החמישייה המחייכת של יום ראשון

החמישייה המחייכת של יום ראשון

אז מה גרם לכם לחייך היום

מה היה טוב, נחמד, כיף, עשה לכם את היום

שתפו וספרו

המשך יום נעים

החמישייה שלי

טוב לאור העובדה שהיום שלי התחיל רק לפני שנייה וחצי
אני אשלב חלק מהדברים מאתמול...

&nbsp
יצאנו עם זוג חברים והיה ממש ממש מוצלח וכיף ונעים.
&nbsp
החברים הביאו אותנו לאיזו גלידריה שבה אתה מרכיב לעצמך את הטעמים והתוספות ושוקלים את הגלידה ולפי זה אתה משלם. בהתחלה לא רציתי לנסות אבל בסוף לקחתי קצת והיה ממש טעים ושווה...
&nbsp
החלטתי על כיוון חדש עבורי מבחינת עבודה ואני האמת די מתרגשת:במקום הפעלות בעברית חשבתי על הכיוון של שיעורים פרטיים להוראת עברית בדרך יצירתית (כלומר לא רק דפי עבודה וכו' אלא דרך משחקים והפעלות) ובמקביל לחפש עבודה כמורה לעברית -זה יותר אינטואטיבי לי ויותר אני ואני ממש שלמה עם זה וגם יש לי ניסיון חזק בזה

&nbsp
ביקשתי מהאחראי עליי בהתנדבות לכתוב לי מכתב המלצה והוא כתב לי מכתב מדהים ממש, ממש התרגשתי לקרוא אותו

&nbsp
ואחרונה חביבה ביותר- דיאנה מגיעה בסוף החודש- ייאי!!!

ומוסיפה...

יום ממש כייפי עם הבעל:
הלכנו להחליק על הקרח- אני החלקתי, הוא נקרע מצחוק ממני כי לא עזבתי את הקיר כמעט כל הזמן

האמת שהיה ממש כיף.
אחרי זה הסתובבנו קצת וטיילנו, ועוד שעה בערך יוצאים לסרט - into the woods.

kisslali

New member
החמישיה שלי

נסענו אתמול לראות את האורות בלונדון - ישבנו באוטובוס קומותיים ונסענו לאורך הרחוב - שנה אחרי שנה ואני עדיין נפעמת
אכלנו במסעדה טורקית - מתה על האוכל שלהם
היום היה קר מהרגיל,היה גם ערפל ולמרות זאת יצאנו לטיול ברגל + קפה שכונתי מהמם
לזוגי היו יומיים חופש רצופים - משהו לא רגיל, היה כיף
גיליתי שחברה של הבת שלי נשואה (כאן) לבן של בן דוד רחוק שלי - עולם קטן!

שיהיה שבוע נפלא, מלא בשורות טובות, ללי

haych

New member
החמישיה שלי

1. חברה הודיעה שהיא בהריון.
2. יום מוצלח בעבודה.
3. יום מוצלח לא' עם תקווה גדולה לעתיד.
4. אני במקור מהצפון וגרה בדרום. במסגרת העבודה הייתי בקשר עם איזה גוף שממוקם במרכז-וגיליתי שהבחורה שאני מדברת איתה משם הייתה החברה הכי טובה שלי ביסודי
עולם קטן!
5. השעון שלי לא צלצל אתמול (גם היום לא! מה קורה לו?? מזל שהתעוררתי לפני הזמן וגם שמתי את א' כגיבוי אחרי אתמול). התעוררתי 40 דקות אחרי הזמן שהייתי צריכה-ותוך 5 דקות כבר הייתי מחוץ לבית והספקתי לאוטובוס לעבודה! (בדיוק עשו לנו שיחת איחורים בגלל מישהי שהיא מאחרת כרונית, אז לא היה לי נעים לאחר אחרי זה והייתי ממש מבסוטה שהספקתי
)

החמישייה של יום שני

אצלי היום רק התחיל (בבדיקת דם
) אז מפה זה רק יכול להמריא, במיוחד שמחכה לדברים נחמדים שיגיעו בדואר

Ginger L Honey

New member
שיהיה המשך יום טוב, מותק

גם אני מחכה לדואר.
קיבלתי את ההמלצה שלך והזמנתי מסגרות דיגיטליות לסבים משני הצדדים

ומחר אמורה להגיע החבילה של Stitch Fix שהזמנתי לפי ההמלצה של מסטיק

והנה הטובים של יום שני גם הגיעו...

