סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

כפי שהבטחתי, אני משיבה עטרה ליושנה!
אז הסיכום השבועי היה חלק בלתי נפרד מהפורום וכשאני עזבתי אותו הוא נדם, ואני כאן להשיב אותו לתפעול. אז תעשו טובה, נסו לשתף איתי פעולה

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

הכרות השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

שאלת בונוס שאשמח לשמוע את דעתכם עליה:
האם אתם בעד קשר זוגי בין תלמיד/ת תיכון לבין המורה שלהם?

זה משהו שנתקלתי בו באיזו סדרה שאני צופה בה כרגע ואני עדיין תוהה לעצמי מה אני חושבת בנושא...אשמח לשמוע עוד דעות

*כמובן, כל אחד רשאי לענות על איזה שאלות שנוח לו. לא חובה על הכל.

אאחל שנה טובה, נפלאה, פורה ובעיקר מבורכת בהרבה בריאות ורגעי אושר
ודברים חיוביים לרוב.
לא אאחל לכם שנה מתוקה, זה משמין ולא בריא לסוכר

אז שנה בריאה, זה טוב יותר

ga26

Member
איזה כיף שחזרת!!!! לכבודך אענה

משהו טוב - התחיל חופש די כדול עד שבוע הבא ביום רביעי. חופש מהעבודה זה תמיד טוב
משהו מבאס - קצת רבתי עם אשתי, לחצים לקראת החגים. כל העניין של משפחות וחגים זה משהו די מבאס
מאכל שנהנתי ממנו - מעורב ירושלמי
סדרה - CSI פשוט מכור לזה
משהו שריגש אותי - הבת שלי בת ארבעה חודשים התחילה להתהפך לבד. לכם זה נשמע סתמי אבל להורים זה מאוד מרגש

קשר בין מורה לתלמיד- בעייתי במקצת ומבחינה חוקית אסור אבל אישית אני חושב שאם יש הסכמה הדדית ושני הצדדים נהנים - מי אני שאתנגד

שנה טובה ומתוקה לכולם
ושוב טוב לראות אותך כאן אל

Elle992

New member
איך שימחת אותי

אני שמחה לקרוא תגובות מעודדות לגבי חזרתי. זה תמיד עושה נעים בלב.

לגבי CIS - גם אני פעם הייתי מכורה, בעיקר בילדות.
עושה לי חשק לנסות לחזור.

לגבי הילדה - זה תמיד מרגש! אפילו שאין לי ילדים, אבל כל מהלך מעודד וחשוב בהתפתחות שלהם שקורה זה מעודד ומרגש.

mr lonley2

New member
משתתף

משהו טוב שקרה לכם השבוע-- סגרתי עיסקה בעבודה שעליה עמלתי לא מעט

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע--- התחלתי לשמוע שירים ישנים של אייל גולן ( לא כולם מושלמים חח)

מאכל שנהנתם מימנו השבוע--- לאחר המון זמן שלא אכלתי מקדולנס השבוע יצא לי להיות ליד סניף שלהם ולאכול

הכרות השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע--- התחילה העונה החדשה של גולסטאר ,אומנם ריאלטי אבל בלי שום תחרות או הדחות וכו . חצי שעה של צחוקים ביום

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע--- לקוחות שהגיעו לאחל לי שנה טובה והביאו איתם אף שי צנוע .

שנה טובה ומוצלחת יותר מזאת שחולפת

dori78

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לכם השבוע?
עמדתי בכל המטלות שלי בעבודה, למרות עומס עצום ומחסור בשעות.

אתמול נשארתי במשרד עד 21:45 כדי שזה יקרה...

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
"הכל כתוב" - אריאל הורוביץ, מתוך האלבום "יאללה ביי" שיצא לפני 17 שנים.
גם בעקבות דיון שהיה פה בפורום, בנוגע להאם דברים פשוט "קורים".

מאכל שנהנתם ממנו השבוע?
לא רק השבוע - אורז עם סלט.

הכרות השבוע?

חיפשתי שיר מסוים ומצאתי שיר אחר לגמרי, של בחור אנונימי לגמרי.
לא בטוחה עדיין מה דעתי עליו, אבל חשבתי שאולי יהיו פה כמה חבר'ה שירצו גם להכיר...
אני גם מהופנטת לתמונה שהוא משתמש בה כרקע למוזיקה.

