סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

סורי שנעלמתי, קצת עסוקה קצת מיואשת ומאוכזבת מהמצב בפורום
ובכללי כזה. לא משהו ספציפי.

ga26

Member
תראי בנוגע לפורום זה לא משהו שתוכלי לשנות

מבחינת המגמה הכללית.
המגמה הכללית היא מעבר לרשתות חברתיות ווטסאפים וכו'. אנשי תפוז לא פועלים מספיק בשביל להתאים את עצמם למצב החדש. הגישה מהטלפונים לא נוחה, האפליקציה אם עדיין קיימת היא גרועה, הם לא מחזקים מספיק את היתרונות של הפלטפורמה האנונימית, לא משווקים את עצמם. ולכן תראי ירידה בפעילות בכל תפוז. דווקא השבוע הפורום הרגיש לי קצת יותר פעיל.

dude579

New member
רגע, אבל רשתות וווטסאפ זה לא קיים כבר שנים?

מה כולם כבר לא ברשתות וווטסאפ כבר איזה שלוש שנים לפחות?

ga26

Member
גם פייסבוק קיים שנים. אבל בשנתיים שלוש האחרונות

הרשתות החברתיותמהוות פלטפורמה מאוד חזקה - יותר מבעבר. גם הטלפונים הניידים מקלים על שימוש ברשתות כאלה על פני הפלטפורמה של תפוז. ואכן אם תראה את הפעילות בחמש שנים האחרונות תראה ירידה משמעותית מאשר מה שהיה בעבר. בנוסף הצעירים כבר לא מגיעים לפלטפורות כאלה. יש פה סימני גסיסה אמיתיים וחוץ מניתוח עמוק - שינוי כיוון מחשבתי - כלום לא יעזור.

dude579

New member
טוב, הצעירים אולי מקומם לא פה :)

אבל חמש שנים זה נצח ברשת.
&nbsp
לדעתי אין תחליף לפורום כמו זה - אנונימי, אך גם אינטימי, בלתי תלוי, ללא שום הגבלת השתתפות. חשוב שתהיה הנהלה גם, לכן Elle992 באמת עושה עבודת קודש.
&nbsp
גם הנושא הוא כזה שרוב המשתתפים באיזשהו שלב פשוט עוברים הלאה, זה טבעי, וטבעי שתהיה תחלופה ומחזוריות.
&nbsp
אבל מודה שלא עשיתי חיפוש אחורה בזמן, אין לי כוח :)

ga26

Member
זה לא קשור לנושא. ואפילו לא רק לפורומים.

תפוז מתנהלים בצורה כושלת.
לא אמרתי שאין פוטנציאל. בעצמי ציינתי שהפלטפורמה האנונימית מהווה יתרון. מי שלא מתקדם בעולם הזה נשאר מאחור.
היום בתפוז יש תנועה דלילה גם בבלוגיה וגם בפורומים. כשנרשמתי אי שם לפני עשור המצב היה שונה.
לא נרשמים לדעתי יותר מידי אנשים חדשים לתפוז. ויש הרבה עזיבה.
האתר לא מותאם טוב לאופי הגלישה החדש. יש דרכים לשפר ואף אחת מהן היא לא להשקיע בשינוי התצוגה שעשו לפורומים. הם משקיעים את המאמצים במקומות הלא נכונים. שמים פלסטר למודל הכלכלי שלהם בדמות הפורומים העסקיים והורגים את האתר. אני הראשון שיצטער אם תפוז יסגרו (יש לי בלוג רציני להמיר ולשמר במצב כזה).