נהניתי משעת יצירה והכנתי תחתיות לכוסות באיזה סטודיו יצירה, זה עובר תהליך מסוים ויהיה מוכן בסוף השבוע כנראה ואז סופסוף יהיה לנו תחתיות לכוסות פה

&nbsp
הדברים שהזמנתי הגיעו-כל מיני פיצפקעס של לימוד א'- ב' שמצאתי באמאזון בגרושים...
&nbsp
הגיע ארנק קלאצ' שהזמנתי והאמת שהוא יותר יפה ממה שחשבתי- זה תמיד נחמד

&nbsp
סה"כ מפה לשם למרות ההתחלה הצולעת של היום- היה לי יום ממש נחמד.
&nbsp
הקשבתי לשירים שממש אוהבת ממקודם תוך כדי שהכנתי ארוחת ערב- צריכה יותר לשים מוסיקה בבית

haych

New member
יום ב'

1. מסע שופינג מוצלח: ג'ינס, שמלה וכובע ב-120 ש"ח.
2. מצאתי את המתנות שהאחייניות שלי ביקשו, שזה כבר משמח. והבונוס: בקופה אמרו לי להוריד את האפליקציה של הרשת-וזה הקנה לי הנחה של 60 ש"ח!
3. הופתעתי לגלות שפתחו קופיקס בבאר שבע. אני מתה על מקומות ששוברים את השוק. אחלה צ'אי לאטה יש להם!
4. מפגש נחמד אצל סבתא.

לא מצליחה לחשוב על חמישי...

החמישייה של יום שלישי

היה לי תיקון לביקור הקודם שלי אצל הרופאה שהלכתי אליה היום והיה ביקור די מוצלח, הסברתי את עצמי טוב, לא פחדתי לשאול שנית כשלא הבנתי והייתי הרבה יותר רגועה לעומת הפעם הקודמת שהייתי צריכה אחרי זה כמה ימים להירגע... בכלל מרגישה יותר בנוח לדבר באנגלית ואפילו קיבלתי מחמאה שאני מדברת די שוטף.
&nbsp
שלג שלג והרבה
מודה שזה כיף לראות כשאתה בבית, אבל זה לא הכי נעים כשאתה בחוץ... אבל זה כל כך יפייפה!
&nbsp
רואה בהמלצת דיאנה את Parenthood ונהנית מאוד

&nbsp
אתמול הכנתי לנו תפוחי אדמה מדורה והיה ממש טעים
היה קטע מצחיק שבעלי בדיוק חזר הבייתה ואמר שממש בא לו שנכין תפוחי אדמה מדורה ואז הוא קלט שהתנור עובד ושאל מה יש שם- וכשאמרתי לו שיש תפוחי אדמה מדורה כמו שאנחנו אוהבים-הוא ממש התלהב

&nbsp
שיחה טובה עם אמא שלי, בכלל לאחרונה התקרבנו מאוד.

חמישייה שני ושלישי

קניתי מעיל אתמול.. משהו מחמם ויפה
אני חוזרת לעבוד בעבודה שעבדתי בשנה שעברה וזה מאוד משמח אותי ... מה שהיה לי עד עכשיו לא היה משהו .. טפו טפו מקווה שתהיה לי את אותה חוויה כמו שנה שעברה

חזרתי לספורט בצורה שותפת ואני מקווה להשלים עם אימון אישי ..
כל מיני עיניינים אופטימים באופק שאני מעדיפה לא לפרט

אז איך את עושה את התפוחי אדמה במדורה שלך..?

