האם שוב שיגעון חדש בפייסבוק:

argamon

Member
האם שוב שיגעון חדש בפייסבוק:

שלום לכם: זה קורה לי בפעם השניה היום:
> אני כותב משהו בקיר של דף גדול > אני שולח ורואה כרגיל מה שכתבתי שהוא עלה ונמצא בצד ימין למטה, אבל במצב התקין הוא לא ייראה בכניסה הבא ה לפייסבוק וכדי לראות מה שכתבתי אני צריך אז ללחוץ על "פוסטים בדף" ואז תיפתח תיבת הפוסטים ואראה בין שאר התגובות, גם מה שאני כתבתי.
> הבעיה החדשה היא שאני פשוט לא רואה בפתיחת הפוסט מה שכתבת, גם אחרי מספר דקות וגם בפתיחת תגובות נוספות למטה.
> אם אני נכנס ליומן שלי אני רואה את מה שכתבתי , אבל בכניסה לדף אני לא מוצא את זה.
> מדובר על שני דפים שונים בהם זה קרה לי היום ובדקתי תטוך זמן קצר ואין מצב של מחיקה וגם לא כתבתי משהו שתהיה סיבה למחוק אותו.
> אני מצרף צילום מסך לתגובה שלי מימין מיד אחרי המשלוח, אבל בכניסה ל-"פוסטים בדף שרואים למעלה, אני לא רואה כאמור את ההודעה שלי.
> הנה הצילום (מחקתי מה שלא שייך כדי שהדברים שאני כותב עליהם יהיו ברורים.
בתודה לתשובתכם: [URL]http://bit.ly/1I2ywwn[/URL]

argamon

Member
אנסה שוב:

1. הנה קישור לדף הפייסבוק בו הגבתי : [URL]http://on.fb.me/1VjNvMi[/URL]
2. הנה צילום מסך מהיומן שלי בו רואים מה שכתבתי (מחקתי את מה שלא שייך לשאלה כאן) [URL]http://bit.ly/1LxvhT1[/URL]
3. אני לא מצליח למצוא את התגובה הזו כשאני יורד למטה בדף "מבטלים את תשלום האגרה" ולוחץ על "פוסטים בדף", ולא ראיתי את זה גם דקה אחרי ששלחתי את התגובה, כך שאין מצב שהיא נמחקה וגם לא היתה סיבה שיימחקו אותה.
4. עכשיו אכתוב שוב משהו שקשה לי להסביר, אבל אם לא יובן זה לא משנה,רק אני מקווה שמובן מה שכתבתי למעלה:
כאשר אני שולח תגובה לפוסט הדף והיא נשלחת, אז כשאני עוד בדף, אני יורד למטה ליד הלחצן "פוסטים בדף (אצלי בפייסבוק בעברית זה בצד ימין בגלילה למטה בכותרת שחורה, צריך לגלול למטה לאט כדי לא לפספס) אני רואה מה שכתבתי בלי להכנס ל"פוסטים בדף", אבל זה באופן זמני, ובביקור הבא כבר לא רואים מה שכתבתי וצריך להכנס ל-"פוסטים בדף" כדי שאראה את תגובתי. תמיד זה היה כך וזה מצב תקין.
> הבעיה היא שבימים האחרונים בלחיצה על "פוסטים בדף" אני לא רואה בפוסטים את התגובה שלי , לא אחרי דקה ממשלוח התגובה וגם לא בביקורים אחרים. פשוט אני רואה פוסטים של אחרים חוץ משלי. זה ממש כאילו לא כתבתי כלום בפוסט. אני לוחץ על תגובות נוספות כדי שאבדוק שאולי התגובה שלי לא מוסתרת ואני לא מוצא.
> זה קרה לי בעוד דפים גדולים כמו של "זהבי עצבני ללא הפסקה".

shoosh2607

Member
מנהל
אין לי מושג - מצטערת

נראה לי כמו תקלה אצלם
אולי תפנה אליהם בהודעה ותשאל אותם

argamon

Member
שוש תודה ואשמח למשהו:

אם ייתאפשר לך אז אשמח אם תפתחי בבקשה הודעה כלשהי בקיר הדף הנ"ל ( אולי במילים "ניסיון" או משהו דומה) ותבדקי מה קורה. אם אפשרי אז עם אקספלורר כי אני שוב חושד שהבעיה עם הדפדפן הנפלא של מיקרוסופט.
> אגב בדקתי משהו בדף אחר בו הגבתי למישהו להודעה שלו בפוסט ולא ראיתי את התגובה שלי, אבל כשלחצתי על תגובה לדברים שלו, מיד קפצה התגובה שלי.