dude579

New member
עברתי עכשיו בפורום הכרויות,

וגם שם אנשים אומרים שיש ירידה בהשתתפות.
&nbsp
הסיבה שאני סקפטי היא שזה תמיד קורה: תמיד מישהו מבכה על זמנים עברו -- והתחושה שלי היא שזה נסיון פרטי ולא בהכרח אובייקטיבי.
&nbsp
אני די חדש פה, כנראה אתם יודעים יותר טוב - אני לא יכול לשפוט, בטח שלא על צורת ההתנהלות של האתר. חבל אם המצב הוא כמו שאתה מתאר אותו.
&nbsp
אני זוכר שלפני כמה זמן הופסקה התמיכה הרשמית בפלטפורמת הבלוגים של נענע . אולי באמת יש פה תהליך. פעם כמעט לכל אחד היה בלוג.
&nbsp
לי גם אין סמרטפון (עדיין :)), כך שאולי זאת הסיבה בגללה אני מפספס את המגמה, אבל אישית נראה לי הרבה יותר כיף לגלוש במחשב עם מסך גדול ואיכותי. כשאני גולש בטבלט לפעמים, אז הצמצום הויזואלי מעצבן אותי, אני מרגיש מוגבל וכאילו חסר לי נדל"ן וירטואלי.

dory141

New member
מסכים איתך לחלוטין ויש לי סמרטפון 3 שנים בערך

בפייסבוק ובכל רשת אחרת אבדה האינטימיות. אתה חושש שכל דבר שתפרסם עלול לפגוע ביחסי עבודה או ביחסים אישיים.ולגבי המנהלת בפורום, אני מסכים עם מי שאמר מקודם, שהיא מנהלת אותו בצורה מופתית. כל הכבוד ELLA, תמשיכי כך.

מלומאן

New member
טוב, אני אשתתף

למרות שנראה לי שאולי חוסר הפעילות בפורום נובע ישירות מהעובדה שאני החלטתי לכתוב בו כמה הודעות. סוג של קללה שרובצת עליי. אני לא צריך לעשות שום דבר, רק להופיע איפשהו והמקום מיד מתרוקן מאנשים ומתמלא ייאוש במקום. לא יודע למה זה. האלים שונאים אותי או משהו.

משהו טוב שקרה לכם השבוע? \ משהו מבאס שקרה לכם השבוע? הממ. שמתי תמונה של עצמי בפרופיל בפייסבוק בפעם הראשונה אחרי 10 שנים של חברות באתר. צעד משמעותי במסע הארוך לזיוף נורמליות. מספר החברים שלי גדל בכמה ימים ב-300 אחוז! אני לא יכול להיות מאושר יותר מהמהלך. אולי יום אחד אני גם אוכל להרגיש את הניכור שכולם מרגישים אחד מהשני בעולם המודרני במקום סתם את הניכור הרגיל של מישהו חסר חברים. זה החלום שלי בכל אופן.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? Autechre / The Stooges, אם לבחור משהו ששמעתי יחסית הרבה בזמן האחרון...
https://www.youtube.com/watch?v=hUpLTk-2kPY
https://www.youtube.com/watch?v=Z03MjhsB0jk
https://www.youtube.com/watch?v=hNVmV3KtrSc

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? מזון לנפש - אני מתקדם לאט ובנחת עם Dombey and Son, רומן די נשכח אבל נהדר של צ'רלס דיקנס, והתחלתי לקרוא קצת מכתבי אפלטון. חוץ מזה, סיימתי לקרוא את הקומיקס Watchmen של אלן מור, אבל זה היה יותר נשנוש ממזון, נראה לי. עדיין לא רע.

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? רק כמה פרקים של "אליפות אוסטרליה הפתוחה" עונת 2016, אבל לא מצליח לראות הרבה בגלל הבדלי השעות

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? לא, אני מת מבפנים.

dude579

New member
הצחקת וריגשת,

די כבר עם הפרנויה, הרשת היא מקום מפגש מלאכותי לרוב, לכולם (רובם) פה יש חיים. אני משכנע את עצמי פה גם, דרך אגב.
&nbsp
חוץ מזה, כששמתי את התמונה שלי בפייסבוק, נוספו חברים בהיקף עלוב של 20% בלבד.
&nbsp
קורא את דיקנס במקור? סופר גאון לדעתי, התחלתי להאזין ל a Tale of Two Cities בהקלטה, אבל אין סבלנות.

