לביבות טבעוניות לחנוכה
לאחר שגיליתי את התזונה הטבעונית על המגוון הקולינארי העצום והמרתק שלה ועל יתרונותיה הבריאותיים הרבים (הרזיה, תחושת ערנות וקלילות, חיסכון כלכלי ועוד) אין סיכוי שאשוב לאכול מוצרים מהחי, כלפיהם רבים בעולם הרפואה מפנים אצבע מאשימה כאחראיים על המחלות הקשות ביותר בדור שלנו, וכידוע, הפקתם של מוצרים מהחי כרוכה בסבל עצום לחיות חפות מפשע.
על כן, בחג החנוכה החלטתי שלא להסתפק בסופגניות (שמרביתן פרווה ונטולות ביצים), ונכנסתי למטבח עם החלטה נחושה- להכין
לביבות טבעוניות מושלמות ולא כאלה שאפשר "לוותר להן" כי הן בלי ביצים…