האם יש תקלת פוסטים בפייסבוק?

argamon

Member
האם יש תקלת פוסטים בפייסבוק?

שלום לכם:
אני מצרף צילום מסך לכניסה לדף הבית שלי ואני מגלה שלא מופיעה לי אפשרות פתיחת הודעה. האם לדעתכם זו תקלה כללית או הבעיה רק בדף שלי?
http://www.up2me.co.il/images/84184333.png

argamon

Member
עדכון שאלה:

הרגע גיליתי שאם אני נכנס בלחיצה על השם שלי מימין אז עולה דף בו מופיע "כתוב משהו" ואם אני כותב ושולח, זה עולה כראוי ומופיע בדף הבית שלי בכניסה מחדש.
האם יתכן שפייסבוק עשו שינוי ומעכשיו אם בעל הדף רוצה לכתוב פוסט בדף שלו הוא צריך להכנס בלחיצה על שמו?
>> אגב כוונתי לכל הנ"ל בגלישה במחשב ביתי. אין בעיה בעניין בגלישה דרך הסמארטפון.

argamon

Member
זה כך:

> אני רואה שהשבת לי היום לגבי השאלה של אתמול ועכשיו נכנסתי היום בפעם הראשונה לגלישה ואני רואה שגם אצלי כבר הכל בסדר. אז לדעתי היה באג לזמן קצר שהם תיקנו.
שוש, הייתי מאד שמח לסגור את כל הסטורי ואגב לקחתי בחשבון ,ואולי גם את, שהסטורי מסתירים משהו אבל אני לא רואה אפשרות סגירת סטורי ואני לא כל כך מבין מה כוונתך במילה "למעלה" . האם לך יש אפשרות כזו? או שאני לא מבחין בלחצן סגירת סטורי שאולי קיימת?

argamon

Member
שוש עדכון נוסף:

הרגע נכנסתי וראיתי תשובה בהודעות שלי מאת חברת פייסבוק אשר שאלתי אותה אתמול בערב איך עולה אצלה והיא השיבה לי שגם לה הייתה אותה בעיה ועכשיו זה הסתדר. אז כנראה מדובר בבעיה לזמן קצר בפייסבוק.
>> שוב אכתוב שאשמח אם יש לך דרך להעלים את סמלי הסטורי.
תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
אצלי הסטורי לא קיים

אז אין לי מושג איך לסגור את זה. צריך לחפש ליד זה אופציה לסגור.

argamon

Member
או קי וזה מוזר:

הם יש לך ניחוש למה אצלי מופיע הסטורי? אני לא נתתי שום הוראה שזה יופיע.

shoosh2607

Member
מנהל
הבנתי משהו

אצלי זה מופיע בצד. כשנכנסתי לפרופיל שהוא בעברית זה אכן הופיע למעלה. כנראה שזה תלוי שפה. קראתי קצת ואין דרך לסגור.

argamon

Member
הבנתי אותך שוש, תודה, וכך:

תודה על המאמצים שלך למצוא פתרון וכנראה זה כפי שכתבת שאין דרך לסגור. העניין הוא שהם לא נותנים שום הסבר נורמלי מי נגד מי בתמונות האלו.
לדוגמא בתמונה בעלת השם שלי יש סימון עיגול ועוד כל מיני בלבולי מוח שאני לא בטוח אם זה שהגדיר את הסטורי מבין את זה בעצמו.
> האם את חושבת שבעזרה של פייסבוק יש מדריך לזה? סתם מעניין אותי מה זה ולמה כופים עלי לראות את זה. בניסיון שלי לבדוק בעזרה לא מצאתי מדריך המסביר מה זה בכלל. את הסברת לי משהו אבל הייתי רוצה הסבר מלא ולא אטריח אותך בדבר כזה.

argamon

Member
לשוש:

סליחה על האיחור בתשובה. לא חשבתי שתשלחי לי עוד רעיון ולא בדקתי כאן מספר ימים.
> נכנסתי לקישור שלך וקיבלתי את מה שלמטה. אני לא מעתיק את השאר שמיותרים להעלות כאן. אז הנה מה שאני מקבל:
*** לצערנו, לא מצאנו תוצאות במרכז העזרה עבור ‏‎story‎‏ ***

argamon

Member
כנראה אי אפשר לבטל ובכל מקרה את צודקת:

את צודקת ובהקלדה בעברית אני מקבל המון תוצאות ואפילו מעבר לדף נרחב, אבל אין תוצאה של מחיקת התיבות בדף הבית.
> כנראה יש לפייסבוק עניין שזה יהיה תמיד מול העיניים של בעל החשבון.
תודה על המאמצים לעזור שוש

למעלה