כשר ונסבל (חייבת שינה וזיון מפרק עצמות..)
א אחד פשוט1 New member 3/4/15 #2 כשר ונסבל??!! זה אותו פרדוקס וסתירה כמו צום קל אבל בשביל תמונה כזו,אסבול,בשקט,,,,,,,,,, כוסית אש יש עוד מהכשר והנסבל הזה?
כשר ונסבל??!! זה אותו פרדוקס וסתירה כמו צום קל אבל בשביל תמונה כזו,אסבול,בשקט,,,,,,,,,, כוסית אש יש עוד מהכשר והנסבל הזה?
ק קסם 82 New member 3/4/15 #4 שבוע בלי חמץ ממש בקטנה נסבל בגלל משפחתיות יתר וחופשה מאולצת .. יש גם יתרונות כמובן אין כמו משפחה
M mr lonley2 New member 3/4/15 #3 חג שמח כרגיל נראת מהממת וזה רק מחזק אצלי את חוסר ההבנה למה אין לך זיון מפרק עצמות ? כאילו איך לא מקיימים סקס עם פצצה כמוך
חג שמח כרגיל נראת מהממת וזה רק מחזק אצלי את חוסר ההבנה למה אין לך זיון מפרק עצמות ? כאילו איך לא מקיימים סקס עם פצצה כמוך
M mr lonley2 New member 3/4/15 #7 תלוי איפה גדלה וממה אני חושב שאני יתחיל לאמץ את הרעיון ואתחיל לבכו גם
M mr lonley2 New member 3/4/15 #9 טעית מחייך לא יעזור לי לפי שיטתך רק בוכה יקדם אותי אולי ( את באמת רוצה סיוטים וזה לפני החג )
ק קסם 82 New member 3/4/15 #10 אז בא לך להוסיף לינק ל-שישי בצהריים של איילי ? בא לי לשמוע ת'שיר מצה עם שוקולד וכוס תירוש ..בזמן שאני תופסת צבע (מתי נפתחת כבר עונת הרחצה..געגעתי)
אז בא לך להוסיף לינק ל-שישי בצהריים של איילי ? בא לי לשמוע ת'שיר מצה עם שוקולד וכוס תירוש ..בזמן שאני תופסת צבע (מתי נפתחת כבר עונת הרחצה..געגעתי)
ק קסם 82 New member 3/4/15 #16 הולכת .. לחמי וחמתי הצדיקים חג שמח חיימשלה ..ואל תפריז בדרינקים ..תירוש וזה