זהו גם לי זה קרה עד שמהבהבת לי המעטפה אני לא יכול לקרוא את תוכנה או להגיב
Y Young And Twisted New member 8/4/15 #1 זהו גם לי זה קרה עד שמהבהבת לי המעטפה אני לא יכול לקרוא את תוכנה או להגיב
ש שלוםלתמימות New member 8/4/15 #2 ללחוץ על תיבת המסרים עד שאחד החלונות שנפתחים מצליח להתאפס על עצמו. אכן זוועה ו-
M mr lonley2 New member 8/4/15 #3 אני רק שאלה אתה בא להגיד לי שהמעפה הזאת מהבהת ?? כאילו זה עובד הדבר הזה שנמצא שם בראש העמוד ?
נ נסיכת הכוכב New member 8/4/15 #5 צריך לצלצל פעמים כדי שתפתח הדלת ואז נפגשים במבט ככה אומר השיר ותפוז אנשים אימץ את השיר
נ נסיכת הכוכב New member 8/4/15 #6 שרוצים לשלוח לך מסר זו ההודעה המתקבלת חלה שגיאה בעת שליחת המסר. אנא פנה להנהלת תפוז
R Rihanna2 New member 8/4/15 #7 קרעת לי את הלב... יעזור אם אגיד לך שזו הודעת פרסומת מהנהלת הפורומים..?
א ארוס השני New member 8/4/15 #8 תנסה לבער את החמץ ושאר עוגיות ומטמון ואז להיכנס לתיבתך מחדש. בהצלחה!
א ארוס השני New member 8/4/15 #10 ברור לכן כתבתי 'תנסה'. אצלי כשהיתה הבעיה הזו, זה פתר את התקלה. בהצלחה!
T TheWhitestOfFangs New member 8/4/15 #13 אני כבר זמן מה מצפה שהמעטפה שלי תהבהב נראה לי שמתעלמים ממני *sniff sniff*
מ מיס קונספציה1 New member 9/4/15 #14 להיפך נראה לי שפשוט שלחו לך בדואר רשום, זה לוקח יותר זמן אבל משדר יותר רצינות