שרשור שאלות 14.5-17.5

לגבי פריימר

קניתי פריימר ומסתבר שבגימור שלו יש מעט נצנצים קטנטנים שניתן לראות (אם מסתכלים ממש מקרוב), גם אחרי קונסילר, מייקאפ ופודרה.
לי זה לא מפריע, אבל האם זה יראה בעייתי בתמונות?

yulka303

New member
יכול להיות שכן. אני ממליצה לצלם את עצמך עם

פלאש של מצלמה ולראות מה יוצא :)

rogix

New member
צבע שמתאים לפנים?

באיזה צבע נוזלי אפשר להשתמש לפנים (לעירבוב עם קרם הגנה לבן מדיי)?

[קרם הגנה שלי מלבין מאוד, אך אני מרוצה ממנו כי הוא גם פיזיקלי וללא פרבן, לדעתי אפשר לערבב אותו עם צבע בלי לפגוע ממש ביעילות, אם אמצא צבע כהה מספיק. המייקאפים בהירים (גם הכהה ביותר) ולכן ידללו מדיי את הקרם והוא לא יהיה אפקטיבי..]

lilo4

New member
באיזה קרם את משתמשת?

באופן עקרוני מקדם הגנה אמור להיספג ולא להשאיר צבע לבן.
לא כ"כ הבנתי למה השילוב עם מייקאפ לא עוזר

rogix

New member
כשמערבבים הרבה לבן עם קצת מייקאפ..

הצבע נשאר קרוב ללבן. אני צריכה להוסיף חום כהה מאוד כדי לקבל גוון חום בהיר.

lilo4

New member
אמממ....

אני מודה שלא נתקלתי במקדם הגנה שלא נספג בעור כמו שצריך וממש משאיר צבע לבן. לכן שאלתי אותך באיזה סוג את משתמשת.

ישנם צבעים מיוחדים שמיועדים לציור על הגוף, אפשר לקנות בחברות המקצועיות, אני חושבת שלחברות כמו קריולן ומונקו יש- ואז את יכולה לבחור גוון חום כהה למשל.
אפשרות אחרת היא לרכוש מייקאפ כהה מאוד שמיועד לבעלות עור כהה, אני לא יודעת כמה זה נפוץ בארץ אבל אני מניחה שבארה"ב יש לזה יותר ביקוש בקרב האוכלוסיה האפרו-אמריקאית למשל.

ואפשרות אחרת היא להחליף מקדם הגנה... לי אישית זה נשמע כמו טרחה גדולה מאוד לערבב כל פעם מחדש.
אם את מחפשת מקדם הגנה פיזיקלי, לסבוקלם יש מקדם הגנה מצוין. אני לא בטוחה לגבי הפראבנים, אבל זה שווה בדיקה

rogix

New member

בדקתי את הסבוקלם לפני כמה ימים בחנות (באינטרנט אין פירוט מרכיבים) , הוא מכיל או מתילפרבן או אוקסיבנזון (כבר לא זוכרת בדיוק),
אכן - מחפשת מקדם פיזיקלי לפנים, אחרת הייתי משתמשת בלה ראש פוזה.
את העירבוב אני מכינה מראש, ככה שזה לא בעיה.
אברר בקריולן ומונקו.
תודה!

SimplyMe1

New member
סומק Harmony של MAC

היי
רכשתי השבוע, בהמלצת מאפרת של מאק את הסומק הנ"ל.
אני בעלת עור בהיר, טיפה אדמומי לעיתים(תלוי תקופה, עכשו בעונת המעבר העור לא משהו לצערי).
ראיתי בגוגל המלצות לסומק הזה אך הוא נוסה ע"י כמה נסייניות בלוג אסיתיות, שהן בהירות אבל עם גוון חמים יותר.
המלצתכן?

מייק אפ

אז יש לי המון מייק אפים ולצערי עדיין לא מצאתי את האחד שלי.
עור שמן (מאוד שמן) עם נטייה קלה ליובש. אדמומיות ונטייה לפצעונים.
מין הסתם זקוקה לכיסוי גבוה...
אשמח להמלצות.

Santa Inc

New member
יש לך דאבל וור?

נראה לי שהוא יקיר הפורום. גם לי יש עור דומה לשלך ואני משתמשת בו (אחרי שנים שהשתמשתי בקולור סטיי) ואני מרוצה.

חנדה

New member
צריכה המלצה למסקרה עמידה במים

שתחזיק את הריסים טוב, אבל שלא תהיה קשה להסרה...
אני משתמשת ברוקט של מייבלין והיא נראית מעולה אבל כל פעם שאני מורידה אותה נושרים לי 2-4 ריסים, לא מסנה כמה עדינה אני מנסה להיות ):

lilo4

New member
אני לא מכירה אחת כזו...

באופן עקרוני מסקרות עמידות למים הרבה יותר קשות להסרה בגלל העמידות שלהן.
הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת הוא קודם כל לשטוף את הפנים ולעבור בעדינות עם מים גם על העפעפיים, זה עוזר קצת לרכך לפני ההסרה. ולאחר מכן להשתמש במסיר איפור טוב, אני מעדיפה מסירים דו-פאזיים. אני מצמידה צמר גפן עם קצת מסיר לעפעפיים כשהן סגורות ומחכה כמה שניות, זה גם עוזר מאוד עם ההסרה.
וכדי למנוע נשירה של ריסים פשוט לא לשפשף חזק, אלא לעבור בעדינות.

הגדלת העין

הבנתי שיש אפשרות לשים עיפרון בצבע ניוד/לבן על קו הריסים התחתון או לשים קצת צללית כהה מתחת לקו הריסים התחתון בשביל להשיג את האפקט.
האם כדאי להשתמש בשתי השיטות בו זמנית או רק אחת?

lirone9

New member
ניתן להשתמש ב-2 השיטות בו זמנית

ואם עושים את זה באופן נכון זה יוצא מעולה. הייתי הולכת על שמנת ולא לבן כי הניגוד בין לבן לשחור חזק מדי.
אני ממליצה לך לחבר את התיחום של קו הריסים התחתון הכהה ביחד עם תיחום של העפעף העליון, או אפילו לתחום רק את הקצה של העפעף העליון כדי לתת אפקט הרמה ולכסון לעין.
תנסי ותדווחי

למעלה