יום חמישי
S shmickey New member 5/1/17 #5 מנסה עדיין להבין את הבחירה שלך בבננה את לבושה נפלא, כאילו את בדרך לקולאג', חסר רק התיק של הלפטופ להשלמת הלוק
מנסה עדיין להבין את הבחירה שלך בבננה את לבושה נפלא, כאילו את בדרך לקולאג', חסר רק התיק של הלפטופ להשלמת הלוק
H Happy Goth New member 5/1/17 #6 בגלל ש בזמן שעשיתי את הקולאג' אכלתי חצי בננה. חצי אכלו לי בבוקר בבית
S shmickey New member 5/1/17 #3 צהריים טובים! איזה יום!! מי שמע על דבר כזה שאני לא מגיעה לפורום עד עכשיו?? היום היתה הופעת אורח בצילומים כמובן שלא רואים בצילום, אבל יש רווח בין השמלה למגפי הברך, ואני עם גרביונים שחורים שקופים
צהריים טובים! איזה יום!! מי שמע על דבר כזה שאני לא מגיעה לפורום עד עכשיו?? היום היתה הופעת אורח בצילומים כמובן שלא רואים בצילום, אבל יש רווח בין השמלה למגפי הברך, ואני עם גרביונים שחורים שקופים
H Happy Goth New member 5/1/17 #7 איזה זוג סטייליסטיים!!!! מושלמים ויפים שכמותכם! הצבעים החמים האלה ביחד עם הגוון של הפרקט מריח יוקרתי מאד!
איזה זוג סטייליסטיים!!!! מושלמים ויפים שכמותכם! הצבעים החמים האלה ביחד עם הגוון של הפרקט מריח יוקרתי מאד!
ט טליונום New member 6/1/17 #11 שמיק!!! את נראית פיצוץ! בעיקר מצוינות לך הפנים והתלתלים וקטעים איתך שהבאת את האורח, נראה שהוא ממש ממש שמח להשתתף
שמיק!!! את נראית פיצוץ! בעיקר מצוינות לך הפנים והתלתלים וקטעים איתך שהבאת את האורח, נראה שהוא ממש ממש שמח להשתתף
S shmickey New member 8/1/17 #14 טליטל! התגעגעתי! האורח לגמרי עף על עצמו והתחיל לדפוק פרצופים של ווג, חבל שזה מצונזר תודה יקירה
ט טליונום New member 6/1/17 #12 זה ממש לפרסומת מדהים איך התאמת את הצבעים של הגרדרובה, הכלבה (נקבה נכון?), החגורה של הכלבה והגרפיטי!
S shmickey New member 8/1/17 #15 לא סתם כלבה, מדובר פה במלוכה של ממש.. זו Queen Zoe (ההתאמה לגמרי במקרה )