האם יש שינוי במסרים לגבי מחשב ביתי?

argamon

Member
האם יש שינוי במסרים לגבי מחשב ביתי?

שלום לכם: אתמול התפלאתי שבדף הפייסבוק שלי שהוא בעברית , נעלם הלחצן "הודעות" הגורם לכניסה למסרים האישיים ,ולרגע חשבתי שזו תקלת פייסבוק. ואז ראיתי כותרת לא מוכרת לי בשם messenger שבלחיצה מביאה אותי להודעות שלי, בצורה משודרגת נוחה לשימוש עם לחצני עזר, ומובנת גם לי כמי שלא מתמצא הרבה בפייסבוק.
> השאלות שלי :
1. קראתי משהו על "מסנג'ר" לגבי מכשירים קטנים כמו אייפונים וכ"ו, אבל לא קראתי באף מקום ששידרגו את זה גם לגבי מחשבים ביתיים.
האם גם לכם קרה כמו לי השינוי הפתאומי במחשב ביתי גדול?
2.
למה ריבון העולמים, האחראי על דף הפייסבוק בעברית לא היה מסוגל לכתוב כותרת בעברית למילה messenger והחליף את זה עם המילה העברית "הודעות" במילה לועזית????? , למה הוא נתן לי לשבור את הראש בבדיקה לאיפה נעלם פתאום הלחצן "הודעות" ????
>
אני מנחש שהאחראי על השינויים חשב כך:
"נכון ש-argamon בישראל אולי יתחיל לחפש בדאגה מה קרה, אבל הרי בדיוק לשם כך אנחנו מעמידים לרשותו את הנציגה שלנו בישראל שוש בפורום פייסבוק בתפוז, שתשיב בסבלנות על שאלותיו ושאלות אחרים בעניין השידרוג"
אני מצרף קטע מהדף שלי בצילום מסך, בו רואים תחת "חדשות" את המילה שמחליפה את "הודעות" : http://bit.ly/2jeew95

shoosh2607

Member
מנהל
אצלי זה מופיע באותו מקום אבל כתוב messages

והלחצן למעלה בשורה הכחולה עדיין קיים.
ואם אני בודקת בפייסבוק בעברית אז אכן ככה אבל למעלה עדיין מופיע.
כנראה שהחליטו לשנות.

argamon

Member
תודה שוש . ובקשת הבהרה:

> אני מבין שגם אצלך הישתנתה הכותרת, אבל אצלך כתוב messages ואילו אצלי כתוב messenfer האם את מתכוונת למחשב ביתי אצלך? אוליע באייפונים זה כתוב כמו אצלך. או שלבחורות זה כתוב אחרת ממה שכתוב לבחורים

> לא הבנתי מה כוונתך " והלחצן למעלה בשורה הכחולה עדיין קיים." וכן מה כוונתך ל"עדיין מופיע" לא הבנתי מה מופיע.

shoosh2607

Member
מנהל
בפייסבוק באנגלית מופיע messeges

בפייסבוק בעברית מופיע messenger.
בשורה הכחולה למעלה (איפה שלחצן ההתראות) מופיע גם לחצן ההודעות.

argamon

Member
הבנתי. תודה שוש ושאלה בעניין דומה:

שוש, במצב הקודם לפני ששידרגו את ההודעות האישיות, כתבתי לך על בעיה שכאשר אני רוצה לרדת שורה , לא פעם אני שוכח ללחוץ על שיפט ולוחץ רק אנטר וההודעה מתפרסמת בהפתעה בלי שאסיים אותה. את לימדת אותי איך להגדיר מצב שההודעה תעלה רק בלחיצה על שליחה ולא בלחיצה על אנטר
עכשיו אחרי ששידרגו את ההודעות, שוב יש את המצב המרגיז בו ירידה בשורה בלחיצת אנטר בלבד, תעלה בהפתעה את ההודעה.
האם יש לך דרך בה אוכל שוב לשנות למצב בו ההודעה תעלה בלחיצה על משלוח ולא בלחיצה על אנטר?

argamon

Member
אוי ואבוי:

כמו שאני מכיר את עצמי, יקרה לי הרבה פעמים שארצה לרדת שורה ואשכח ללחוץ על שיפט וההודעה תברח לי. יש לי הרגשה שהמתכנתים של השידרוג שכחו להוסיף אפשרות שינוי צורת המשלוח. לגבי לכתוב לפייסבוק בעניין. חבל לנסות! הם לא השיבו על שאלה אשר שלחתי כהר מזמן וכמובן כתבו שאקבל תשובה. זה יקרה כנראה יומיים לפני הגעת המשיח.
בכל מקרה תודה לתשובתך שוש. עכשיו אני יודע שאין לי מה לחפש לחצן שינוי.

argamon

Member
שוש שאלת המשך:

השבת לי שאת לא רואה אפשרות שינוי במשלוח מסרים, בצורה שהודעה לא תברח בלחיצה על אנטר, אלא רק בלחיצה על משלוח כמו שהיה לפני השידרוג.
אני ראיתי היום במשלוח מסר למישהו שיש כבר לחצן כחול בשם "שלח" ,אבל אולי היה כבר ולא שמתי לב אליו . שמחתי שהנה שידרגו כך שצריך ללחוץ על "שלח" למשלוח המסר, אבל בלחיצה על אנטר ההודעה ברחה לי למעלה שוב. כך שניראה לי כאילו הלחצן "שלח" מיותר לגמרי במקרה זה. מה דעתך, האם אולי בינתיים יש כבר אפשרות לשינוי למצב משלוח רק בלחיצה על "שלח" ואני לא מבחין בו?
> אני מצרף קישור בקטע מהמסרים שלי בו התחלתי לכתוב מסר חדש רק עבור צילום המסך למשלוח השאלה כאן. תוכלי לראות למטה לחצן כחול בשם "שלח" אבל כאמור לחיצה על אנטר לפתיחת שורה במידה ושוכחים ללחוץ על שיפט, ממשיכה לגרום להודעה לעלות.
הנה צילום מסך: http://bit.ly/2jQNQJh

למעלה