"דיווח על הודעה חדשה"

argamon

Member
"דיווח על הודעה חדשה"

שלום לכם אני אשאל בצורה תיאורטית כי לא הספקתי לעשות צילום מסך, והמצב בו רציתי לעשות צילום מסך נעלם, ואם השאלה לא תובן, אעשה צילום מסך לדבר שאכתוב עליו כאשר יופיע.
זה כך:
לדוגמא:
> אני רואה איתות שיש לי הודעה בהודעות האישיות.
>אני פותח הודעות ורואה בהודעה העליונה דיווח בכותרת "דיווח על הודעה חדשה"
> אני רואה תחת ההודעה , הודעה נוספת ממשה כהן שרציתי מאד לראות ואני פותח אותה קודם.
> לאחר מכן אני לוחץ לפתיחה על "דיווח על הודעה חדשה" ורואה הודעה של מישהו שאני לא מכיר שכותב לי על משהו שאני לא זוכר שהתכתבתי איתו.
> אני רוצה לעשות לזה צילום מסך עבור שאלה כאן בפורום ואני סוגר הכל, יוצא לגמרי מהפייסבוק ונכנס שוב למסרים כדי לראות שוב את הכותרת "דיווח על הודעה חדשה" במצב הסגור לפני הפתיחה, אבל זה לא מופיע יותר ומה שמופיע הוא רק המסרים של אנשים מוכרים לי שהיו שם בטור תחת "דיווח על הודעה חדשה.
השאלות שלי הן : מה הכוונה "דווח על הודעה חדשה" ומה הסיבה שזה לא מופיע שוב לאחר הפתיחה?

shoosh2607

Member
מנהל
אם הבנתי את השאלה

אחרי שאתה נכנס זה לא יופיע שוב - כי כבר ראית את זה

argamon

Member
לא התכוונתי לאיתות:

אני יודע שלא מופיע איתות אחרי שרואים את ההודעה. לא התכוונתי לשאלה על האיתות אני כתבתי על טור ההודעות עצמו, אבל אני חושב שאשאל שוב כשזה יקרה ואצלם את זה . בכל אופן ההודעה בכותרת "דיווח על הודעה חדשה", אם מופיע דבר כזה אז הוא מופיע לי כהודעה אישית רגילה , הראשונה בטור ההודעות. חבל שלא צילמתי מיד, כי חשבתי שאוכל לצלם אחרי שאראה הודעה תחתה שרציתי לראות קודם ואחרי שפתחתי את ההודעה הלא מובנת היא נעלמה בלי שמחקתי אותה.

למעלה