איך עובר עליכם החג? התחפשתם
?
מהו הגיל בו החלטתם שתחפושות הן כבר לא בשבילכם?

ממידע מסווג שקיבלתי
, אחד מחברי הפרויקט כבר בגיל מאוד צעיר סירב להתחפש.
האם אתם יודעים לנחש מיהו או מיהי

אעשה לכם את החיים קצת יותר קלים, מדובר בזמר/ת...

נערה162

New member
נחמד מאוד..

אני אישית חושבת שתמיד נחמד להשתעשע בפורים, רק שמידת ההתחפשות משתנה ככל שגדלים.. השנה לא יצא לי להתחפש..
ולגבי הזמר/ת אין לי מושג אבל חייבת להגיד שמאוד שעשע אותי שעידן אמר שחיפשו אותו לכיפה אדומה

בחיים שלי לא התחפשתי

והחג עובר לי כמו יום רגיל,היה לי חופש אז נצלתי אותו לסידור וניקיון הבית ולקניות.

אחרת אין לי זמן במשך כל השבוע,ובכלל אני לא טיפוס של חגים.

למה אף פעם לא התחפשת

אני חושבת שדווקא מתאים
לך להיות מישהו אחר ליום אחד.
זה לא ייתן לך מוזה לאיזה שיר חדש?

חחח חמודה את

אני בלי להתחפש יכולה להיות כל פעם מישהי אחרת,סוג של פיצול אישיות חחח סתם אבל באמת אומרים עליי האנשים הקרובים אליי שאני תאטרלית ומכל דבר עושה סיפור.
אני אישית לא מתחברת לתחפושות אולי כי אני רצינית רב הזמן וכבדה ואם מישהו יצליח להוציא אותי מהכבדות הזו אולי אצליח להשתחרר ולהתחפש.
אני לא זוכרת גם כילדה שהתחפשתי עכשיו שאני חושבת על זה רב חיי היתי ילדה רצינית אבל גם שטוטניקית,אני יודעת שזה לא מתחבר ביחד אבל כזו אני.
ולגבי שירים אני כבר הרב זמן לא כותבת אני כותבת רק כשעצוב לי או רע לי ועכשיו אולי טוב לי אז אולי בגלל זה השירים לא יוצאים ממני.

ואת התפחשת למישהו למשהו?

שמחה לשמוע שטוב לך

ומבינה אותך לגמרי על השילוב בין כבדות לשטותניקיות.
אני גם כבר לא מתחפשת
. פורים זה ממש לא החג שלי.
מרגיש לי מגוחך שאתה צריך לשים על עצמך מסכה בשביל להיות שמח...

אוהבת אנשים אמיתיים שמוציאים החוצה בדיוק את מה שהם מרגישים בפנים... כבדות, אמרתי?

תודה יקירתי

אני גם כזו ובקלות יכולה לעשות שטויות,אבל אני מתאימה את עצמי לכל מקום ואם אני נמאצת במקום מסויים זמן מסויים אז האני האמיתי שלי יוצא לאור

חג שמח

האמת לא התחפשתי השנה...

בערך מגיל 16 בערך כבר הפסקתי להתחפש באופן מסודר.. כי התחלתי להרגיש שכבר מיציתי את החג

חוץ מזה שנמאס מהקטע של הנאפצים..

ובקשר לניחוש.. סביר להניח שזה היה עידן.

mbauman

New member

אני מתחפשת כל שנה אבל השנה לא יצא לי כי לא היה לי זמן לארגן תחפושת ... ולא יודעת לגבי הזמר .. אולי עידן :)

עידן הוא אכן סרבן התחפושות

מספרים שעידן כילד לא אהב להתחפש בפורים וכמעט שאין תמונות
באלבום המשפחתי...
יכול להיות שהסיפור של התחפושת של כיפה אדומה מסביר הכל...

למעלה