אז כך:
>
תודה שוש שטרחת לבדוק.
> שוב אכתוב שאין מצב שהתגובה שלי ושל אחרים שכתבו נמחק. התגובות היו ענייניות ואגב, לפעמים יש מגיבים שכותבים דברים מתלהמים ואבי רצון לא מוחק אותם. זה ממש מוזר, ושוב אדגיש שאני כותב לאבי רצון הודעות ראויות, ואפילו כאלו שאבי רואה שאני מסכים איתו בדברים שכתב.
> אני מתאר לי שראית תגובה בודדת שלי במילה "ניסיון" שאותה גם אני רואה.
> אולי קרה משהו שעליו רציתי לשאול אותך עליו ושכחתי: קורה לי לא פעם שאני מעלה תגובה שהכנתי בטיוטה כהודעת מייל שלי למשלוח ואותה אני מעתיק ומדביק בתגובות כמו של אבי רצון, והסיבה היא שיהיה לי גיבוי במקרה תקלה במשלוח בפייסבוק. לא פעם אני מדביק ושולח, ואז ההודעה הופכת לחיוורת וקופצת הודעה של פייסבוק במילים דומות לאלו: "לא ניתן עכשיו לשלוח את ההודעה, נסה יותר מאוחר". יש גם תמרור עצור.
אני לא אצליח במקרה זה להדביק ולשלוח, עד שאצא לגמרי מהפייסבוק ולא פעם אצטרך לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש ולהכנס שוב לפייסבוק.
> התחלתי לחשוב שאולי זה בגלל שאני מדביק את ההודעות מהטיוטה שלי ולא כותב אותם ישירות בפוסט. לפייסבוק בכלל יש חשדנות יתר להדבקות, ואם רוצים להדביק משהו בכתובת מקוצרת, אז פייסבוק שולף בדיקת אבטחה בזיהוי תמונות ואזהרות שונות ומשונות על הכתובת שהוא רואה בה חשודה. צוקרברג הגזים לגמרי.
> אגב, קרה לי שהגבתי אצל גבי גזית ויצאה הודעה כזו והגבתי שוב, ולהפתעתי יותר מאוחר ראיתי הודעה כפולה שלי בהפרש הזמן אשר שלחתי שוב תגובה זהה.
*** אולי אנסה להגיב ישירות ואראה מה קורה
*** ולבסוף, קרה לי גם שבכניסה יותר מאוחרת ראיתי תגובות שלי שלא ראיתי לפחות שעה במספר כניסות, אבל אם את כותבת שגם את לא רוןאה תגובות נוספות שלי אז כנראה זה לא המחשב שלי.