קראת עד הסוף? זה כתוב מאוד ברור
הוא מסביר בדיוק כמה מקבל לוחם ביחס לפירסום. 150% לפני בונוסים נוספים. כלומר אם כתוב 10,000$ אז הרוויח 15,000$.. לפני בונוסים נוספים שהם מתגמלים (לא קרב הערב וכאלה אלא קידום הקרב שלו וכו'..).
בנוסף יש עוד בונוסים של קרב הערב, הכנעה וכו'..
וזה רק 25% מהרווח שלו.. השאר מגיע מפירסום. וככל שאתה מתקדם בסולם ככה השכר שלך גבוה יותר באופן יחסי. לוחם שנלחם בקרב המרכזי (כמו קארמוש) מקבל נתח רציני ממכירות ה-PPV. כלומר סביר להניח שקארמוש הרוויחה לא פחות מ-6 ספרות באירוע הזה ואולי אפילו יותר.
ולגביי אופן ההתנהלות הכלכלי של לוחמים. מה זה קשור לדיון?
אתה יודע כמה ספורטאים מפורסמים שהרוויחו מליוניום הכריזו פשיטת רגל? איך מייק טייסון איבד את כל רכושו? הוא לא הרוויח טוב בקרבות שלו? גם פאט ברי איבד את כל הרכוש שלו בעקבות קריסה כלכלית..
חייו של לוחם לא קלים.. אבל לא על זה אנחנו דנים. אתה כתבת על השכר ואני טענתי והוכחתי לך שזה השכר ההתחלתי בלבד. אז אתה כותב לי על פנסיה
..
תסלח לי שאני לא מרחם על לוחם UFC אחרי פרישה. הוא כנראה צבר מונטין ושם באזור מגוריו ובדרך כלל פותח מכון אימונים או ממשיך להתפרנס בתחום ויש לא מעט לוחמים שעושים זאת בעודם לוחמים. אבל שוב.. לא זה הדיון.. לא בגלל זה הגבתי לך. הרשימה הזאת לא מדוייקת ולא צריך להסתמך עליה.