בקשר לעריכת הודעה אישית:

argamon

Member
בקשר לעריכת הודעה אישית:

שלום לכם: האם עדיין ממשיך המצב ההזוי הזה של חוסר אפשרות עריכה בהודעה אישית בפייסבוק? אני טועה לא פעם במסרים כשאני רוצה לפתוח שורה חדשה ולוחץ על אנטר, כשאני שוכח ללחוץ גם על שיפט, ואז ההודעה עולה, ואין אפשרות עריכה. אמנם אני ממשיך בהודעה נוספת ומסביר שזה המשך , בגלל שההודעה עלתה בטעות לפני הסיום, אבל זה לא מספיק טוב. קרה לי לא פעם שבאמצע הוספת הודעת ההמשך, לפני שהספקתי לסיים, בעל הדף השיב לי במסרים שלא הבין למה שלחתי את ההודעה קטועה בלי דברי סיום.
אני לא מבין את הרעיון המוזר של פייסבוק לא לאפשר עריכה בהודעה האישית, כמו בדף הפתוח. ושלא יספרו לי שזו בעיה טכנית. אני בטוח שאין בעיה למומחי פייסבוק להגדיר מצב אפשרות עריכה בהודעה האישית.
אשמח לייעוץ איפה אני יכול לתת על הראש לפייסבוק בעניין, אבל בשפה העברית. אני לא מספיק טוב בביטוי נרחב באנגלית.
תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
זה מאד הגיוני דווקא

תשווה את זה למייל או לסמס או לווטסאפ או אפילו למסר אישי בתפוז (או כל תוכנת מסרים בינאישית).
אחרי ששלחת, אין דרך חזרה. זה לא קשור לטכני.
זה קשור לעובדה שההודעה כבר הגיעה לאותו אדם אז אתה לא יכול "למשוך אותה חזרה" ולתקן.

BobboVilla

New member
אני חושב שהוא מתכוון לעובדה שברירת המחדל של אנטר היא שליחה

ולא מעבר שורה.

shoosh2607

Member
מנהל
לא בטוחה

על זה כבר דיברנו בעבר ומצאנו איך לשנות את זה.
אני חושבת שהוא מתכוון לזה שאי אפשר לערוך הודעה כמו שאפשר לערוך פוסט.
&nbsp

argamon

Member
חברים, מה זה "קולב" ?

אני מכיר קולב רק לתליית בגדים
האם יש מצב שהכניסו עוד מילה מטורפת לפייסבוק והיא "קולב"?

BobboVilla

New member
דווקא את הקניות לחג עשו בלעדי

זה היה שופינג אישי ובשביל הכיף
.

argamon

Member
צודקת שוש

על הדבר שגם הוא הזוי לטעמי והוא חובה ללחוץ גם על שיפט במעבר לשורה, כבר עשית איתי דיון. רק כתבתי דוגמא למה אני זקוק לעריכה במסרים, וזה בעיקר לעובדה שאני שוכח לא פעם ללחוץ על שיפט במעבר שורה.
למה אצל תפוז אין צורך בשיפט ואצל פייסבוק כן????
שוש, תשאלי את מארקוס צוקרברקוס בנושא, כאשר תהיה לכם, מנהלי פורומי הפייסבוק בעולם, הדיון החודשי איתו.
אני כותב מארקוס צוקרברקוס, כי שמעתי היום באחד מיומני החדשות ברדיו שכך התחילו לכנות את צוקרברג בצחוק, בכירים שונים. לא הספקתי לשמוע את הסיבה.

argamon

Member
BobboVilla , שוש הבינה נכון:

כוונתי לזה שאני שולח למישהו הודעה אישית ואחרי המשלוח אני רוצה לתקן משהו ולא יכול, כמו בהודעה פתוחה בקיר הדף של חבר פייסבוק, בו אפשר ללחוץ על עריכה ולתקן.
> אני נתתי רק דוגמא למה אני צריך לתקן לא פעם מסרים שנשלחו וזה בגלל המצב המרגיז בפייסבוק, בו לרדת שורה צריך ללחוץ גם אנטר וגם שיפט, כי לחיצה על אנטר בלבד, מעלה מיד את ההודעה, ואני שוכח הרבה פעמים כשאני יורד שורה, ללחוץ גם על שיפט. זה לא כך באתרים אחרים. הנה אפילו כאן בתפוז בתגובה שאני שולח לך , אני לוחץ רק על אנטר אם אני רוצה לקפוץ לשורה חדשה, ולא חייב ללחוץ גם על שיפט. בפייסבוק מצב כזה מעלה מיד את ההודעה.
> אני מתאר לי שזה קןרה גם לאחרים, ולכן מאד נחוץ לדעתי מצב תיקון מסר אישי בפייסבוק

argamon

Member
שוש, אם כך:

