לבוש חמישי
S shmickey New member 6/4/17 #4 אני מאוהבת!!! איזה חיוך, איזה סטייל, איזה אאוטפיט! איי לאבבבבבבבבבבבבב והקטן ממש און טרנד עם האורך של המכנסיים. הנעליים חדשות?
אני מאוהבת!!! איזה חיוך, איזה סטייל, איזה אאוטפיט! איי לאבבבבבבבבבבבבב והקטן ממש און טרנד עם האורך של המכנסיים. הנעליים חדשות?
H Happy Goth New member 6/4/17 #6 חיחיחי תודה זו החצאית האהובה עליי והיא עושה לי טוב על ה חחחחחחחח מכנסי קולוט כן, זהו, הוא בלה לגמרי את נעלי ה"צעד ראשון" שלו. אז אנחנו משפחת האדידס
חיחיחי תודה זו החצאית האהובה עליי והיא עושה לי טוב על ה חחחחחחחח מכנסי קולוט כן, זהו, הוא בלה לגמרי את נעלי ה"צעד ראשון" שלו. אז אנחנו משפחת האדידס
H Happy Goth New member 6/4/17 #5 Ya Think? אז מה, כשמשהו הוא מנצח, הכי הגיוני לקנות אותו בכמה צבעים והדפסים. לי יש 3 זוגות מכנסיים בול אותו הדבר, רק בצבעים שונים.... שיואו כמה שאת מגניבה!
Ya Think? אז מה, כשמשהו הוא מנצח, הכי הגיוני לקנות אותו בכמה צבעים והדפסים. לי יש 3 זוגות מכנסיים בול אותו הדבר, רק בצבעים שונים.... שיואו כמה שאת מגניבה!
ט טליונום New member 12/4/17 #7 לא אפתח שרשור יומי, לא לא אז משרשרת לפה מהחופשה בקריביים (לא באמת קריביים, קצת יותר קרוב אך סודי, פן יבולע לי...)
לא אפתח שרשור יומי, לא לא אז משרשרת לפה מהחופשה בקריביים (לא באמת קריביים, קצת יותר קרוב אך סודי, פן יבולע לי...)