argamon

Member
או קיי תודה:

היום זה בכלל יום עם תקלות. רציתי להשיב לך מיד אחרי שכתבת, ולפתע כלום לא פעל. ראיתי שהמודם לא במצב נורות התקין והתברר שהייתה תקלה אזורית כללית של ספק התשתית למספר שעות.

argamon

Member
שוש, האם זה יעזור:

שוש מצאתי בינתיים משהו שאולי יתן לך רעיון מה הבעיה שאני לא רואה תגובות שלי בפוסט: (ההודעה הזו כולל 2 קישורים לצילומי מסך. צריך לגלול למטה)
1. אני מצרף צילום מסך אחרי ששלחתי תגובה לדף של גיא זהר בשם
"עוד ניסיון" וכאן רואים בגלילה קטנה למטה תחת התמונה של גיא, כותרת בשם "כתבת בדף של גיא,,, הצג פוסט".
עד היום לחיצה ב"הצג פוסט" הכניסה אותי למה שכתבתי בפוסט:
http://bit.ly/1MkKJn6
2. עכשיו במקום שהמערכת תכניס אותי לדברים שכתבתי בפוסט, אני מקבל למטה בחלק הימני הודעה המצביעה על מה שכתבתי ימינה יותר (במקרה זה כתבתי "עוד ניסיון) וכתוב "הפרטים שלך מופיעים כאן. מנהלי דף גם יקבלו התראה"
> זה לא היה עד היום ועדיין התגובות שלי לא עולות כשאני נכנס לפוסטים.
הנה צילום: http://bit.ly/1fZiX2t
>
מה קורה כאן???

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא יודעת...

אתה חייב לבדוק בדפדפן אחר. אין דרך אחרת לבדוק.

argamon

Member
אני מבין:

בלי שאבין הרבה במחשב, אני מאמין שפייסבוק מזהה בטעות הודות לדפדפן הנפלא אקספלורר כאילו אני לא מעוניין שהפוסטים שלי יעלו לשאר הפוסטים.
>פייסבוק עשו לאחרונה שינוים לפי מה שאני רואה, כמו לחיצה על לייק שהופכת לכחולה, במקום הופעת המילה "לא אוהב", ואולי בגלל השינויים ,אקספלורר שלא מסתדר כל כך עם פייסבוק, עושה עוד יותר בלגן.
> או קיי נשאר לי לסבול עם אקספלורר או לקחת את המחשב שוב לטכנאי כדי לבדוק למה יש לי אתחולים בדפדפנים שהם לא אקספלורר.

argamon

Member
שוש,אם זה מסקרן אותך:

אז קרה כך: למרות שלא ידעתי מבחינה טכנית אם אני גורם למשהו,
ניסיתי כך: שלחתי הודעה נוספת לפוסט של זהבי. > אחרי המשלוח, כאשר התגובה שלי שנשלחה הופיעה כרגיל בצד ימין למטה (היא לא מופיעה יותר בביקורים נוספים ואמורה להיות בפתיחת הפוסטים ,אבל כאמור בהודעות הקודמות היא לא הופיעה בפתיחת הפוסטים).
לחצתי על החץ הקטן ובתיבה לחצתי על "הטמע" בלי לעשות כלום > סגרתי את התיבה ונכנסתי לפוסטים של זהבי.
למרבה הפלא ההודעה שלי הופיעה סוף סוף והיא מופיעה גם בנסיונות חוזרים לבקר בדף ולהכנס מיד לפוסטים. זה כאילו משהו השתחרר בלחיצה על "הטמע" וסגירה בלי לעשות כלום.
נס נוסף: בבוקר פתחתי בפוסט הדף שלי הודעה ותייגתי לזהבי.
לתדהמתי ראיתי אחר כך בפוסטים של זהבי את מה שכתבתי וזה היה בצירוף קישור לאחד האתרים, מופיע בפוסט של זהבי בצורה חיוורת מהפוסטים של האחרים אבל ניתנת לפתיחה.
> אגב, עכשיו כשבפוסטים אני רואה סוף סוף הודעות שלי, אני לא רואה יותר את התיוג החיוור הזה שבכלל כתבתי בדף שלי בתיוג לזהבי.
> אז המסקנה שלי היא שהשידרוגים האחרונים של פייסבוק, (כמו הכחלת המילה "אהבתי" אחרי הלחיצה, במקום שתיהפך ל "לא אהבתי". שיגעו את אקספלורר הנפלא של מיקרוסופט.

למעלה