והוציא
אותי משלוותי, משהו שקשור לנעילה של הדלת בכניסה לביניין..קיצר, עבר כלב
פודל קטן ומתוק וממש עצר והסתכל עליי, בגלל שבכיתי והייתי עצובה.
זה ריגש אותי בטירוף כי בני אדם לא יעצרו אבל פתאום כלב שמבין
ואשכרה עוצר ומקשיב ומסתכל עליי(!!). זה נדיר. התרגשתי בטירוף ואם יכלתי
לחבק אותו הייתי עושה זאת אבל..הוא עצר לדקות ספורות ואז הלך לדרכו

dory141

New member
זמרת מעולה ושיר מעולה

אגב, ראית את הסרט חופשיות על הבר, שמתוכו לקוח השיר? כאחד שאוהב בעיקר מותחנים וקומדיות מטופשות, ראיתי אותו כשיצא (בשנת 2000), באחת הרגילות שלי מצה"ל והוא היה לא רע בכלל ביחס לז'אנר. חבל שפייפר פראבו לא התפתחה מאז, להוציא הסדרה פרשות סמויות.

Elle992

New member
לא ראיתי...האמת שלא יוצא לי לראות סרטים

בכמעט שלוש שנים האחרונות וזה מעציב אותי מאוד.
אני אנסה למצוא דרך לראות אותו.

bluish raindrop

New member

משהו טוב שקרה לכם השבוע - שמח שאני במצב בריאותי הכי טוב שהייתי בשנים האחרונות..וזה לא דבר שאני לוקח כמובן מאליו. הרבה פעילות פיזית הייתה היום וציפיתי שאני יהיה מעולף עכשיו אבל אני בסדר.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? מבאס אותי שאנשים לא אוהבים לעזור בקטע של הכרויות. בדרך כלל הם אוהבים לעזור רק במה שנוח להם. אבל כשזה נושא חשוב ולא נוח להם, לא יזיזו אצבע.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? שיר דאנס יפה מסרט מצחיק

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? פיצה !!!

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? ראיתי איזה סרט מפורסם משנות ה90. זה מצחיק שאז היו מלא בדיחות גזעניות שהיום לא יעזו לעשות בסרט חח.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? השבוע לא משהו מיוחד. אבל הרבה רגעים נחמדים ורגעים מצחיקים.

טוב

אני רואה סרט על קוסמים ועולם הרוחות והיום איבדתי כבוד לקוסמים המפורסמים כמו דינאמו וקופרפילד.
נכון יש קוסמים אמיתיים שעושים טריקים ומתאמנים עליהם אבל הקוסמים שלרב זוכים בתהילה נעזרים ברוחות וגורמים מהעל טבעי. כי עובדה שלמשל קופרפילד הצליח לעבור דרך קירות או לשגר את עצמו למקום אחר אף אדם שיתאמן על כך לא יצליח ללא עזרת העל טבעי. ויש המון דוגמאות בקסמים שלהם למשל שהם מעוותים את הגוף ונשענים אחורה כמו בפוזות במטריקס וכדומה.
זה סרט מעניין אחד הקוסמים היה ממש מטומטם ועשה סיאנס ואז הוא אף למעלה כל האנשים ברחו והוא היה אחוז דיבוק ויצא לו קולות ונהמות מהפה.( טוב זה היה קוסם דפוק במיוחד).
ובהרבה כרזות של קוסמים מפורסמים לאורך ההיסטוריה גם בתקופתינו אנו מופיע שטנים בכרזות ופרסומות למופעים. ( שטנים מצויירים לוחשים באוזן למשל זה גם מוטיב שחוזר בכרזות האילו או לא זוכרת את השם של הקוסם מהסרט או בספר שלו או בכרזה למופע הוא מופיע כשהצל שלו עם קרניים וכדומה זה מדהים כמה שהנושא הזה חוזר שוב ושוב אצל קוסמים).
בקיצור אין לי כבוד לקוסמים fake. רק לקוסמים אמיתיים שבאמת עובדים קשה על הקסמים שלהם. אחרת זה אומנם קסם אבל זה לא הקסם שלהם כי הם לא מבצעים אותו אלא כוחות חיצוניים עושים זאת קישור לסרט
https://www.youtube.com/watch?v=_-AZkPGMvL8

