תסתכלו על התאריך

Macphista

New member
תסתכלו על התאריך

אנחנו פחות מיומיים לפני הפרק החדש של וואנס!

ופחות מיום לפני שאני מגישה סוף סופית סופנית את התזה. מודפסת בשבע מאות אלף עותקים וזה. שמצריכה נסיעה של 3 שעות לכל כיוון.... אבל... זהו. זהווו. זהווווו!!!!!

אז קודם רציתי להגיד תודה שסבלתם את השרשורים שלי. כן, אלה ששירשרתי את עצמי למוות ומדי פעם שירן הגיבה. מאוד עזר לי להתעסק בדברים האלה במקביל לתזה. איכשהו אני עובדת טוב יותר עם עסקי קשקושים במקביל. וגם ברמה המקצועית כל דיבורי הטלוויזיה פה ובמקומות אחרים עזרו לי...

ובכן, כדי לחגוג סוף של תקופה- סיום התואר עבורי וסיום תקופת ההמתנה והשממה לקראת תחילת העונה החדשה- תהיתי אם בא לכם לעשות משהו מיוחד?

(שלא כולל ספויילרים כי אני מנסה להימנע למרות שכמות הראיונות המספיילרים שפורסמו בשלושת הימים האחרונים בהחלט אדירה, עוד לא קראתי אף אחד וכולי גאה בעצמי!)

אם לא בא לכם גם סבבה, פשוט אשב לי עם חברתי הטובה- הוודקה- מול ה- VOD של יס ואעשה לנו (לוודקה ולי) לקט רגעים מוצלחים בעונות הקודמות.
כן, זה יהיה לקט רמבל...

Shiri from the block

Active member
התמונה הזאת מעצבנת אותי
ואגב נראה לי שזה קצת תמונת ספוילר עם ניל שם.. אבל שיהיה.
אני גם מנסה להימנע מספוילרים פה ושם, כאילו עדיין קוראת אבל יש חלק שאני מעבירה שיהיה קצת מיסתורין.
בכל אופן הם כבר עיצבנו אותי עוד יותר והגעתי למסקנה שאם תיהיה עונה 4 אני לא אצפה בה כבר
בעיקר בגלל אדם&אדי שבא לי להחטיף להם בוקס.

Macphista

New member
אה, כי זה באמת מפתיע מישהו

שניל הוא בחבורת המגניבים המוצלמים שמעלים כל הזמן לטוויטר ביחד עם הצ'רמינגס@הוק אבל שאר הדמויות לא?
מבחינתי שכל האנשים בתמונה הזו יקבלו ספינאוף משלהם ויעזבו. הסדרה תהיה הרבה יותר מעניינת עם הדמויות המרכזיות שלא נמצאות פה ודמויות המשנה שנדחקו בעונה האחרונה.

Shiri from the block

Active member
התמונת פרומו של אמה
לא יודעת אם זה עלה או לא, אז הנה.
וזה בוודאות מצילומים לעונה 3, מה שגורם לי לחשוב שגם השאר כן בכל זאת מעונה 3...

Macphista

New member
ובזה נראה לי שהם גמרו

3 דמויות שהיו להם תמונות פרומו מהתמונות הגרועות, לא זכו (עדיין?) לתמונות פרומו עם כתוביות כאלה.
ניל, בל (שעשו לה כמה פאנמייד) והנרי.
Just saying.

Macphista

New member
ואפילו לרובי, בערך

אגב בסוף עשית מרתון של העונה השנייה?

Shiri from the block

Active member
לא... פשוט לא התחשק לי.
היה לי מלא זמן פנוי בשבועיים האחרונים בערב ופשוט לא היה לי כוח לצפות בזה. לא היה לי כוח להתחיל את כל התהליך הארוך של אמה וסנואו ביער המכושף וכל השטויות המשעממות האלה..
אבל הגעתי להסכמה עם עצמי שאחרי עונה 3 אני כן אצפה בהכל מחדש חח

Macphista

New member
הרהור לגבי yes

זה לא קצת מוזר שהסדרה עולה ביום חמישי הקרוב והם בכלל לא מפרסמים אותה?
הם חורשים על פרסומות לאישה הטובה והומלנד ועוד מלא כבר שבועות...

אז צפיתי בספיישל הזה שאמור להיות לפני הפרק...

הוא שודר פה היום (שבת)... היה מעניין בתאכלס...
הם עשו סדר באירועים שקרו לאורך שתי העונות וגם אדי ואדם דיברו והביעו את דעתם לגבי כל דמות ואירוע...
תכלס מחכה לעונה הזאת! הולך להיות שווה!!

Shiri from the block

Active member
אפשר לעשות שירשור מחר
נכון שזה משודר היום שעון ארה"ב, ומחר (4 בלילה) שעון ישראל, אבל השירשור עצמו וכל הדיונים מתחילים מחר!!!!!
אזזזזז... בא לכם פאטרן של מחר??

אני אתחיל ומי שבא לו שיצטרף

ואגב למי שלא יודע מה זה שירשור מחר
הנה דוגמא מפורום ספרי הארי פוטר

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=160&MessageId=102511700

shirush3

New member
מחר

האעאהעאהאעאהעא *צווחות של ילדה קטנה*

עכשיו בטון יותר רציני
אני רוצה את אריאל העונה
(האעהאעהאעהאעהאהאעהאעהאע)

Shiri from the block

Active member
מישהו פה נשאר ער לראות את הפרק? אני נשארת, אז לכל הקנדיים או החו"לים שפה, אפשר לדעתי לפתוח שירשור ולדסקס עליו קלות לאחר שהפרק ישודר למי שבא

למעלה