שלושתכם מפסידים
תמשיכו לשלם יותר ולקבל פחות בגלל הכעסים שלכם על מה שנציגי מכירות עוללו לכם בעבר או על גרידיות של מנהלי החברה לשעבר ובעל המניות לשעבר בזמן שלא היתה תחרות

או, שתשתחררו
הלקוחות היום נהנים משירות מצויין וממחירים תחרותיים

התחרות שהביאו אטיאס כחלון וארדן עשתה לכולנו רק טוב והיום במחיר של מוצר אחד לפני 4-5 שנים אנחנו מקבלים סל תקשורת מלא. המהלך הזה הושלם היום, לבזק ולהוט נשאר רק להתאים את עצמם לשינויים ומעניין כמה זמן ייקח להם.

לגבי הטי וי, יש לי את זה מינואר ואני מבסוט
. אני צופה בסדרות במקום להוריד בטורנטים ונהנה מאיכות HD מלא על הטלוויזיה סמסונג 55" שלי שאגב הסמארט בה שווה לפח כי אין בו תכנים שווים. לא מתעסק יותר עם הורדות ותרגומים.

פיצ'ר נוסף שאני דלוק עליו ממש הוא שירות המוזיקה ווליום שניתן חינם בטי וי. יש שם מיליון שירים, מכל הסוגים. אני אישית אוהב אולדיז ויש שם בשפע מהחומר הטוב הזה. הכל באיכות סאונד מעולה ובלי פרסומות.

לגבי האינטרנט אין מה לדבר, אני מנוי בנטוויז'ן כבר שנים והשירות יוצא מן הכלל. בניגוד לספקי אינטרנט קטנים שמוכרים היום חבילות בין 69 ל99 ש"ח בסלקום נטוויז'ן אפשר לקבל חבילה של 100 מגה על תשתית של בזק ב99 ש"ח ולהנות מהמודם נתב VDSL הנהדר שלהם NETBOX ללא תשלום.

מחיר- הם ירדו בטריפל הזה למחיר הכי זול שיכול להיות. תחשבו על זה שרק עבור התשתית אינטרנט הם מעבירים לבזק כ-50 ש"ח. נשאר להם אם כן 100 ש"ח בשנה הראשונה ו120 בשנה השניה בשביל לספק את כל השירותים כולל רכש של תכנים.
מי שקורא עיתונים כלכליים ראה את הצעדים שסלקום עשתה בחודשים האחרונים כדי להבטיח יכולת השקעה ל4 השנים הבאות. מי שלא מנצל את זה פראייר וההפסד כולו שלו.