מלומאן

New member
תודה

...על המילים בכותרת.

אני משוכנע שלכולם יש חיים, בין אם הם פה או לא

בקשר לדיקנס - כן, אני קורא אותו באנגלית. זה רק הספר השני שלו שאני קורא (אחרי דיוויד קופרפילד), אז אני רק עכשיו מתחיל להשתכנע שהמוניטין שלו מוצדק. היה לו כשרון יוצא מן הכלל.

dahoe

New member
סיכומונצ'יק

משהו טוב:
בגדול, שבוע בחינות מבאס. הרגעים הטובים היו כמה שיחות מעניינות שהתרחשו בין לבין, והתחלה של תכנון הצגה בקבוצת התיאטרון שאני משתתף בה

משהו מבאס:
כולם נעלמים ולומדים. הרבה שיעמום ומונוטוניות עכשיו... אני רק מחכה שזה יגמר ויהיה אפשר לעשות משהו טוב עם החופש.

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?
אורז עם עדשים שהכנתי ויצא מוצלח. אני נהיה טוב בזה!

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
הסטאר וורס החדש בשבוע שעבר. היה לא רע, והיה יכול להיות מושלם אם היו משנים כמה דברים באופי של הסרט.

אין שאלה מתחלפת?

אל,

את משקיעה ואכפתית
והכל בהתנדבות ללא תמורה

מותר לך להעלם, מותר לך להיות עסוקה (זה אפילו מומלץ :))
בטח ובטח שאינך צריכה להתנצל על כך!

dude579

New member
משהו טוב שקרה

התחלתי להתכתב אם מישהי מחוץ לארץ שהכרתי בקרייגסליסט. לא רומנטי בעליל, אני חושב שהאישה פנסיונרית בכלל, אבל סתם מעניין. היא מעבר לאגם.
&nbsp
מבאס:
אחח, אנשים מבאסים צרי מוח ונמוכי מצח, שיפוטיים ופגועי מנטליות. הם עושים אותי רע ונקמן, ואני רוצה להיות טוב וסלחן!
&nbsp
שיר:
מכור לדבר הזה כרגע, יעבור עוד יומיים מקסימום:
https://www.youtube.com/watch?v=C_3d6GntKbk
&nbsp
משקה:
וויסקי שיפון בערב ככה, נעים ביותר.
&nbsp
סדרה:
רואה עכשיו את "הגשר" הדנית/שבדית. איכותית ומעניינת לדעתי. אין מתח רב, יש מתח בינוני-נמוך כזה, די יבש, אבל עקבי.
&nbsp
ריגוש:
לא רוצה להתרגש, תנו להיות שבע רצון.

נתנאל184

New member
עונה.

משהו טוב שקרה לכם השבוע?: אמ לא מוצא ממש מה טוב אבל בטח לא היה כזה גרוע...

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? אין חדש תחת השמש הכל אותו דבר וזזה מאוד מבאס שדברים לא משתנים והכל נשאר אותו דבר.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? שמעתי את אלגיר להקה שאני מאוד אוהב ובמיוחד את גבריאל בלחסן שאני מאוד מאוד הערכתי אותו והוא מדבר אותי ועלי ועל הכאב והיאוש בצורה כל כך יפה ומוציא לי תמילים שאני לא יכול להוציא.

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? סיני

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? לא רואה סדרות ולא סרטים ,אבל הפעם כן ראיתי חומות של תקווה ולא מאוד התלהבתי עדיין לא הבנתי למה הוא נמצא בראש רשימת הסרטים הכי טובים לא יודע ברור שהוא מעולה אבל בראש הרשימה? קצת תמוה...

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?: קראתי כמה ספרים נפלאים שאהבתי מאוד זה די ריגש אותי קראתי שוב את עלי עשב של ויטמן והשיר הו רב חובל שיר מדהים.
גם קראתי את פחרחי הרע של בודלר ואהבתי מאוד, ועוד ועוד ספרי שירה שאהבתי. שיש בהם דברים שעושים טוב לנפש.

למעלה