מה שיחקתם השבוע/סופש?

jony8b

New member
Inside

משחק מיוצרים של limbo
אותו סגנון משחק רק שהוא יותר ממכר ,יותר מעניין , יותר מאתגר ,יותר יפה,
יותר מיסתורי ויותר מוזר .
אם אהבתם את limbo , המשחק Inside חובה !!!
אם לא שיחקתם בlimbo , זה הזמן לנסות את שניהם .

שני המשחקים כרגע במבצע בחנות האירופאית.
ויש אפילו חבילה של שניהם במחיר עוד יותר מוזל.

PlayGirl3

New member
FF15

זה עדיין לא מרגיש כמו משחק של פיינל פנטזי. התקדמתי קצת והתחלתי להתרגל למערכת הקרב המוזרה. לצורך העניין הגעתי לקרב שהראו שני היפנים ההזויים ב-E3 האחרון ואני לא חושבת שהקרב שלי היה נראה יותר טוב משלהם לצערי. אבל קרבות בוסים מהסוג הזה או גם סתם נגד מפלצות ברמה גבוהה יכולים להיות די כיפיים.

המשחק היה יכול להיות מדהים אם לא היו בו כל כך הרבה דברים מעצבנים. הקסמים למשל, נוקטיס לא לומד קסמים אלא שואב כוחות קסם מקריסטלים שמוצאים בטבע ואז הוא יכול להשתמש בהם עד שהם נגמרים וצריך למצוא קריסטל חדש. קצת מזכיר את פפ8 שגם שם זה היה גרוע.
הדרך במכונית מנקודה לנקודה יכולה לקחת המון זמן מיותר שלא עושים בו כלום. הם גם לא ממש השקיעו באנימציה של המכונית יחסית לכמות הזמן שמבזבזים עליה במשחק. כשעושים פנייה למשל הגלגלים לא מסתובבים עם כיוון ההגה. המכונית זזה כמו לבנה על הכביש. השליטה הידנית באוטו בכלל גרועה.
הרבה סייד קווסטים כוללים למצוא חפצים (מאוד מאוד קטנים) בתוך שטח מוגדר.

דברים שכן אהבתי זה בעיקר משימות ששולחות אותך לאיזשהי מערה או מבוך, האווירה משתנה לגמרי, הדמויות הולכות יותר לאט, מוזיקה מפחידה, אויבים קופצים עליך בהפתעה מהחושך. יש משימה שצריך לעקוב אחרי בהמות' כדי למצוא את המאורה שלו וכל הדרך אתה בלחץ שהוא לא יראה אותך.
קרבות בוסים יכולים להיות מאתגרים, במיוחד אם אין לך קסם או נשק מתאים. השיתוף פעולה בין הדמויות בקרב די נחמד רק חבל שאפשר לתת לכל דמות קיצור לפעולה אחת בלבד כל פעם.

אני עכשיו במשימות של איסוף הזימונים. כבר השגתי שניים, אבל עוד לא הבנתי איך אני מזמנת אותם.

איך העלילה לדעתך? יותר נכון הדמויות.

ממה ששיחקתי בדמו הענקי ההוא, ראיתי שהדמויות רק מפטפטות בינהן על דברים סתמיים וגם היפנית לא הצילה את המצב.הביקורות לא הרגיעו אותי בעניין הדמויות.
ראיתי את Prompto עושה סלפי ודברים כאלה או מזמזם את מנגינת הניצחון של FF.

דברים נחמדים, אבל זה נשמע כמו פפ12 שהדמויות היו יותר מדי שטוחות בקושי התעסקו בהם מאכזב ביותר וזו הסיבה הראשית שלא שיחקתי בו עדיין.

העניין של הקסמים באמת נשמע מתיש, אבל אם אפשר לעשות הכלאה בין קסמים שונים וזה נותן לנו ליצור קסמים מענינים אז זה אחלה trade off.

גם אני הרגשתי כמוך בדיוק לגבי בהמות, זה היה מדהים להילחם נגדו בדמו, הרבה אנשים אומרים שהמשחק הרבה יותר מעניין כשמסיימים אותו מאשר

בעלילה הראשית, בגלל מבוכים נהדרים ואתגרים נהדרים שאפשר לעשות רק בסוף המשחק.

בעניין הזימונים, אולי אי אפשר לזמן אותם כשאת רוצה וזה story driven.
מקווה שלא.
מה שבטוח זה הולך להיות הפפ הראשון שאני אעשה בו המון תוכן צדדי, זה נראה כזה כייף לצוד מפלצות, והמוזיקה שיש שצדים מפלצות.
(קישרתי) פשוט מדהימה ומעלפת, גם את מנגינת הקרב הראשי ממש אהבתי.

