זה טיפה מסובך להסביר בכמה משפטים
אבל תמיד שזינתי גברים זה היה בקונטקסת בי די אס אמי, זה לא היה בשלי החדרה אנאלית, אלא היפוך מיגדרי.
היתי כל הזמן מדברת עליהם בלשון נקבה, ומזכירה להם שיש להם עכשיו כוס בין הרגלים
(תפתחי את הכוס שלך, מרגישה כמו זונה עכשיו?, כואב לך?-תשתמשי במילת בטחון או שתסתמי ותקבלי זין כמו זונה )
ברטרוספקטיבה הסאב טקסט שלי היה שלהיות נחדר(ת) זה משפיל, והם עכשיו עוברים השפלה. וההשפלה שלהם עוד יותר גדולה כי יש להם זין, והם בכל זאת בוחרים להיות הנחדרים.
אם מישהו יגיד לי שיש לי זין (נגיד עם סטאפ און) זה יהיה נטרלי או טיפה מחרמן, אבל בטח לא משפיל.
אבל להגיד לגבר שיש לו כוס...איך שהוא אני תפסתי את זה כמשהו מוריד.
דווקא עם עיבר המין הנשי (נמאס לי לכתוב כוס כל הזמן) אין לי בעיה, אני באמת באמת אוהבת את שלי, לא חושבת שהוא מסריח או מולכלך וכו.
בטח שאני לא חושבת שאני מושפלת כי יש לי אחד.
אבל כן יש לי איזו שהיא חלוקה בין נקבי לנשי. אני מאד אוהבת את הנקבי אבל די שונאת את הנשי.
אני מתעבת נעלי עקב, איפור,בגדים לא נוחים ולוחצים שאמורים לחטב, את התיק הקטן או הגדול שנשים מסתובבות אתו.
פעם חשבתי שאלו הדברים שהופכים נשים לחלשות או לא פרקטיות
היום אני ממש לא בטוחה (פשוט אולי סתם עשיתי חלוקה בין נשי לנקבי ושמתי בצד הניקבי את כל מה שאני אוהבת ובנשי לא)
תהיה הסיבה שתהיה- יש לי המון כעס על נשים, ועל הטייפ קאסטים שהן (אנחנו..) נופלות בהם. אני שונאת להיות חלשה, תלויה וכו' ושונאת שזה איזה שהיא נורמה.
וכשזינתי גברים בעצם חשבתי לעצמי- בטוח שאתה רוצה את כל המטען הזה? אם ככה- אז תדע שזה משפיל.
שזה טיפה שובנסטי או לא בריא מבחנתי
(סורי אם מישהו ציפה למשהו יותר מחרמן
)