המלצות אבל בלי תמונות
מאז שעברנו ליד אליהו הרבה מקומות ירדו מרשימת ההזמנות שלנו, חלק בגלל שלא שולחים אלינו (איזו מסעדה שולחת לרמת גן/ גבעתיים אבל מסרבת לעצור בלה- גוארדיה?!) וחלק כי המשלוח פשוט לא שורד את המרחק.
מהמוצלחים:
טאקריה- אתר ההזמנות נוח וקל לניווט, מועדפת עלינו האפשרות לטאקו מפורק שמגיע עם כל מרכיב ארוז בנפרד ולנו נותר להרכיב לפי טעמנו והעדפותנו (בן הזוג סולד מחסה, אני אוהבת את החזיר המפורק). במיוחד אני אוהבת להזמין את מנת הנאצ'וס סופרים- מגש אלומיניום עם טורטיה צ'יפס וגבינה מגוררת מוכן לתנור ושלל רטבים בקופסאות ליד, הייתי שמחה רק אם היו יותר נדיבים עם הגווקמולה והפיקו דה גאיו.
קופי בר- לא לגמרי ברור מה הקו של R2M לגבי משלוחים ליד אליהו. הברסרי עשו בעבר משלוחים אלינו אך הפסיקו, הדליקטסן לא עושים וחבל. נשאר הקופי בר. לפעמים בשבת כשאנחנו עייפים מכדי לבשל ולעשות כלים ובכל זאת בא אוכל איכותי ולא מהיר מזמינים מהקופי בר. העיסקיות שלהם משתלמות גם בשבת- ראשונה, עיקרית ותוספת בתוספת קטנה על מחיר העיקרית, כל אלמנט נארז בנפרד, היה יכול להגיע טיפה יותר חם.
אוקינווה- נפתח סניף חדש באיזור לבונטין ורמת המשלוחים משם פחות טובה מהמשלוחים שהגיעו מנווה צדק. סה"כ סושי טעים וטרי אבל לא מחזיק יום אחרי (תמיד מזמינה יותר מדי כשרעבה).
מבחינת פיצות די ויתרנו. המשלוחים שמגיעים נורמלי (חם במידה מספקת ולא מרוח על כל המגש) הם עגבניה ופיצה האט. למרות שהם רשת, פיצה האט מספקים משלוח אלינו מסניף ההיכל שהינו סניף כשר וכל נסיון להזמין מפלורנטין בשבת (היחיד שפתוח באזור) נכשל. זה הגיע למצב שסרבו לי למשלוח, התלוננתי לשרות הלקוחות, קיבלתי פיצוי ולא הצלחתי לממש אותו כי הוא היה לסניף פלורנטין שלא עושה משלוחים אלינו (לא באמצע שבוע ולמרות שאמור גם לא בשבת) וסניף ההיכל סרב לממש פיצוי ששוייך לסניף אחר.
פיצה עגבניה לטעמי קצת יבשה ועל אף שאני מחובבי הבצק הדק משהו שם לא לגמרי מחזיק טעם ומרקם.
פיצה פיליפ נפסלה אצלנו על שרות. הפיצה מגיעה קרה ומספר פעמים גם מעוכה בשולי הקרטון כשהציפוי שפוך הצידה ודבוק לקרטון. כשהתלוננתי נאמר לי "תקלות קורות וזה מה יש" ובמשלוח הבא אחרי התלונה השליח עשה לנו הצגה שלמה בה ביקש שנפתח מולו את הקרטון ונאשר שהפיצה לשביעות רצוננו.
ישקה היו גם כן יעד משלוחים מועדף עד שהעלו את מינימום ההזמנה לסכום מעבר לשתי מנות שבדרך כלל הזמנו. כשהוזמן הגיע חם, עטוף היטב בלאפה שהחזיקה את כל התוספות, לא נקרעה ולא הפכה לגוש בצק רטוב, תוספות נדיבות של חמוצים, טחינה וצ'יפס עם כל הזמנה ומשלוח בזמן סביר.