אני לא מצליח להבין את ההבדל

argamon

Member
אני לא מצליח להבין את ההבדל

שלום לכם:
אני נכנס לדף הבית שלי בפייסבוק > לוחץ על שמי ואני רואה פעילויות שונות שלי. > אחר כך אני לוחץ למעלה על "הצג יומן פעילויות" וגם בו אני רואה פעילויות שונות שלי.
אז מה ההבדל? למה יש שני מצבים להכנס לפעילויות שלי? למה לא מופיע הכל בדף אחד?

shoosh2607

Member
מנהל
ביומן הפעילות מופיעים דברים נוספים שלא מופיעים בקיר שלך

אלו דברים שרק אתה יודע עליהם
&nbsp

argamon

Member
שוש, אני לא בטוח שהבנתי:

אני מבין שכאשר אני נכנס לאתר הפייסבוק, אז פייסבוק מכניס אותי לדף הבית שלי.
> אני לוחץ על השם שלי ומקבל דף חדש של פעילויות שלי.
> אני לוחץ על "הצג יומן פעילות" ומקבל עוד פעילויות שלי. אז עדיין לא הבנתי את ההבדל.
בקיצור: מה ההבדל בין כניסה לדף הבית שלי בו יש הודעות שונות, לחיצה על השם שלי בו יש פעילויות שלי, ולחיצה על "הצג יומן פעילויות" בו יש עוד פעילויות שלי?
>> דוגמה טובה שלך תבהיר לי את זה.
תודה לך

shoosh2607

Member
מנהל
אני אסביר

- כשאתה נכנס לפייסבוק אתה נכנס לדף הבית ("חדשות") - שם אתה רואה פעילות של חברים, דפים, קבוצות וכו.
- כשאתה לוחץ על השם שלך אתה רואה את הקיר שלך ("ציר הזמן") ששם אתה רואה פעילויות שעשית (פוסטים שהעלית, פוסטים שאחרים העלו אצלך וכו').
- כשאתה לוחץ על יומן הפעילות אתה רואה דברים נוספים שלא מופיעים בקיר שלך - לייקים שעשית, משחקים ששיחקת בהם ועוד. אלו דברים שלא מופיעים בקיר.

argamon

Member
עכשיו זה ברור ושאלה קטנה:

תודה שוש. זה סוג ההסבר שאני מבין . הסבר בצעדים.
אני לא יודע איך אצל אחרים, אבל התוכנה בראש שלי קולטת בעיקר הסבר בצעדים, בסגנון שהסברת לי עכשיו. אני מסוגל ללמוד אפילו דברים חדשים די מסובכים במחשב, בתנאי אחד שזה יהיה הסבר בצעדים בדומה למה שהסברת עכשיו. אולי תוכנת התפיסה שלי מיושנת, אבל פועלת בדרך כלל מצוין בהבנה בצעדים.
ושאלה קטנה: למה שלא יופיע בדף אחד ציר הזמן והפעילויות שלי? ניראה לי מיותר שיש שני סוגי דף לחוד.

shoosh2607

Member
מנהל
מכיוון שהם שונים

את מה שבציר הזמן שלך רואים כולם (או מי שהוגדר כיכול לראות).
ביומן הפעילות יש דברים שרק אתה רואה.

למעלה