למשל עוד דוגמא לקסם

שאדם ללא עזרת רוחות לא יכול לעשות. יש קוסם בסרט ( לא ניסיתי לזכור את השם אבל די שנאתי את הקוסם הזה כי הוא גם גרם לאנשים לעשות וודו ברחוב לדקור בובה ואז האיש שהבובה יצגה ירד לו דם מהאיבר אז מלכתחילה שנאתי את הקוסם הזה על ההתעללות שהוא העביר אנשים האישה שדקרה את הבובה וראתה דם מתפרץ מהבטן של הבחור נבהלה נורא), ששרד אחרי שהקפיאו את הגוף שלו 3 ימים בלי בעיות. אי אפשר להתאמן על דבר כזה כשמקפיאים לאדם את הגוף במידה והוא נשאר חי ( סביר להניח כשייסיימו את ההקפאה הוא ימות), לא יוכל לשרוד 3 ימים...

מלומאן

New member
יש לך נקודת מבט מקורית

אהבתי את הרעיון שהקוסמים האמיתיים הם דווקא אלה שלא נעזרים בעל-טבעי (נראה לי שזה מה שהתכוונת).

בכל מקרה, לפני כמה זמן היה סרט ביס דוקו על The Amazing Randi - הוא קוסם שהקדיש את חייו לחשוף את השרלטנים שכן טוענים לכוחות על-טבעיים, למרות שהם משתמשים בטריקים רגילים של קוסמים. אורי גלר והכפיות שלו זו הדוגמה מספר אחת גם בסרט. אז אולי יעניין אותך לראות אותו. הוא נקרא "שקרן הגון" (An Honest Liar).

אבל - רעיון יותר טוב - אולי רנדי הוא חלק מהקונספירציה ורק עושה את עבודת השטן.

(אגב, לי קשה להאמין בעולם הרוחות וכל מה שיוצא בכך. סתם כיף לחשוב על זה.)

האמת זה לא כייף כל כך

כי לפי האמונה הרווחת מי שעושה עסקאות עם רוחות משלם בעולם הבא אבל כן כנראה שהם נהנים בעולם הזה אבל זה ריקני.
מה כייף בלהצליח במשהו שאת לא עושה?
לא מצליחה להבין אותם מה מהנה כל כך בהערצה של אנשים ליכולת שאין לך?
בסרט יש קוסם ( שגם לא אהבתי), שלוקח את זה צעד קדימה ומשכנע בסרטונים שלו אנשים לעשות עסקאות עם שדים הקוסם מתוודה על העסקאות שהוא עושה ומשכנע אנשים להפוך לאלים בעזרת השדים . אם תרצי אני אחזור אחורה לסרט ואברר לך את השם של הבחור הסיסמא שלו באתר זה become a god
אבל זה אסור לדעתי המחיר גבוה מידי.

למשל הקוסם mike super עובד עם רוח בשם

דזמונד בקסמים שהוא מבצע ( אתה יכול לראות אותו ביוטיוב ). מייק המסכן אינו יודע שדזמונד הוא שד אם תכתוב את השם באנגלית ותפחית חלק מהאותיות תראה את השם demon מסתתר.
מייק נמשך לרעיון הקוסמות מגיל צעיר כשהיה ילד הרוח כתבה לו אני דזמונד שוב ושוב עד שהוא התחיל לדבר איתה ומאז דזמונד מבצע עבורו את כל הקסמים ומייק אומר זאת שאם דזמונד לא מופיע אין קסם. הנה סרטון שלו לדוגמא ביוטיוב אפשר לחפש עוד סרטונים שלו
https://www.youtube.com/watch?v=waLofpKowmU
בואדי שיש טריקים ( אני בעד טריקים כי אז אנשים לשם שינוי באמת מבצעים אותם), אבל לרוע המזל הקוסמים המפורסמים באמת אילו שעושים קסמים בלתי נתפסים לא נעזרים בטריקים בכלל הם משתמשים במאגיה שחורה. ואז זה אכן קסם אבל זה לא כישרון. ובמובן מסויים הםfalse gods

מלומאן

New member
זה כיף כשזה נשאר בגדר פנטזיה

בפנטזיה יש את כל הריגוש בלי הסיכון

הרעיון של עונש בעולם הבא, שברב המקרים הוא נצחי, הוא אחד הרעיונות המזעזעים שהגתה האנושות. לטעמי זה רעיון כל כך חולני שאין שום סיכוי שהוא קיים מחוץ למח האנושי. אנחנו השדים של עצמנו.

