בעיה בהעלאת תגובה בדף חבר:

argamon

Member
בעיה בהעלאת תגובה בדף חבר:

שלום לכם וסליחה על השאלה הארוכה במקצת:
קורה לי די הרבה פעמים בדפים של חברי פייסבוק כך: ( דפדפן כרום )
דוגמה:
> אני מקבל הודעה של פייסבוק שהיום יום הולדתו של חבר הפייסבוק שלי משה.
> אני כותב ברכות ושולח.
> אחרי המשלוח אני מגלה שאני לא רואה באף מקום את התגובה שלי ורואה רק תגובות של מברכים אחרים. אני מגולל למטה עד הסוף והתגובה של איננה.
אני לא שוכח ללחוץ על "ראה תגובות נוספות" לבדיקה שאולי התגובה שלי מוסתרת תחתיה אבל התגובה שלי איננה.
>> לאור ניסיון, מה שאני עושה הוא שאני נכנס ליומן הפעילות שלי ושם אני רואה את הברכה שלי, אני לוחץ על הקישור למעבר לדף של משה ואז אני רואה את התגובה שלי בדף של משה.
> החל מזמן המעבר שלי לדף של משה דרך יומן הפעילות שלי, אני יכול לראות כראוי את התגובה שלי בכל כניסה חדשה לפייסבוק, וכנראה זה כך ל-24 השעות הבאות ואז אם אכתוב משהו הבעיה תחזור ושוב אוכל לראות תגובה חדשה שלי רק ממעבר לדף בו הגבתי דרך הקישור ביומן הפעילות.
אדגיש שכאשר הבעיה מסתדרת לפי מה שהסברתי למעלה, אני יכול לכתוב פוסט חדש בתגובה וזה יעלה כראוי ואני אראה אותה כראוי , וכעבור 24 שעות שוב תהיה הבעיה הנ"ל בכתיבת פוסט חדש.
> מה ששכחתי לנסות לעשות זה שאם אני במצב ההתחלתי של חוסר הופעת תגובת הברכה שלי אלא רק אחרי המעבר ליומן הפעילות, אז במקום לעבור ליומן, הייתי מנסה ריענון הדף ובדיקה האם זה עוזר אבל היום כבר לא אוכל לעשות זאת כיוון שכאמור אם זה מסתדר אז הכל בסדר ל-24 השעות הבאות, כולל פתיחת תגובה חדשה. אולי אבדוק את העניין מחר
השאלה שלי מה הסיבה לבעיה הנ"ל בה אני צריך לעשות כניסה ליומן הפעילות שלי כדי לגרום לזה שהתגובות שלי יופיעו מיד אחרי המשלוח?

למעלה