אייקונים בטוויטר:

argamon

Member
אייקונים בטוויטר:

שלום לכם: האם יש אפשרות להוסיף אייקונים בהודעות בטוויטר בדומה לפייסבוק?
אם יש אז אשמח לדעת איך מוסיפים אייקון לפוסט בטויטר וגם לתגובה למישהו בטוויטר.
תודה

argamon

Member
בכניסה רגילה לטוויטר דרך מחשב ביתי:

אני רוצה להגיב וגם לפתוח פוסט בטוויטר, בדומה לפייסבוק אבל אני לא רואה לחצן לפתיחת תיבת אייקונים.

shoosh2607

Member
מנהל
אצלי יש

כשמתחילים לכתוב יש בצד את הסמיילי ששם יש אותם

argamon

Member
גם אצלי יש ועוד שאלה בבקשה:

גם אצלי יש ואחרי ההסבר שלך בדקתי וכרגיל את צודקת, רק זה שונה מהפייסבוק ולא רואים אותו אלא לאחר שמתחילים לכתוב ואני חיפשתי את זה בלי להתחיל לכתוב . הרבה תודה שוש.
ושאלה אחרת בטוויטר על בעיה המופיעה לי לאחרונה:
> כל יום בכניסה ראשונה לטוויטר, אני במצב אורח והמערכת מבקשת פרטי סיסמה לכניסה למצב גולש רשום.
> אני לא צריך להקליד כלום כיוון שהמערכת מראה לי שהיא זוכרת את הפרטים וצריך רק לחיצה והמערכת מזהה אותי ומכניסה אותי למצב גולש רשום.
הבעיה בזמן האחרון שכאמור בכל יום בכניסה ראשונה לטוויטר, אני צריך לעשות את הנ"ל בצורה חד פעמית בלי שמחקתי קוקיס . זה קרה לי תמיד אחרי ניקוי מחשב שעשיתי בניקוי קוקיס ואז זה מובן לי כי הקוקיס של טוויטר נמחק והוא דורש כניסה כזאת בצורה חד פעמית. אבל בימים האחרונים זה קורה לי כל יום בכניסה הראשונה, בלי שעשיתי מחיקת קוקיס.
מה יכולה להיות הסיבה ואם אפשר אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה.
תודה

argamon

Member
מה כוונתך?

> אני חיפשתי לפני ששאלתי כאן דרך להגיע למקום שטוויטר שומר פרטי סיסמה ולבדוק שאולי נמחקה אבל לא מצאתי מקום כזה. האם כוונתך שאחרי מחיקת קוקיס , טוויטר עשוי להקפיץ שאלה בכניסה לגולש רשום האם לשמור פרטים?
אם זו כוונתך אז אם אני לא טועה, אני ממש לא זוכר בדיוק, טוויטר זוכר אותי גם אם מחקתי קוקיס, בלי הצורך להקלדה חד פעמית של סיסמה. היום בדיוק היום השבועי שאני עושה ניקוי מחשב של קוקיס היסטוריה וכ"ו עם המובנה במחשב לניקוי ואם זה יעזור אני אדווח.
> תודה שוש

argamon

Member
הניקוי לא עזר:

עשיתי ניקוי מחשב בעזרת המובנה במחשב שמנקה קוקיס, קבצים זמניים, היסטוריה, ועוד, והעניין לא עזר. אני נכנס בבוקר בפעם הראשונה לטוויטר ואני שוב במצב אורח ורואה שטוויטר שומר את פרטי הסיסמה שלי למרות ניקוי הקוקיס ומבקש ממני ללחוץ על כניסה. כאמור זה חד פעמי עד יום המחרת ובאותו היום אני נמצא בטוויטר במצב רשום גם אם אני יוצא מהוויטר ונכנס שוב לאחר מספר שעות

argamon

Member
לא משנה:

בפעם ביום בו טוויטר דורש סיסמה, אני לא צריך כאמור להקליד כלום אלא רק לחיצה אחת כיוון שטוויטר זוכר את הסיסמה שלי.
> אם זה בכל זאת זה יפריע לי, אולי אנסה שינוי סיסמה ואישור מחדש לטוויטר לזכור זאת.
> מה שמעניין הוא שמחיקת קוקיס לא דורשת בכניסה אחר כך לטוויטר דרישה חד פעמית לסיסמה וטוויטר ממשיך לזכור את הסיסמה שלי.
תודה שוש בכל מקרה.

למעלה