סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

סופ"ש קריר(כי חם!) ונעים
לכולם!

bluish raindrop

New member
אוקי

משהו טוב שקרה לכם השבוע? וואו כל מיני בדיעבד היה ממש שבוע טוב מהרבה בחינות. התקדמות בפרויקטים שלי, התקדמות עם בנות.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? מצד שני גם מבאס הרבה זמן לבד שאני כבר לא אוהב את זה כמו פעם,את הקטע של ללכת לסופר להיות במחשב ללכת ברחוב. מעדיף לפחות מדי פעם שידברו איתי בטלפון בין לבין.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=PR_oGP4az3k[/URL]

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? סטייק וצ'וריסוס כזה ממ
סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? אין לי כ"כ מה לראות

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? ידידה הסכימה לעזור לי עם הכרויות ומאוד שמחתי שמישהו מוכן לעשות מאמץ קטן בשבילי

ga26

Member
שלי (כמו תמיד באיחור)

משהו טוב - קיבלתי בונוס והעלאה קטנה. זה נחמד כי הגיע בדיוק בזמן שאני נמצא באיזשהו לחץ כלכלי.
משהו טוב נוסף - לקראת פורים הבן רצה תחפושת של סמי הכבאי. הבעיה - כולן יקרות ולא דומות לדמות הטלויזיונית (כנראה עניין של זכויות יוצרים). לקחתי סריג כחול וקנינו כפתורים וסרטים ואני תופר לו וזה מתחיל להראות ממש אחד לאחד כמו הדמות המצויירת. ומה שיפה זה שאני בחיים לא תפרתי ואני עושה את זה עם חוט ומחט ולא עם איזו מכונת תפירה או משהו. אני די מרוצה מעצמי.

משהו רע - לא יודע, קשה לי לזכור משהו רע שקרה השבוע
שיר - לכבוד פורים הבן שלי ביקש לשמוע שיר על אוזן המן. לך תבין איזה שיר ילד בן 2.5 מבקש. בסוף מצאנו והוא התכוון לשיר שבקישור הבא:
http://www.zemereshet.co.il/song.asp?id=1394&artist=1074
&nbsp
שבוע טוב לכולם

dori78

New member
תענוג לקרוא

ענקי על התפירה!

ותן
בשמי לגננת של הבן, שבוחרת להשמיע שירים איכותיים.

ga26

Member
חחח תודה. בהחלט הופתעתי לטובה כשהגענו לשיר הזה ורק אז הוא

אישר שאכן זה השיר שהוא רוצה לשמוע.
לגבי התפירה כמו בכל תחום הגישה שלי היא - תנסה לבד, אם אתה לא יודע תשאל - מקסימום לא יצליח.
ככה תיקנתי לבד את מכונת הכביסה שהתקלקלה
ככה התקנתי לבד את התמי 4 כשעברנו דירה
וכך אני מתמודד עם התפירה (אגב זה ממש כיף).

גם אני מרוצה ממך כל הכבוד

ידעתי שאתה מוכשר. אני גםרוצה בעתיד ללמוד לתפור יש לי רעיונות לחצאיות ושמלות לעצמי שאני יודעת שאני אוהב.

ga26

Member
תודה סנופי
מה עוצר אותך מללמוד?

נשמע לי כיף

למעלה