• פותח הנושא GN24
  • פורסם בתאריך

AmitNHB

New member
מאט סרה היה הראשון שחטף כזו (אגרוף אחורי

מסובב) ובמשך שנים הופיע בכל היי לייט ריל של הנוק אאוטים הכי מדהימים. אולי עכשיו סוף סוף ישימו מישהו אחר...

moriarty

New member
ההסבר שלך במקום

אבל לקח לך חמישה ימים להסביר, ועד אז אף אחד לא הבין את ההערה על מאט סרה.
אני זוכר את הקרב ההוא, זה היה נגד שוני קרטר אאל"ט. בקרב השני ביניהם הוא ניסה שוב להשתמש באותו תרגיל - אגרוף מסובב, וסרה נפגע אבל לא נפל. בסוף סרה ניצח וזכה ב-TUF, הגיע לקרב מול GSP וניצח באפסט הגדול ביותר בהיסטוריה של ה-MMA אי פעם.

fatnoam

Active member
שוני קרטר ניסה את זה בכל קרב שלו

מאז הנוק אאוט על סרה :)

מה כן, איך אפשר לא למות על לוחם שעולה עם תחתונים לזירה במקום מכנסיים?

שוני אחד הגברים.

blackcoldtiger

New member
אני כל פעם נגעל מהUFC מחדש

שימו לב לתוצאות השכר מהאירוע האחרון -קישור. הUFC כל כך בעד הMMA הנשי שהם משלמים לליז קרמוש שנלחמה על התואר את מה שקיבל לוחם לנלחם בקרבות הפייסבוק, רק 12,000 $ .
שוב הUFC נתפס כאירגון שמנצל לוחמים ויגיד הכל בשביל הייפ.

BeniTaz

New member
שוב.. זה לא השכר המלא

זה רק נתוני שכר הבסיס שה-UFC חושפים בגלל שחייבו אותם באיזה חוק. בפועל הם משלמים הרבה יותר עם כולל מיני סעיפים שכוללים בונוסים (בלי קשר לפרסום). אפילו לוחמים בקארד התחתון מקבלים בפועל יותר ממה שמפורסם.

ידוע גם שלוחמים בקרב המרכזי מקבלים אחוז משמעותי מרווח האירוע שיכול להגיע עד לכמה מליוני דולרים. אתה לא באמת מאמין שקארמוש קיבלה רק 12,000$..
אין לי מושג למה אתרי ה-MMA ממשיכים להציג את השכר הבסיסי שה-UFC מפרסמים רק כי ועדת האתלטיקה חייבה אותם על פי חוק, ידוע על פי דיווחים של לוחמים שזה לא השכר המלא אלא רק הבסיס.

blackcoldtiger

New member
זה השכר שUFC מדווחים לוועדה האתלטית

אני לא רואה את השכר הזה עולה בעשרות אלפי דולרים במציאות אלה אם כן אתה מתכוון לכסף שהלוחמים מקבלים מחוזים או מספונסרים.
אני בהחלט מאמין שליז קיבלה סכום כזה ואם תסתכל על טבלאות השכר יש לסכומים הגיון, לוחם עם שם או וותק מקבל יותר.

BeniTaz

New member
עולה עולה.. הנה כתבה מעניינת שחובה לקרוא

שון מקורקל (לא איזה לוחם מיוחד, שנחתך דיי מהר) מפרסם את השכר ואופן ההתנהלות.

http://bleacherreport.com/articles/...orkle-gives-the-real-story-of-ufc-fighter-pay

האמת בקטע הזה ה-UFC יותר מבסדר. גם העבודה שאני לא ראיתי אף לוחם שמתלונן על שכר (לא מדבר על לוחמים כמו הנדו שמבקש אקסטרה מיליונים אלא על לוחמים שמרוויחים פחות).

blackcoldtiger

New member
לא ראיתי שהוא באמת אמר כמה שילמו לו

מה זה 150% יותר ממה שהבטיחו לו בחוזה? אולי פשוט הוא מתכוון לאיזה בונוס שקיבל על השתתפות או משהו. ומה זה כבר 150% מ 12,000$?
זה לא סוד שיש לא מעט לוחמים עם בUFC שיש להם עבודה קבועה וזה מסיבה טובה, הUFC מתחלק לקבוצת הכוכבים שביניהם יש את GSP וסילבה וקבוצת האיכרים ששם נמצאים כל הלוחמים שנלחמים בפייסבוק ובקרבות המקדימים, בינייהם יש גם את שאר הלוחמים שהתמזל מזלם שהם מתקיימים אך ורק מMMA וגם העתיד שלהם לא נראה זוהר כי אין בUFC פנסיה או איזושהי קרן ללוחמים שעוזבים כמו בNFL, מי שעוזב שורד בזכות עצמו.

blackcoldtiger

New member
ומה תגיד על זה?

