אודישנים...

collie

New member
טיפים למילוי טפסים

היי

יש לכם טיפים על איך למלא את השאלון למירוץ למיליון. זה חייב להיות רציני? אפשר קצת הומור ?

תודה

אודישנים לעונה הבאה

לפי התגובות פה בפורום, ההרשמה נפתחה לפני כמה חודשים. באתר רשום שההרשמה פתוחה עד ה- 15.4.14 כ"כ הרבה זמן?
בכל מקרה, נרשמו ויום למחרת כבר זימנו אותנו לאודישנים. אני יכול להסיק מזה משהו?
כמה אודישנים יש עד שמתקבלים? יש עוד דברים שצריכים לעשות מלבד אודישנים מצולמים?

שירי213

New member
היית כבר באודישנים?

האמת שהכל כל כך מעורפל.. במיוחד אחרי שפירסמו שהעונה הבאה תהיה של VIP ... אחרי כמה זמן בכלל מקבלים תשובות מהאודישן??

ny22

New member
מנהל
כן, זה יכול להיות (אם זה מה שרשום...)

הם באמת נפתחו לפני כמה חודשים ויכול להיות שאין מספיק נרשמים, אז הם השאירו את ההרשמה פתוחה..

דווקא אם אני זוכרת נכון

גם בעונה הקודמת הייתה הרשמה של מס' חודשים (היא נגמרה בסוף דצמבר)
וההרשמה הנוכחית אמנם התחילה לפני מס' חודשים, אבל רק לאחרונה (בערך בחודש האחרון) התחילה ההרשמה המפורטת יותר שדורשת גם תשלום למי שמעוניין להירשם.
אני לא חושבת שזה שקשור למס' נרשמים...

eranyi

New member
המירוץ למליון אודישן

שלום לכם ומזל טוב!
כמה זמן אחרי האודישן הראשון קיבלתם תשובה?

ny22

New member
מנהל
אם ההרשמה עוד לא נגמרה קשה לי להאמין

שיש תשובות.

(אני אומר את זה על סמך דעתי, אני לא מקור מוסמך של ההפקה).

גלית001

New member
אודישן שני-אולי קובי וטליה יוכלו לעזור?

גם אני הייתי באודישן ראשון ומאז לא קיבלתי תשובה...

מישהו מכיר/שמע על מישהו שקיבל זימון לאודישן שני?
אני תוהה אם אף אחד מאיתנו לא קיבל זימון כי עדיין לא התחילו את הסבב השני, או שפשוט אף אחד מאיתנו לא התקבל....

כמה זמן לדעתכם סביר לחכות לתשובות?
הרי לכל אחד מאיתנו יש תוכניות...אנחנו למשל מתכננים לטוס ללמוד בחו"ל וצריכים להתחיל ללמוד למבחנים, לקנות כרטיסי טיסה, למצוא דירה...וכרגע אנחנו דוחים את ההחלטות רק בגלל שאין לנו מושג מה עם המירוץ. אני תוהה כמה זמן לתת לזה צ'אנס...
קובי וטליה, לא יודעת אם יש לכם מידע פנימי אם התחילו האודישנים השניים או לא (כמובן שהיינו שמחים למידע פנימי
), אבל אולי אתם תוכלו להגיד לנו כמה זמן להערכתם סביר לחכות לתשובות? אמנם אתם לוהקתם ברגע האחרון, אבל אולי בכל זאת יש לכם הערכה? או שנשאל את זה אחרת-אם הייתם במקומנו, ולא היו חוזרים אליכם גם אחרי חודש, הייתם ממשיכים הלאה בתוכניות שלכם או שעדיין הייתם לוקחים את המירוץ בחשבון?

תודה ובהצלחה לכל המועמדים

התחילו כבר אודישנים שניים

אני לא יודע כמה זמן זה כבר "לא".
לטליה הייתה הצעה למלגה בלונדון, וזה לא עזר לה לדעת אם יוצאים, מתי יוצאים ולכמה זמן יוצאים. היא בסוף הצליחה לשכנע את הבריטים שזה יהיה בסגר אם היא תאחר. אנח מכיר את התחושה של לא רוצים להפסיד ומפחדים לצאת קרחים מכאן ומכאן. :(

דעתי האישית היא שיותר מחודש זה "לא". מצטער.

amitshem2

New member
קובי וטליה

האם אתם יודעים בודאות שהתחילו אודישנים שניים או שזו השערה שלכם שיותר מחודש ללא תשובות על האודישן זה "לא"?
בנוסף, קצת התבלבלתי מכל הסיפור הזה של עונת VIP ועונה רגילה, יש לכם איזשהו מושג איזו עונה הולכת להיות, ואם הולכת להיות עונת VIP אז למה זימנו אנשים לאודישנים לעונה רגילה??

למעלה