
אני יודעת שלא כתבתי כאן הרבה זמן אבל אני חייבת לשתף וסליחה על הכתיבה הנסערת...
סוף סוף יש לי זמן וחשק להכין משהו, אני שוברת להנאתי שוקולד ושנייה לפני שהוא נכנס למיקרו אני קולטת רימה מטיילת על הקערה!
(זה בעיניי אחד הדברים המגעילים בעולם).
מסתבר שיש איזה מותג של שוקולד (מהסוג שאני קונה 3 ב10 בחצי חינם) שהאריזה שלו לא ממש אטומה (אני חושדת שכאן הבעייה) והוא התמלא ברימות!!! פתחתי עוד כמה חבילות וגם בהן אותה בעייה (אשכרה רואים מחילות בתוך השוקולד ואת הרימות שמסתובבות שם, איזה גועל!!!), לעומת שוקולד אחר (שבא ארוז בניילון) .
רציתי לשאול - זה משהו בעייתי אצלי בבית או שזה יכול לקרות לכולם?
ואולי אני צריכה להתחיל לאחסן את השוקולד במקרר?! איך ואיפה אתם שומרים שוקולד לאפייה?
אז, הזהרו לכם משוקולדים לא אטומים ורימות שמטיילות בהם....