דווקא מתאים לי להכין כאלה ליום חורפי כזה (-:

מה ז"א?? עושה מדורה בבית

חוצים תפוחי אדמה לפי כמות תפוחי האדמה שמעוניינים לאכול.
שמים כל חצי תפוח אדמה בתוך נייר כסף שיהיה מספיק גדול לעטוף אותו.
מוזגים שמן זית כך שיכסה היטב את חצי תפוח האדמה ומפזרים מעל מלח גס. עוטפים ומכניסים לתנור לכשעה על 180 מעלות.
לבדוק אחרי 45 דקות אם תפוחי האדמה מוכנים על ידי נעיצת מזלג- אם קל לנעוץ מזלג- סימן שזה מוכן.
&nbsp
ממש קל להכנה וטעים לאללה!

Ginger L Honey

New member
אתם מוזמנים לבוא

ולשים את תפוחי האדמה התנור העצים שלנו:)
אני אוהבת להכניס לתוכו כל מיני ירקות עטופים. כמו תפוחי אדמה, חציל, גזר, בטטה, פטריות ברוטב צ'ילי מתוק (למספר דקות בלבד), ראש שום, כרובית וכו'

סלחו לי, שכרגע איזור התנור מכוער.... המבודדדמוי נייר הכסף על הקיר מונע מהבית להשרף. אני מקווה שתוך שנה נספיק לשפץ גם את זה

יווו איך בא לי..עשיתן לי חשק! אבל

אני לא בשלנית גדולה :p אז שמן זית אין לי..משתמשת רק בשמן רגיל. אקנה בימים הקרובים ואפנק אותו..נראה מה יצא מזה

החמישייה של יום רביעי

הסידרה שאני רואה רק משתפרת עוד ועוד... נהנית מאוד לראות אותה. כבר באמצע העונה השנייה והתחלתי שלשום

&nbsp
מרק בטטה מושלם (של ניקי ב) שהכנתי, הבאתי כמובן לדורמנים פה ומרוב שהיה טעים- אכלתי 2 מנות. שמתי מנה בצד לבעל שלא יקנא

&nbsp
וגם הכנתי מאפינס תפוחי עץ לפי מתכון של רוני ונציה שיצא טעים ועשה ריח מדהים בכל הקומה

&nbsp
כמה דקות ויוצאת לבייביסיטר- האמת שהתגעגעתי לבנות. מקווה שיילך בקלות כי זו פעם ראשונה שאני עם שתיהן ביחד וצריכה להרדים וכו'...
&nbsp
הבעל אמר לי היום בבוקר שהוא אוהב אותי מאוד מאוד וזה היה כל כך חמוד
אני יודעת שהוא אוהב אבל זה כיף לשמוע במיוחד כשזה ככה בספונטניות ועוד לפני הקפה

kisslali

New member
נעים לקרוא אותך!

- אם כבר סדרה - ראיתי ברצף סדרה מעולה בשם LAST TANGO IN HALIFAX מאד ממליצה, עכשיו התחילה הסדרה השלישית ואני מקליטה באדיקות כדי לראות אח"כ ברצף.
- הכנתי מרק מקייל - ירק בריא ודי דוחה, לא בגלל הטעם, בגלל שזה עלים אבל קשים כמו קרשים. טחנתי במעבד מזון ועשיתי מרק מוצלח.
- גיליתי שאפשר להכין פרחי כרובית בתנור ולאכול כתחליף לקרוטונים
- מחר נוסעת אני לעיר הקרובה לפגוש חברה חדשה - שמחה כי אין לי עדיין חברות כאן

תודה
, אוי הקייל הזה מזעזע במצב רגיל...

תוקעים אותו פה בכל דבר וזה מחרפן- זה ממש עושה טעם מגעיל.
סחטיין שהצלחת להפיק מזה את המיטב...

למעלה