בסרט שאני המלצתי לך הם מדברים בדיוק על מה שכתבת - על הערצה ליכולת שאין להם. אבל בסרט ההוא זה הפוך, והיכולת שלא קיימת היא הכוחות העל-טבעיים. המסקנה היא שיש משהו מאוד מפתה בלקבל הערצה מאנשים, וברב המקרים

אולי הרעיון של עסקאות עם השטן הוא פשוט ביטוי לתופעה הזאת באופן כללי - שהרצון להערצה ואהבה מהזולת גובר על הצורך להגשים את המטרות שלנו בכוחותינו שלנו, ובהתאם לאמות המידה שהיינו מציבים לעצמנו. זה מחלחל להרבה תחומים אחרים בחיים.

בכל מקרה, הנה קצת בלוז מהאיש שמכר את נשמתו לשטן רק כדי לנגן יותר טוב על הגיטרה שלו:

זה נכון מה שכתבת

לגבי הזמר לא יודעת אבל מאוד יכול להיות עסקאות עם השטן היא תופעה נפוצה בקרב מפורסמים. וממה שלמדתי בנושא פלוס מה שראיתי אצל קוסמים אני סבורה שהשטן אמיתי ושלא מומלץ להתקרב אליו כי אחד התפקידים שלו זה לפתות ולשקר לאנושות

מלומאן

New member
טוב, אני לא מפחד ממנו

אני לא יודע מה איתך, אבל אני מוכן אליו. רק שיבוא ואני כבר אראה לו מה זה.

כל מה שהשטן עושה אלוהים עושה יותר טוב

שהרי האל ברא את השטן.
לכן מי שמחזיק באמונה באמת לא צריך לפחד. אני קצת פחדתי כי התעסקתי עם החומר הזה הרבה זמן וראיתי הרבה אנשים רעים שמנסים להשפיע לרעה על אנשים
אבל זה לא אמור להפחיד את המאמין
טוב בוא נסיים פה את הדיון

ga26

Member
את טועה - זה לא שכל מה שהשטן עושה אלוהים עושה טוב יותר

אלא שכל מה שהשטן עושה הוא ברשות ובסמכות של האל. ההיררכיה ברורה ולעומת הנצרות שבה יש אמונה בשתי רשויות שנלחמות אחת בשניה ביהדות האל הוא השולט והטוב והרע וכל הישויות הרוחניות והגשמיות נמצאות תחת שליטתו.

מלומאן

New member
סיכום

משהו טוב שקרה לכם השבוע? כלום.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? הכל. בעצם לא. סתם מרגיש צורך לדבר עם מישהו, אבל לא מוצא עם מי. זה לא חדש, שאין עם מי, אבל הצורך לדבר בא והולך. ועכשיו הוא בא.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? אני אשים כמה קישורים.

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? סרט נחמד אתמול בסינמטק: "החופשה הסקוטית שלי". קומדיה בריטית די טובה. אבל למה אין סעיף גם לספרים?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? אני אעמיד פנים שזה הסעיף לספרים. אז, לא קראתי כלום. קראתי קצת. אבל לא מספיק, אז אני אומר כלום. בדיוק כמו שעשיתי בסעיף הראשון.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? המוסיקה בקישורים שצירפתי. ועוד מוסיקה שלא צירפתי.

סופ"ש נעים לכולם.

ga26

Member
סיכום מאוחר

משהו טוב שקרה לכם השבוע?
הכל טוב

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?
העניין הכלכלי לא נגמר וממש קשה להחזיק מעמד.
שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
כל בוקר אני שומע גלי צהל בדרך לעבודה. בדרך כלל אני מספיק לשמוע חלק מהתוכנית של רזי ברקאי. השבוע לכבוד יום הולדתו הייתה תוכנית שכולה הייתה ללא אקטואליה אלא אנשים עלו ושרו את שירי הערש שהם שרים לילדיהם וששרו להם בילדותם. ועלתה מישהי ששרה את השיר שאמא שלה שרה לה בילדותה. מדובר בשיר ברוסית שתרגמו אותו גם לעברית ואני מתרגש כל פעם שאני שומע אותו - בואי אמא.
https://www.youtube.com/watch?v=kuX-gaKzjo4
מאכל שנהנתם מימנו השבוע?
במוצאי שבת אפיתי עם הבן שלי לחמניות - יצא מדהים!!!!
סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
"סמי הכבאי" נחשב?
האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?
הבת שלי נכנסה לגן והפרידה בבוקר קורעת אותי.

למעלה