איך זה קרה?

Justacook

New member
איך זה קרה?

אני בטוח שרובכם מציצים בתמונה ושואלים את עצמכם
איך זה קרה? אם כן אז הגעתם לפינה הנכונה.

בתמונה אתם יכולים לראות את האינטרפטציה שלי לסלט הקפרזה המפורסם. יש כאן מוצרלה, עגבניות בזיליקם, חומץ בלסמי ושמן זית עם שום אפוי.

אז איך זה קרה? איך הסלט הקלאסי הגיע למצב הזה? לאיפה נעלמו כל המרכיבים שרשמתי? ממתין לתשובות שלכם...

 

Justacook

New member
הסבר

אז אין סיבה לדאוג.
סלט הקפרזה האהוב עדיין שם.
מה שאתם רואים זאת בועת מוצרלה. לאחר שמפוצצים אותה נחשף הסלט שבתוכה.
&nbsp
המוצרלה ידועה בגמישות שלה, אבל לא הרבה יודעים עד כמה היא גמישה.
לאחר השרייה של כמה דקות במים חמים המוצרלה נהיית גמישה.
אם משחקים איתה בעדינות אפשר עם משאבה לנפח אותה בדיוק כמו בלון או כדור.
אני השתמשתי במזרק לנפח אותה ואז קישטתי עם קונפי עגבניות ושום.
&nbsp
והתוצאה לפניכם. תודה שלקחתם את הזמן לקרוא ונתראה בפינה הבאה

&nbsp
 
למעלה