סרט/סדרה שצפיתם בהם השבוע?
לכבוד יום הקולנוע הישראלי הלכנו לראות את "פלאפל אטומי".
סרט מצחיק והזוי כאחד.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

ביום שלישי הייתי באזכרה לשירה בנקי, הנערה שנרצחה במצעד הגאווה לפני חודש.
המשפחה שלה מרגשת אותי בכל פעם מחדש, הסיפורים על שירה שמספרים החברים שלה, דרכם מצטיירת תמונה של נערה אידיאליסטית נבונה ואמיצה - זאת בעיניי ארץ ישראל הטובה שכולם מדברים עליה ואף אחד לא בדיוק מבין.
לא יודעת אם יצא לכם לראות דיווחים בעיתונות, על המצבה יש שני ציטוטים:
הראשון - מתוך השיר "שיר לשירה" של יהונתן גפן.
השני - ציטוט של שפינוזה - "מוטב ללמד את הטוב מאשר לגנות את הרע".

שאלת בונוס שאשמח לשמוע את דעתכם עליה:
האם אתם בעד קשר זוגי בין תלמיד/ת תיכון לבין המורה שלהם?

אני בעד קשרים זוגיים בהסכמה, בין אנשים שווים.
זוגיות בין אנשים שנמצאים משני צדדיה של עמדת הכח היא בעייתית לטעמי מיסודה.
תמיד יהיה הספק לגבי האינטרס של כל אחד מהצדדים, תמיד יהיה ספק לגבי היכולת של הצד החזק יותר במשוואה להפעיל את העליונות שלו.
מעבר לזה - הייתי מצפה מאנשי חינוך להיות ה"מבוגר האחראי" ולדחות את כינון מערכת היחסים עד לסיום הלימודים של התלמיד באותו מוסד.

ואת נושא החוקיות כבר העלה ga26.

שתהיה שבת שקטה לכולנו

Saladin

New member
גם אני משיב עטרה ליושנה :)

מתפקד לפורום לראשונה מזה כשנתיים בערך אם אני לא טועה...טוב לראות שוב כמה שמות מוכרים וזכורים לטוב (דורי מה שלומך?
). בשנה האחרונה היו כמה שינויים בחיי, ביניהם מעבר דירה ועבודה חדשה שהתחלתי לאחרונה. ומי יודע, אולי שינוי נוסף יהיה לחזור לכתוב פה

dori78

New member
הופה הופה!

אני רואה שזה נהיה אופנתי השבוע, לחזור אחרי גלות ארוכה...
מה המצב?

Elle992

New member
יא סלאם

שמע, הפתעת אותי מזה בגדול. אני בשוק.
באמת שלא ציפיתי שום מדבר מהקוראים הישנים שהכרתי כאן.
אי אפשר לצפות שאנשים יחזרו אם הם במקום אחר בחייהם בשלב זה, אבל אתה ועוד כמה בודדים כאן הצלחתם לגרום לי לאושר. באמת.

אז קבל
וגם ברוך השב

לגבי המעבר דירה - כבוד, תצליח בזה ותהנה מזה.
והלוואי שתשאר איתנו, אני באמת עם חזרתי לניהול משתדלת לעשות מאמצים לשפר את האווירה בפורום והמצב. בשבילנו

תרגיש בנוח להשתתף ולעלות דברים שנראה לך שיתאימו

CraZ

New member
שנה טובה לכולם..

טוב: הישג אישי שלא היה לי שנים.
מבאס: המסך של האייפון נשבר לי שוב אחרי שתיקנתי אותו לפני כחודש.. מזל שיש ביטוח בחיי.
שיר: all of me john legend
מאכל: מנה פרגיות.
היכרות: לא בטוח למה הכוונה אז מדלג על הסעיף ברשותכם.
סדרה: המפץ הגדול. אני מת על הסדרה ורואה פרקים שלה כל הזמן.
מרגש: לא שזכור לי.
קשר זוגי בין מורה לתלמיד תיכון: נגד, זה סתם מסבך הכל שלא לאמר לא ממש חוקי ברוב המקרים ויכול ממש לסבך את המורה, כמו שאמרתי.