לוחם שנלחם שנים בUFC ועולה להלחם פצוע כדי לשלם את משכנתא על הבית- קישור

BeniTaz

New member
קראת עד הסוף? זה כתוב מאוד ברור

הוא מסביר בדיוק כמה מקבל לוחם ביחס לפירסום. 150% לפני בונוסים נוספים. כלומר אם כתוב 10,000$ אז הרוויח 15,000$.. לפני בונוסים נוספים שהם מתגמלים (לא קרב הערב וכאלה אלא קידום הקרב שלו וכו'..).
בנוסף יש עוד בונוסים של קרב הערב, הכנעה וכו'..
וזה רק 25% מהרווח שלו.. השאר מגיע מפירסום. וככל שאתה מתקדם בסולם ככה השכר שלך גבוה יותר באופן יחסי. לוחם שנלחם בקרב המרכזי (כמו קארמוש) מקבל נתח רציני ממכירות ה-PPV. כלומר סביר להניח שקארמוש הרוויחה לא פחות מ-6 ספרות באירוע הזה ואולי אפילו יותר.

ולגביי אופן ההתנהלות הכלכלי של לוחמים. מה זה קשור לדיון?
אתה יודע כמה ספורטאים מפורסמים שהרוויחו מליוניום הכריזו פשיטת רגל? איך מייק טייסון איבד את כל רכושו? הוא לא הרוויח טוב בקרבות שלו? גם פאט ברי איבד את כל הרכוש שלו בעקבות קריסה כלכלית..

חייו של לוחם לא קלים.. אבל לא על זה אנחנו דנים. אתה כתבת על השכר ואני טענתי והוכחתי לך שזה השכר ההתחלתי בלבד. אז אתה כותב לי על פנסיה
..
תסלח לי שאני לא מרחם על לוחם UFC אחרי פרישה. הוא כנראה צבר מונטין ושם באזור מגוריו ובדרך כלל פותח מכון אימונים או ממשיך להתפרנס בתחום ויש לא מעט לוחמים שעושים זאת בעודם לוחמים. אבל שוב.. לא זה הדיון.. לא בגלל זה הגבתי לך. הרשימה הזאת לא מדוייקת ולא צריך להסתמך עליה.

YardenBu

New member
נראה לי שטיפה הגזמת

קרמוש עם 6 ספרות?
בשביל שהיא תקבל ספונסרים היא צריכה שידעו מי היא בכלל. לקרב שהיה הכניסו אותה על תקן במה לראוסי (למרות שהיא כמעט הרסה להם). היא רק בתחילת הדרך שלה ב-ufc ולא הייתה לה חשיפה מחוץ ל-wmma לפני כן. אני בטוחה שגם אם היו אומרים לה לחתום על חוזה של קרבות חינם היא הייתה חותמת ולא נראה לי שדיינה סתם יחלק כסף ללוחמים כשהוא יכול לקחת לעצמו. מה שכן, אם היא לא קיבלה בונוס על הכמעט אפסט שהיא נתנה צריך להרביץ לדיינה. לדעתי היא גם תקבל יותר על פרסום בקרבות הבאים שלה, אבל משכורת של 6 ספרות לקרב הראשון שלה נראה לי גבוה מדי.

BeniTaz

New member
את משווה לסטאנדרטים הירודים שלהן עד היום

להוציא ג׳ינה שגם עשתה קופה סביר להניח. את צריכה לזכור שהיא נלחמה בקרב מרכזי של אירוע ppv, בקרב היסטורי שיצר הד גדול בהרבה מקומות וגרם לחשיפה של הארגון במוקדים שלא הגיע אליהם עד היום. לצורך העניין אם לא הקרב הזה אז אתר מאקו לא היה מפרסם את הארגון. דבר נוסף, ידוע שה-ufc מחלקים נתח מריווחי האירוע ללוחמים בקרב המרכזי וקארמוש לא יוצאת מין הכלל. היא בטח לא הרוויחה 12,000 דולר.. זאת בכל מקרה הנקודה המרכזית שלי.

YardenBu

New member
אני לא יודעת איפה ראית שהשוותי למשהו

אני אמרתי שהיא הגיעה בלי שם. את הקופה על הקרב ההיסטורי ראוסי גזרה וסביר להניח שהיא קיבלה טונות של כסף על ספונסרים ובונוסים.
אבל אם כבר השוואות, אני אסתמך על מה שהיה בסטרייקפורס כדי להגיד שלוחמות בקרבות מרכזיים מרוויחות פחות מלוחמים בקרבות מרכזיים, גם בשכר בסיס וגם בספונסרים, אבל זה לא הנושא. גם לפי החישוב האופטימי (שהיא תקבל מה שגברים מקבלים) אם לוקחים 150% משכר הבסיס ומחשיבים את זה כ-25% מהשכר האמיתי לא מגיעים ל-6 ספרות.
היא לא הרוויחה 12,000, אבל 6 ספרות היא גם לא עשתה.

BeniTaz

New member
בסדר.. אז 50,000$ נגיד

נתפסת על זה חזק מאוד

זאת לא היתה הנקודה שלי.. על זה אני לא מתכוון להתווכח, אבל שניינו לא באמת יודעים כמה היא הרוויחה, זאת רק היתה הערכה שלי ככה שגם לך אין הוכחה ואת רק מעריכה. מה שבטוח היא לא עשתה 12,000$.

בכל מקרה 6 ספרות זה 100,000$.. זה הסכום שקיבל רובי לולר כשכר בסיס (בלי קשר לתוצאת הקרב). הוא אפילו לא נלחם באחד מ-2 הקרבות המרכזיים. 100,000$ זה כבר ממש לא שכר עצום במונחים של קרבות גדולים ב-UFC. אל תהיי כל כך בטוחה.

למעלה