תודה שוש ומספר דברים:
אני לא בטוח שאת יודעת לגבי הכל אבל אשאל:
> יש לי כאמור דפדפני כרום וגם פיירפוקס, אבל בגלל בעיית המחשב, אחרי מספר דקות שאני מפעיל אחד מהם (אני דואג לסגור לפני זה את אקספלורר למניעת עומס על המחשב) המחשב עושה הפעלה מחדש.
השאלה למה ניראה לך שאולי OPERA יעבוד טוב במחשב?
> ולגבי מחשב תקין לגמרי, האם זה לא יותר מדי עומס שיהיו בו 4 דפדפנים?
כאמור יש כבר פיירפוקס+ כרום+ אקספלורר.
> אגב אני בטוח שהבעיה לא בדפדפנים אלא עומס כלשהו כיוון שבצורה נדירה קרה לי גם הפעלה מחדש מעצמו גם באקספלורר, וגם כשהסתכלתי על מצגת ממקור אמין שהגיעה לי באינטרנט.
כאמור זה תוקן במעבדה אמינה, החזיק שנה ושוב השתגע. אם לא היו בעיות כאלו,כבר לא הייתי זוכר מה זה אקספלורר. אני אהבתי לגלוש בפיירפוקס, לפני שהמחשב הפסיק לאהוב לגלוש בו.
> יש לי יסוד לחשד שלא פעם בסגירת אקספלורר, עדיין הוא פועל ,וזה ממבט ב"מנהל המשימות" .
כאשר שידרגתי לאקספלורר - 11 יצאה בשלב מסויים הודעה על הצורך לסגור את הדפדפן והוא היה סגור ולא הבנתי מה הבעיה, עד שבתמיכה מישהו הסביר לי להכנס למנהל המשימות ולסגור אותו. (ושוב תודה לעזרתך בפתרון הבעיות האחרות שהיו לי בשידרוג וכך הצלחתי לבסוף לשדרג אותו) אז אני חושד גם שאולי כאשר אני פותח דפדפן אחר, אולי אקספלורר לא נסגר כראוי ואז זה כאילו אני מפעיל פתוח שני דפדפנים ולכן המחשב עושה הפעלה מחדש מעצמו, אבל אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה הרבה, וגם מנהל המשימות לא ברור לי כי הוא עדיין בשיטה של רישום ולא סמלים צבעוניים, כי אחרי הסגירה אני רואה במנהל המשימות שאקספלורר "סייר" פתוח בלבד ואמרו לי שזה לא משמעותי אלא משהו נוסף בו כתוב פעמיים אקספלורר ואותו צריך לסגור אם הוא פועל.
>>> אז לסיכום האם לא מוגזם 4 דפדפנים גם במצב מחשב תקין?