ואיזה כיף לראות את שמך בכחול שוב בפורום.. ובכלל לבוא לבקר כאן

Elle992

New member
יאללה, גם אני ת'געגעתי

1. 2 דברים - ישבתי בחוץ שלשום ונשמתי אוויר ממש נעים, אוויר של טבע. משהו שאני לא רגילה אליו בדר"כ.
דבר שני - אומנם יהיה אולי שטחי לחלק מכם, אבל יצא לי השבוע פוסט בבלוג שהביא לי 2000+ צפיות. אני לא רגילה למספרים כאלה, אני אדם נורא צנוע והבלוג שלי גם כזה ובדר"כ אני רגילה לגג אלף פלוס מינוס. אז זה היה ממש חיובי ושימח אותי.

2.
האובך הזה היה מאוד מבאס כי מצאתי את עצמי שלושה ימים רצופים עם מזגן שלא מפסיק כמעט לעבוד וחנק כזה...כאילו כמה אפשר להיות נעול עם מזגן, צריך לנשום גם אוויר טבעי, גם אם הוא לא ממש קריר ומדהים.
חוץ מזה, הכל היה סבבה לשם שינוי

3. זה גם כנראה הולך להיות שטחי מעט אבל איכשהו, למרות שממש לא התכוונתי - יצא לי לשמוע טוב את השיר Pia Mia - Do It Again וסוג של התאהבתי

וברור לי שזה יעבור מהר יחסית אבל זה שיר מגניב כזה, שעושה מצברוח טוב וזורם לי טוב נכון לרגע זה. רק חבל שהזמרת מנותחת והורסת את היופי שלה עם עזרים חיצוניים
וגם, אני מקנאה בנשים/גברים עם גוון עור אקזוטי כזה

אומנם אני שלמה יחסית עם הגוון עור שלי אבל תמיד אחשוב שזה גוון עור מאוד מיוחד ויפה.

4. אה...
מלפפון חמוץ! במלח! גמרתי 2 קופסאות כבר

5. אוו, הנגיף - אני מטורפת על הסדרה הזו.
גם שקרניות קטנות.

6. כן, אמא קנתה לי פאד תאי טבעוני וזה היה כ"כ טעים שלמות.
זה ריגש אותי כי אנחנו מתראות לעיתים מאוד מאוד רחוקות ותמיד כשכן היא יודעת לפנק אותי בדברים שאני אוהבת, ואומנם זה אוכל אבל זה אוכל שאני נוהגת לאכול רק כשהיא מביאה לי בגלל שאני לא אוהבת ללכת לקניון שנמצא שם המקום ובכללי, אחרי שמצאתי נמלה שחורה וגדולה בפיצה אני מאוד נמנעת מלאכול בחוץ. כאן במקרה זה מקום שאני מכירה ויודעת ורואים בדיוק איך הם מכינים הכל מול העיניים אז הרשתי לעצמי

7. אני חושבת שזה מגניב וחוויתי, הוא גדול מימך, את קטנה יותר. אבל אני סתם כנראה מדברת מתוך זה שבחיים בכלל לא יצא לי להתקל במורים שיראו נורמלי אלא תמיד היו לי מורות ודי רגזניות ולא נעימות. אז בכללי פשוט מניחה שזה בסדר בתור חוויה, כל עוד זה הדדי ורצון מלא של שני הצדדים.
תכל'ס, זה לא יותר מנטו חוויה. קשה מאוד לפתח דבר כזה למשהו רציני של חתונה למשל.

dahoe

New member
מותר באיחור?

רק בשביל זה טוב שחזרת לפורום!

- חתמתי על חוזה דירה, עם שני שותפים נהדרים והמון ציפיות משותפות לקראת ההרפתקאות של השנה הקרובה.

- האובך הנורא הזה הרס בילוי ממש נחמד שתכננו וכלא את כולנו בבית...

- שני קליפים מעולים. רק תחליטו באיזה גיל אתם רוצים להיות.

- החומוס של טחינה. ממלא בטירוף...
- זכיתי להכיר מקרוב את אחד השותפים העתידיים שלי. אחלה בנאדם
- הציפיות מהמעבר לדירה החדשה, כמובן.

ולשאלתך - ממש, אבל ממש לא. גם הגיל הצעיר של התלמיד/ה וגם המקום ההיררכי של המורה יוצרים בעייתיות רצינית. אם הם באמת רציניים - שיחכו קצת. וסליחה על השמרנות. זה נשמע לי ממש רע...

שנה טובה ומתוקה לפורום הנפלא הזה!

למעלה