איך זה שאני יכול להוסיף למשל הודעה בפוסט שלך (במידה ואנו חברי פייסבוק) ויש לי אפשרות לערוך הודעה שכבר שלחתי לפוסט שלך?

shoosh2607

Member
מנהל
כמה דברים

1. ישנה אפשרות להגדיר שאנטר יוריד שורה.
לחץ למעלה על סימן ההודעת - ראה הכל
באחת השיחות אתה תראה למטה אופציה לסימון האם אנטר שולח. תבטל את זה והבעיה תיפתר.
2. כי זה לא אותו דבר. פוסט הוא פתוח לכולם. הודעה אישת היא רק ביני ובינך. אי אפשר לשנות משהו שכבר הגיע לנמען.

argamon

Member
שוש, לא הבנתי:

משהו אני זוכר שהסברת לי פעם בעניין וכנראה שכחתי. אז בקשר להסבר שלך:
1. אם כוונתך ללחצן "הודעות" שאני רואה בצד ימין בכניסה לפייסבוק, אין דבר כזה "ראה הכל" . אם אני נוגע בלי לחיצה על הלחצן, מופיע לי גלגל שיניים, ובלחיצה עליו קופצת תיבה קטנה בכותרות לבחירה של "הסר מהמועדפים" וכן "סידור מחדש". זה הכל! אין "ראה הכל" ! או שאני לא מבין נכון את ההסבר שלך כאן.
> להזכירך שאני בדפדפן "הנפלא" אקספלורר.
> מאד מצלצל לי בראש שהסברת לי פעם בעניין ואולי הצלחתי גם לעשות את זה, אבל אני לא מוצא רישום בקלסר שלי בו אני נוהג לרשום שיטות שאת מסבירה לי.

shoosh2607

Member
מנהל
הסמל של ההודעות למעלה בפס הכחול

במקום בו מופיע השם שלך, מצא חברים וכו'.
לגבי השאלה השניה (על התיוג) - מנסיון שעשיתי הרגע, זה לא עובד.

argamon

Member
לא מצליח לראות. הנה צילום מסך

כפי שכתבתי אני רואה לחצן ,הודעות ובנגיעה בו יש שתי אפשרויות אבל אין "ראה הכל" אני בכל מקרה לא רואה לחצן במקום אחר בשם "ראה הכל".
> הנה צילום מסך. האם תוכלי להסביר לי בבקשה איפה למצוא את זה?
כמובן אשמח לצילום מסך מדוייק שלך: http://i.imgur.com/ki9dWYe.png
> תודה על התשובה בעניין התיוג.

shoosh2607

Member
מנהל
למעלה בפס הכחול

יש את השם שלך, דף הבית, איתור חברים, ציור של שני אנשים ואז ציור של ריבועים כאלו.
על זה תלחץ (לא לגעת - ממש ללחוץ ולהיכנס לזה)

argamon

Member
שום כלום !

אני מתאר לי שלא נופל לי האסימון בהסבר שלך, אבל בשלב זה אני לא מצליח למצוא את זה. הנה צילום מסך נוסף בפתיחת הריבועים. איפה את רואה הגדרה שאנטר לא יעלה מיד את ההודעה? אני יכול לגלול למטה בלי סוף ואין כלום, או שכאמור עדיין אני לא מצליח להבין אותך : [URL]http://bit.ly/1W9rGjq[/URL]

shoosh2607

Member
מנהל
מצוין

עכשיו היכנס לשיחה הראשונה (עם ריקי).
במקום שבו אתה כותב את ההודעה אתה תראה וי שאפשר להוריד
&nbsp

argamon

Member
מי יכול עלייך שוש התותחית?

אני ידעתי שאת לא תוותרי גם אם העולם יתהפך, עד שאבין.
מדהים שאין מצב אצלך להתייאש ומעולם לא כתבת לי "אין ברירה. תביא מישהו לבית שיסביר לך" מצאתי, ואני נזכר על בטוח שהסברת לי כבר, אבל מוזר שאני לא מוצא את זה ברישומים שלי. כנראה שכחתי בזמנו לרשום את זה.
>> שוש, סתם להשכלה אשאל גם את זה: אמנם כשאני נכנס להודעות, אני יכול לבטל את ה- V כפי שאת מסבירה לי , אבל במצב של ריבוע קטן בצ'ט, אני לא רואה אפשרות כזו. זה לא חשוב לי אבל אני שואל מסקרנות.
הנה צילום מסך לכוונתי : [URL]http://bit.ly/1SnnHjI[/URL]
הרבה תודה שוש הסופרמנית.

למעלה