חג שמח:
אחרי שאני עושה ניקוי קוקיס במחשב, אז ידוע שזה תקין, שהכניסה הראשונה לפייסבוק תהיה במצב כאילו לא רשום לפייסבוק וצריך באופן חד פעמי להקליד סיסמה.
כאן השאלה: עד לא מזמן, לאחר מחיקת הקוקיס ועוד ניקיונות מחשב שאני עושה פעם בשבוע, לפני הלחיצה על "התחבר" כאשר כבר הסיסמה שלי והמייל מופיעים מעצמם, כנראה בגלל שהמחשב זוכר זאת, תמיד הייתה עוד משבצת לסימון, האם אני רוצה שהמחשב יזכור זאת עבור הכניסה הבאה לפייסבוק, כדי שלא אצטרך כל פעם להקליד פרטים לכניסה מחדש. עכשיו אני לא רואה את המשבצת הזו ,אבל אני יכול להכנס לפייסבוק מחדש גם מחר מ"שולחן העבודה" , בלי הצורך להקליד פרטי כניסה. אז כך:
1. איך נהיה השינוי בו אני לא צריך יותר לסמן משבצת עבור זיכרון המחשב לכניסה מהירה לפייסבוק כאשר המחשב כבר שם את הפרטים במקומי בתיבות המתאימות. (לפחות כך אני מבין)
2. האם יש דרך לחזור למצב שהמשבצת תופיע, במידה והמחשב שלי עשה שינוי לכניסה במצב אורח? כוונתי שהייתי רוצה את המצב שהיה קודם בו אני קובע האם המחשב יזכור את הפרטים או לא בעזרת המשבצת שהייתה ואיננה כבר.
>> אני מצרף צילום מסך וכוונתי לצד שמאל למעלה, בו תחת הסיסמה והמשתמש,הייתה משבצת לסימון ואני לא רואה אותה יותר. (את פרטי המייל בתיבה שהופיעה , מחקתי לפני משלוח צילום המסך)
אני גולש באקספלורר 11 [URL]http://bit.ly/1SCHatT[/URL]