אני ער לסצינה הישראלית ומפרגן לה.
המגמה בכללותה חיובית, אבל עדיין לא נראה לי סביר שנשלם 300 ש"ח לאדם לארוחה ללא יין (פרונטו)
ולא שמה שמכונה באן לא יהיה קשור לבאן שזה מה שקורה בפועל.
לא אתפלא אם בראמן זה אותו דבר אבל אני לא מבין ממש בנושא כך שאין לי עניין להכפיש.
לאהרוני יש קרדיט מוצדק עם כל מפעלותיו בעבר בתחום האוכל, הוא אחד מאבני היסוד של המסעדנות בישראל.
אם אח"כ בחר בדרכים אחרות זו זכותו והיא לא שוללת ממנו את הקרדיט הרב שמגיע לו.