"הורדנו מחירים לאלף מוצרים"

"הורדנו מחירים לאלף מוצרים"

מה דעתכם על הפרסומת של מגה
רק בשביל כמה שקלים לא כדאי לצאת מהעיר.

האם אתם קונים במגה?
האם חשתם שירדו מחירים?

מה לגבי אמינות הפרסומת יש כמה ניואנסים של הפרסומת הזו...
בהמשך אומר דעתי כמובן.

תודה

yerovama

New member
אני מזמינה בעיקר מהאינטרנט

אבל יש לי סניף מגה בעיר ליד העבודה. אמנם לא עורכת שם את הקניות לבית, אבל יוצא לי לקנות מוצרי יסוד לעיתים ומוצרים בפיקוח. אני חושבת שאכן היתה הוזלה בחלק מהמוצרים, אבל נראה לי שקניה גדולה כדאי לעשות בסניף you בראש העין, הסניף הזול ביותר בארץ נכון לעכשיו ושווה לנסוע. אחת לשבועיים אני מזמינה מהאינטרנט (התמכרתי
) והשלמות עושה במכולת באור יהודה.

yerovama

New member
סליחה שלא הזכרתי

ירקות ופירות קונה מהירקן השכונתי, גם לא מזמינה גלידות באוגוסט, מכל היתר- אני סופר מרוצה!

חוטהשני

New member
אנחנו קנינו פעם בשופרסל ישיר ירקות ומוצרי גלידה והיינו מאד מרוצים ממה שהגיע.
הם מודעים לכך שאם מגיעה סחורה לא טובה אפשר להחזיר וכנראה בגלל בוחרים את הדברים הטובים

raya

Well-known member
מחירים במגה..... קראתי את הפרסומת בזמנו, ובמודעה היתה גם הערה לגבי המחירים במגה בעיר סניף בית הכרם בירושלים.
אני לא אוהבת לקנות במגה, אבל לפני שבועיים וחצי הייתי בירושלים והייתי צריכה לערוך גם קניות.
יש לי תווים של רב-תו (מגה), אז הלכתי למגה בעיר (הסניף במרכז בערך מול בי"ח שערי צדק).
מחירים גבוהים - לא הרגשתי שהורידו מחירים.
ואם אני משווה מחירים של מגה בעיר למחירים של שופרסל שלי (2 רשתות באותה רמת מחיר +-), אז בבירור במגה יקר יותר.
בקיצור - עובדים על אנשים עם פרסומת מפוקפקת.

רעיה

dani666

New member
ומה עם כל היתר ? בכל מקרה - זו ...

... הודאה שהם היו יקרנים. ואין שם שום סיבה לחשוב שהם לא ממשיכים להיות יקרנים.

אנחנו מגיעים למגה רק כשאין ברירה (מקבלים תלושים במתנה).

raya

Well-known member
זה בערך מה שכתבתי.... נכנסת למגה - כי באוניברסיטה מחלקים תווים של מגה (רב-תו) ולא של שופרסל (תו הזהב).

דעתי היא שאני מתבאסת כל פעם מחדש שיש לי

מגה קרוב לבית ולא שופרסל וקונה במכולת כי יותר זול יוצא לי במכולת להשלים קניות מאשר ב"מגה".
תמיד מצטערת כשנכנסת לשם גם בגלל המחירים וגם בגלל היחס

מגה לא יותר יקר משופרסל

הכל ענין של הסניף/סוג החנות.

בכל מקרה, אצלינו השרות מאוד טוב, הצוות מאוד נחמד.

למעלה