דחף מיני אצל חסרי ניסיון....

• פותח הנושא iba90
  • פורסם בתאריך

iba90

New member
דחף מיני אצל חסרי ניסיון....

או קיי אז רובינו חסרי ניסיון ואין לנו הרבה סקס....האם יש לכם דחף מיני גבוה יותר בגלל זה? האם תרגישו "לחוצים" יותר? מה תעשו בשביל "להשתחרר" מההרגשה הזאת? ספורט? סודוקו בינוני עד קשה? או בקיצור...מה אתם הייתם עושים?

אין דרך שאפשר לדעת

הרי מי שאין לו ניסיון לא יכול לדעת מה הייתה רמת החשק שלו אילו היה בעל ניסיון.

אני חושב שהמילה מתיש נפשית נכונה יותר

לפחות לגבי, ומכאן בעצם עולות השאלות של מה עושים
למדתי המון על עצמי ועל השינויים וההתמודדויות שנגזרו מכך,
תוך שהגיל משפיע אף הוא, יחד עם חוויות יחודיות של החיים,

לא חושבת שהדחף המיני שלי שונה

בהתאם למידת ניסיון.
למשל עכשיו אני בתקופה שהוא ירוד מסיבות כימיות כנראה.
אבל גם ככה זה תמיד היה בא לי בתקופות וגלים.

דחף מיני לא נפתר בדרכים שאינן מיניות

מי שאוהב סודוקו, סבבה. אבל אין קשר לדחף מיני.
אדם יכול להכניס לעצמו לראש מתוך יאוש שהוא לא צריך את זה וככה לחיות עם זה. דיכוי היצר.

יש לי תאבון מיני בריא, לא דיכאתי אותו אף פעם.
בימים אלה אני זוכה לחוויות חדשות ומשותפות ואין מאושר ממני (אולי כן...).
השאלה אם אני מרגיש לחוץ יותר, בפירוש לא.
"אהבה" אצלי בראש ובראשונה היא לא מין.
כמובן שמין לוקח בזה חלק לא קטן,
אבל חיפשתי קודם אדם (בת אדם) שכיף לי איתה, נוח לי איתה, נעים לי ואני מאושר לקום בבוקר במחשבות עליה. שאני מתגעגע בין פגישה לפגישה. במוקדם או במאוחר כל השאר יגיע. בלי לחץ. פשוט קורה.

askimosi

New member
דחף מיני לא קשור להיותי חסר נסיון.....

זה משתנה מאדם לאדם,אצלי למשל כמו אצל קופיפה זה תלוי בתקופה ובמצב רוח.לרוב אני לא מתעסק בזה 24 שעות ביממה,מנסה להעסיק את עצמי בדברים אחרים ותמיד יש מה לעשות.
אבל כמו אצל כול אדם מיני ונורמלי, כשמצטבר ממנו אז יש פורנו
.

בברכה,
אסקימוסי

ובכן,

דחף מיני בריא תמיד היה לי מאז שאני זוכרת את עצמי (טוב לא להגזים..אבל באמת מגיל צעיר מאד), ועד היום. ספורט לא באמת עוזר, להפך :) אז מה באמת עושים כדי "להשתחרר"?

Use your imagination

zeev311

New member
אני חושב ש....

אפשר לקחת את השאלה הזאת לכמה כיוונים.
מצד אחד, ברור שיש לחץ מסוים מבחינה מנטאלית. זה יכול להיות במחשבה של "מה אני עושה לא בסדר?" או הגרסה ההרבה פחות טובה של "מה לא בסדר בי?" וזה כמובן לא עוזר להפיג את הלחץ. עם הלחץ הזה צריך להתמודד עם הספורט, סודוקו או כל דבר אחר שמעסיק ביום יום - לימודים, עבודה, חברים או כל דבר אחר שעוזר להסיח את הדעת, אבל אין איך להשתחרר באמת...
מבחינת האספקט המיני, זאת כבר בעיה, ואני יכול להעיד רק על עצמי שלדעתי יש לי דחף מיני גבוה, אבל אין לי שום דרך להשוות את זה לאף אחד. ובזה איך מטפלים? אני מניח שכמו כל אחד אחר, שנהנה מיתרונות המאה העשרים ואחת, והפורנו החינמי באינטרנט שהוא מביא...

למעלה