לפחות נראה שעם המוזיקה הם לא עשו שום טעות :)

PlayGirl3

New member
המוזיקה זה באמת הצד החזק של המשחק הזה

שכחתי לציין אבל המנגינות ממש נהדרות.

בוא נגיד שטוב שראיתי את המיני סדרה עליהם כשהיו ילדים לפני ששיחקתי כי אחרת לא הייתי יודעת על הדמויות כמעט כלום.

אפשר לשלב קסמים. בינתיים זה קרה לי רק בטעות שעירבבתי אש עם שיקוי ואז הקסם גם ריפא... עוד לא בדקתי לעומק מה האפשרויות שם.

באמת עד עכשיו יצא לי לזמן רק פעם אחת כשהמשחק אמר לי, לא יודעת אם זה היה tutorial או שזה באמת אפשרי רק בנקודות מסויימות, מקווה מאוד שלא. זה היה מאוד אפי מה שהלך שם.

וראית גם את הסרט...

שבטח הוסיף לך מידע אני עדיין לא ראיתי אותו. מבאס מאוד לשמוע שזה ממש ככה עם הדמויות, קיוויתי שלפחות הם ינצלו את הנסיעות האלה ברכב, בשביל שיחות נפש, פלשבקים, מונולוגים וכדומה. אוף.

בנוגע לזימונים זה באמת מבאס אם זה ככה, תעדכני מה הולך.

דאמ אורלי,פרסונה 5 עוד 3 שבועות את קולטת?
גם אם אני לא מסיים עם יאקוזה 0 אני לא אצליח להתאפק ומתחיל את פרסונה 5 בהשקה מקסימום אשחק אותם ביחד.

אלא אם כן את לא תתחילי את P5 ביום ההשקה ואז אחכה.

PlayGirl3

New member
לא ראיתי עדיין את הסרט האמת

ראיתי 5 דקות והיה נראה מסובך מדי, נראה לי עדיף לראות אחרי המשחק.
יש כל מיני שיחות נפש עם חברי הקבוצה שבהן אתה גם יכול לבחור מה לענות להם, אבל זה תכלס לא נותן יותר מדי רקע על הדמויות. זה לא כמו במשחקים אחרים בסדרה שלכל דמות יש סיפור ומטרה וזה ממש חסר.

מקווה מאוד שאסיים לפני שפרסונה יוצא כי אני רוצה לבוא אליו עם ראש נקי מדאגות על משחקים אחרים ואין מצב שאני מחכה לו עוד.

evilplate

New member

אומנם אין למשחק אפילו מאית מהגראפיקה של האורדר אבל אם כבר משחק עם גיימפליי מינימלי ושנשען על סיפור, דיאלוגים ואווירה אז עדיף פי כמה את FW, לפחות יש שם אשכרה דמויות מעניינות שכתובות היטב, בכלל למעט סוף מבאס הוא אחלה של משחק, משהו שאני לא יכול ממש לאמר על האורדר.

יאקוזה 0, SF5 -

אני בפרק 4 (יש 17 פרקים) אני ממש לוקח את הזמן יחסית, כי בתכלס למרות
שמתייגים את המשחק הזה כמשחק אקשן הרפתקה, הוא JRPG בתחפושת אז הוא לוקח לי בערך את אותו הזמן שJRPG רגיל לוקח לי.

אני ממש אוהב את זה שיש 2 דמויות ראשיות, הם עשו פשוט עבודה מצוינת עם הסיפור, אני אוהב את שני הגיבורים האלה כמעט באותה מידה.

משהו שאהבתי ביאקוזה 0 זה שיש בו הכל מהכל.

יש בו דביליות, יש בו סוריאליסטיות, יש בו דרמה יפנית, יש בו הרבה אמת על חיי פשיעה והמחיר שהם מביאים איתם.

אפילו הסייד קווסטים עם כמה שהם הזויים וקורעים מצחוק לפעמים, בהרבה מהם יש אמת, הסייד קווסטים הם סאטירה על החיים האמיתים אבל יש בהם הרבה אמת ואפשר בכל זאת להזדהות עם מה שהולך בהם.

הייתי רוצה לתת דוגמאות של ממש אבל אני לא רוצה להרוס לאף אחד.
במיוחד, שהסייד קווסטים האלה הם האטרקציה הכי חזקה של המשחק הזה
אפילו יותר מהעלילה הראשית.

נשמתי לרווחה שגיליתי שאפשר יהיה לחזור לכל הסייד קווסטים שלא סיימת
בסוף המשחק :)

למעלה