האם אפשר לדווח לפייסבוק על תגובה לפוסט?

argamon

Member
האם אפשר לדווח לפייסבוק על תגובה לפוסט?

שלום לכם: אני יודע איך לדווח לפייסבוק על פתיחת פוסט של הודעה לא ראויה לדעתי, וזה בלחיצה על החץ הקטן בפוסט שלו ולבחור בתיבה ב"דווח על הפוסט", ואחר כך למלאות את השאלות של פייסבוק בתיבה שעלתה ולשלוח.
> מה שאני לא יודע איך לדווח, אם זה בכלל אפשרי, על תגובה לא ראויה של מישהו על הפוסט. אם פותחים את החץ בתגובה לפוסט , יש אפשרות רק של "הסתר תגובה" או "הטמע" . ורק על הפוסט יש אפשרות לדווח לפייסבוק
> אני מצרף קטע צילום מסך של הודעה מאד לא ראויה לדעתי של מגיב לפוסט שפתח נתן זהבי. איך אני יכול לדווח על זה לפייסבוק שההודעה לא ראויה לדעתי?
http://bit.ly/2mrBHeT 

shoosh2607

Member
מנהל
לא - אין דרך.

אני חושבת שאולי (לא בטוחה) בעל הדף יכול.

argamon

Member
או קיי תודה. אני אדווח לנתן:

אני ביררתי את העניין בגלל שאלה של נתן זהבי בשידור, איך זה שפייסבוק לא רואים הודעות כאלו ולא מוחקים. אני דווקא כן מבין את הבעיה של פייסבוק בעניין כיוון שהוא כנראה לא יכול לטפל במיליארדים של תגובות, ואפילו יפה שפייסבוק מטפל בפוסטים לא ראויים. אני כבר התלוננתי בעבר על פוסטים קיצוניים של צילום פוטושופ של חברי כנסת בלבוש נאצי ופייסבוק הודיעו לי שבודקים ואחר כך קיבלתי תשובה שהן נמחקו. כך שבעניין הזה דווקא פייסבוק בסדר.
תודה שוש.

shoosh2607

Member
מנהל
בשמחה

ואם אפשר יש לי בקשה - בפעם הבאה עדיף לתת לינק ולא תמונה ואז אני יכולה לבדוק את האפשרויות.

argamon

Member
את צודקת שוש וכך:

הכוונה שלי בצילום המסך היא כדי שיגיעו ישירות לקטע שאני שואל עליו בלי לחפש הרבה, אבל את צודקת שצריך לינק כדי שתוכלי לבדוק. מעכשיו אוסיף גם לינק במידה וזה אפשרי, כי לינק לדף סגור בפני מי שלא מורשה להכנס אליו, לא יעזור.

shoosh2607

Member
מנהל
גם לינק מגיע ישירות לקטע

בקבוצה סגורה מן הסתם זה לא יעבוד אבל דף הוא בהכרח ציבורי ולכן אין בעיה.

argamon

Member
מעניין מה שאת כותבת:

צילום המסך הוא בדף הפרטי של נתן זהבי הנקרא Natan Zahavi ועבור תגובה בו צריך להיות חבר פייסבוק עם נתן זהבי.
> האם בקישור ישיר היית רואה את ההודעה הבוטה שבצילום המסך בלי שתהיי בחברות עם נתן זהבי? או שכוונתך שגם בלי חברות רואים תגובות עם הדף מוגדר ציבורי, רק אולי אי אפשר להגיב בו?

shoosh2607

Member
מנהל
זה לא חברות

כיוון שזה דף אוהדים ולא פרופיל - יש לסמן אהבתי ולא להיות חבר.
כן - דף הוא בהכרח ציבורי. אני יכולה לראות, להגיב, הכל - גם בלי לסמן אהבתי (אלא אם בעל הדף חסם אותי).
צילום המסך הוא מפרופיל או מדף? לפי צילום המסך זה נראה דף (לכן עדיף לינק - למנוע בלבול).
אם זה פרופיל אז זה תלוי בהגדרה.
&nbsp

argamon

Member
לשוש:

שוש סליחה על האיחור בתשובה. אני קצת בלחץ זמן ואשיב לך על השאר.
לגבי הדף של זהבי, אני לא מתכוון לדף הנקרא זהבי עצבני 103FM אלא לזה שבקישור, בו חייבים לבקש חברות. איך את קוראת לדף הזה? אני חושב שזה לא דף אוהדים כמו הדף זהבי עצבני 103FM . מדובר בשני דפים שונים. אחד פרטי של זהבי והשני מטעם 103FM .
https://www.facebook.com/natan.zahavi?fref=ts

shoosh2607

Member
מנהל
זה פרופיל

אין דבר כזה "דף פרטי" - יש פרופיל פרטי או דף אוהדים.
הדף הזה אכן פרופיל אבל מכיוון שרוב הפוסטים בו ציבוריים היה ניתן לראות קישור אם היית שולח.

למעלה