איך מגדילים את התמונה?

argamon

Member
איך מגדילים את התמונה?

להנהלה שלום: אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אקטואליה שהוספתי לה תמונה. (נמצאת בגלילה קטנה למטה) התמונה עולה קטנה. איך אפשר להגדיל אותה? אני ביקשתי מהגולשים להגדיל , כיוון שחשבתי שהתמונה תעלה כמו לפני השידרוג , בתוך ההודעה שבה אפשר היה ללחוץ על התמונה להגדלה. כאן אני לא מוצא דרך להגדיל את התמונה.
>> הערה: בקישור תיראו שכתבתי לגולשים משהו על תקלה. הכוונה שלי היא לתקלה ברשת ב' ולא בתפוז.
הנה קישור בעניין שאלתי:
בתודה לתשובתכם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=54&messageid=176126709 

ההודעה ההיא נמחקה

ולכן לא ניתן לצפות בה.
למה כוונתך התכווצה? משהו משמעותי שלא ניתן לראות אותה או שפשוט פחות גדולה? (מכיוון שישנו כיווץ אוטומטי להתאמה לחלון, דיווחו לנו על זה כבעיה ואנו בודקים את הנושא. אבל אם הכוונה ממש ממש התכווצה אולי הבעיה היא בקובץ).
אם יש לך הודעה אחרת כדוגמא (או למשל להעלות את אותה התמונה לכאן) זה יכול לעזור לנסות להבין את הבעיה.

argamon

Member
לצערי אני לא מבין את תשובתכם

אני מצרף צילום מסך לפורום ורואה שהוא קטן מדי לקריאה. עד השידרוג כשההודעה הייתה בתוך התיבה, אפשר היה ללחוץ עליה להגדלה ועכשיו אי אפשר.
"שורה תחתונה" אני מעלה תמונה ורוצה שהגולשים ייראו אותה גדולה יותר וברורה. איך עושים את זה.
אני מצרף צילום מסך לדוגמה.
אגב, בתצוגה המקדימה, דווקה התמונה עולה ברורה וגדולה. מעניין איך היא תעלה במשלוח. לא אוכל לדעת זאת מיד בגלל שאתם מפעילים ניטור שאגב,לדעתי מיותר כיוון שאתם יכולים למחוק הודעות לא ראויות ולהזהיר את מי שכותב הודעה לא ראויה.
>> אני חושב שכדאי לשנות את כל השידרוגים שעשיתם בהודעות. לדעתי עניין השידרוגים האחרונים לא הצליח ויש המון בעיות עם הגלישה, כפי שכבר כתבתי לכם עליהן.

התמונה אם כבר גדולה מדי

לפחות בהודעה הזאת שלך.... ככה שקשה לנו להתייחס לכיווץ.
יכול להיות שזה נובע מאותה סיבה ולכן אנחנו מעבירים לתוכניתנים.

בנוגע לשינויים, הם במטרה להוסיף אפשרויות שקודם לא היו ניתנות.
בכל שינוי יש גם דברים טובים יותר וטובים פחות ולכן צריך להיעזר בסבלנות בזמן הטיפול בדברים הפחות טובים

argamon

Member
תודה לכם ומספר דברים:

> עכשיו גם לי התמונה עלתה סבירה מאד, אז או שהספקתם לתקן את העניין , או שתמונה שהוספתי בפורום אחר עלתה קטנה בגלל אולי תקלה בתמונה השמורה שלי.
> בעניין אחר, אני מציע שתשקלו שוב את עניין ניטור ההודעות שלי זה קצת מפריע והייתי רוצה לראות מיד את ההודעות שלי. אני מבין שיש גולשים לא הגונים שכותבים הודעות לא ראויות ואם רוצים למנוע אותם, אבל לדעתי האחוז נמוך כי ראיתי כאלו לפני שיטת הניטור והן לא היו רבות ותמיד אתם יכולים למחוק הודעות לא ראויות ולהזהיר את הכותב אותן.
> אגב, אם זה מעניין אתכם, ניסיתי לשדרג את דפדפן אקספלורר -9 לאקספלורר 11 אחרי שכתבתם לי שדפדפן אקספלורר הוא מיושן וקיבלתי ממיקרוסופט קישור מתאים למחשב שלי עבור גולש כמוני שלא מבין הרבה במחשב, וכל ההורדה נגמרת בלחיצה אחת על ההורדה, אבל לצערי יוצאת לי הודעה על חוסר התאמה כלשהו. אני ממתין לתשובת מיקרוסופט.
לא יעזור כלום ולא אוותר על גלישה תקינה בתפוז, ואכריח את הדפדפן שלי להסתגל לשידרוגים שלכם.

תשובות

> שמחים לשמוע שהסתדר

> הניטור מגיע גם כדי למנוע פרסום הודעות אשר לא קשורות לפורום וגם כדי לוודא שכל פנייה מקבלת מענה. ניתן לשלוח מסר או מייל כדי שההתכתבות תהיה רציפה יותר (כמו שעשינו בפנייתך הקודמת).
> מקווים שהעדכון יעבור בהצלחה, זה יקל מאוד על גלישתך (גם מחוץ לתפוז).
> תכריח תכריח! אל תוותר עלינו

למעלה