סלקום מזעזעת את שוק התקשורת ומדהימה עם טריפל ב149 ש"ח

שלוקמן

New member
יש כאן הרבה שאלות

האם גולן יציע טלויזיה בדומה לסלקום (VOD ) בתשלום מנופח מאוד....
או שתציע בפלטפורמה טיפה שונה כנהוג בעולם , ,xmbc, MAG250 וכו... (טלויזיה ממש על גבי האינטרנט) באיכות HD.
אם כך הדבר אין סיבה שגולן לא תהיה בליגה של הגדולים הוט ויס.
מקווה שגולן יפתיע, יש לי צפיות מאוד גבוהות מהחברה הזו. הלוואי שהם יתגשמו.

פרטי החבילה

החבילה כוללת ממיר טלוויזיה אחד בלבד וכל ממיר נוסף כרוך בתוספת חודשית של 29 ש"ח. בתום השנה הראשונה, מחיר החבילה המשולבת יעמוד על 169 ש"ח. התקנת השירותים באמצעות טכנאי כרוכה בעלות חד-פעמית של 99 ש"ח. החבילה המשולבת של סלקום מגלמת חסכון חודשי של 74 ש"ח לחודש בשנה הראשונה ו-35 ש"ח בשנה השניה – שכן שירותי הטלוויזיה של סלקום נמכרים בנפרד ב-99 ש"ח, שירות הטלפון הקווי ב-34.90 ש"ח ואילו חבילת אינטרנט 40 מגה נמכרת בנפרד ע"י סלקום ב-89 ש"ח

em28

Well-known member
הפסד ?!?
מדובר בסלקום !

כל שקל שלא עובר לחברות האפ"ס הוא רווח נקי.

שלושתכם מפסידים

תמשיכו לשלם יותר ולקבל פחות בגלל הכעסים שלכם על מה שנציגי מכירות עוללו לכם בעבר או על גרידיות של מנהלי החברה לשעבר ובעל המניות לשעבר בזמן שלא היתה תחרות
&nbsp
או, שתשתחררו
הלקוחות היום נהנים משירות מצויין וממחירים תחרותיים
&nbsp
התחרות שהביאו אטיאס כחלון וארדן עשתה לכולנו רק טוב והיום במחיר של מוצר אחד לפני 4-5 שנים אנחנו מקבלים סל תקשורת מלא. המהלך הזה הושלם היום, לבזק ולהוט נשאר רק להתאים את עצמם לשינויים ומעניין כמה זמן ייקח להם.
&nbsp
לגבי הטי וי, יש לי את זה מינואר ואני מבסוט
. אני צופה בסדרות במקום להוריד בטורנטים ונהנה מאיכות HD מלא על הטלוויזיה סמסונג 55" שלי שאגב הסמארט בה שווה לפח כי אין בו תכנים שווים. לא מתעסק יותר עם הורדות ותרגומים.
&nbsp
פיצ'ר נוסף שאני דלוק עליו ממש הוא שירות המוזיקה ווליום שניתן חינם בטי וי. יש שם מיליון שירים, מכל הסוגים. אני אישית אוהב אולדיז ויש שם בשפע מהחומר הטוב הזה. הכל באיכות סאונד מעולה ובלי פרסומות.
&nbsp
לגבי האינטרנט אין מה לדבר, אני מנוי בנטוויז'ן כבר שנים והשירות יוצא מן הכלל. בניגוד לספקי אינטרנט קטנים שמוכרים היום חבילות בין 69 ל99 ש"ח בסלקום נטוויז'ן אפשר לקבל חבילה של 100 מגה על תשתית של בזק ב99 ש"ח ולהנות מהמודם נתב VDSL הנהדר שלהם NETBOX ללא תשלום.
&nbsp
מחיר- הם ירדו בטריפל הזה למחיר הכי זול שיכול להיות. תחשבו על זה שרק עבור התשתית אינטרנט הם מעבירים לבזק כ-50 ש"ח. נשאר להם אם כן 100 ש"ח בשנה הראשונה ו120 בשנה השניה בשביל לספק את כל השירותים כולל רכש של תכנים.
מי שקורא עיתונים כלכליים ראה את הצעדים שסלקום עשתה בחודשים האחרונים כדי להבטיח יכולת השקעה ל4 השנים הבאות. מי שלא מנצל את זה פראייר וההפסד כולו שלו.
&nbsp

em28

Well-known member
אם זה ככה אז אז אין בכלל שאלה

שירות סלקום ?
&nbsp
עדיף לא להיות מחובר לעולם מאשר לקבל שירות מסלקום.
&nbsp

z x 7 r

New member
להשתחרר? ולהתחיל להנות, כשמשחילים לכם עוד פעם חשבוניות

לא ברורות, וחיובים על דברים שלא היו? ומעלים מחיר כל כמה זמן? בשביל מה? את באמת חושבת שאנשים מפגרים ושוכחים מהר? שירות המוזיקה? WTF. מי צריך את השיט הזה? פריחה משכונת מצוקה אולי.

ואתה בכלל לא עובד בסלקום, נכון? איזה יופי.

כן להשתחרר ולהנות מפירות המהפכה.

היום התוכניות פשוטות וברורות, התנאים פשוטים כי כמעט הכל כלול ואומרים לך מראש מתי המחיר יעלה ובכמה.
היום יש מודעות צרכנית וביקורתיות כבדה של כלי התקשורת.
תמיד תקרא חוזים לפני שאתה חותם עליהם ותשתדל להצטרף דרך האתר או בטלפון כדי להגן על עצמך מפני נציגים להוטים מידיי או מפני שיכחה בתום לב. זה תקף לכל עסקה בכל חברה.
ספריית המוזיקה והיכולת ליצור פלייליסטים ולשמוע תקליטים באיכות מעולה ובלי פרסומות ממש שווה. אני לא פרחה, אני בן, וכפי שכתבתי הסגנון המועדף עליי הוא אולדיז
ואחרון חביב אני לא עובד סלקום, אני קבלן שיפוצים ואחד ממנהלי פורום תחבורה ציבורית. מזמין אותך לביתי לבדוק ולהתרשם מהטי וי

em28

Well-known member
המהפכה זה לא עכשיו, זה כשגולן ישבור את השוק

z x 7 r

New member
ועל סלקום סומך? אהנה בהחלט מהמהפכה, רק

לא עם סלקום.

Beetlejuice68

New member
היום יש מודעות צרכנית להעיף מהבית את החברות הגדולות

החבילה של סלקום, הוט וכל הזבל הזה כבר יורד מהשוק כי הישראלים יודעים שיש אלטרנטיבה.
את השקיפות של החוזים לא סלקום עשו את זה למען הסדר הטוב וההגינות אלא בגלל הרגולטור שהוא משרד התקשורת.. אז בוא נדייק!
&nbsp
אנחנו זוכרים את החוזים הדרקוניים של סלקום, זוכרים את ההתחיובות לשלוש שנים, ואפילו זוכרים את נטוויזן שחברה לסלקום, אותה גברת בשינוי הדרת.
המועצה לצרכנות מפוצצת תלונות
&nbsp

אתה מוזמן להצטרף לארגון זוכרות

ולשנן כמה שבא לך "אנחנו זוכרים, יש אלטרנטיבה". מה שחשוב זה מה שעכשיו, ועכשיו הטריפל של סלקום הוא האלטרנטיבה הכי טובה.
&nbsp
&nbsp

z x 7 r

New member
אתה לא קצת חוזר על עצמך?

הפתגם על פריירים שלא מתים - בהחלט מצדיק את עצמו פעם אחרי פעם.

למעלה