העלמת הודעות במסרים

argamon

Member
העלמת הודעות במסרים

שלום לכם, אני רוצה להעלים הודעות מסויימות במסרים לצמיתות ואני לא רואה אפשרות כזו. האפשרות הכי קרובה שאני רואה היא איחסון בארכיון.
האם יש דרך למחוק לגמרי הודעות במסרים של הפייסבוק?

shoosh2607

Member
מנהל
מסרים = הכוונה להודעות פרטיות?

בלחיצה על סמל ההודעות למעלה - תעמוד על השיחה עצמה - לחץ על גלגל השיניים למעלה ויש שם אפשרות מחיקה

argamon

Member
תודה שוש ומשהו כדי שאבין יותר

תודה לך שוש ומצאתי, וזה גם עובד. מה שלא הבנתי במדוייק,מה ההבדל בין "מחק שיחה" לבין "מחק הודעות".
בואי ניראה האם אני חכם פייסוק? אני מנחש ש "מחק שיחה" הכוונה למחיקת כל טור המסרים שהיה לי עם מישהו, ו"מחק הודעה" הכוונה שאני בוחר בסימון במשבצת מה למחוק.
> אם ניחשתי נכון אז אני שואל כך: היו לי עם אברהם תפוזי שיחות מסרים בתאריכים שונים. אז האם נכון שאם אבחר ב "מחק שיחה", מה שיקרה הוא שכל השיחות שלי עם אברהם תפוזי יימחקו, והאם נכון שאם אבחר ב "מחק הודעות" אז אוכל לסמן במשבצת למחיקה הודעות עם אברהם תפוזי לפי בחירה בלי למחוק את שאר השיחות?
ושאלה אחרונה: את כותבת "תעמוד על השיחה עצמה" האם כוונתך ללחוץ על השיחה עצמה?

shoosh2607

Member
מנהל
בדיוק

מחק שיחה ימחק את כל השיחות שהיו לך אם אברהם אי פעם.
מחק הודעות יפתח משבצת ליד כל הודעה ותוכל לסמן מה למחוק
לגבי השאלה האחרונה - כן אחרת איך הוא ידע לאיזה שיחה אתה מתכוון?

argamon

Member
תודה שוש ובעניין "תעמוד"

אני רואה בפורומים וקומונות שונות את השימוש במילה "תעמוד על התמונה, תעמוד על ההודעה" ועוד. מה העברית החדישה הזו שלא נכנסת לי למוח?
"תעמוד על התמונה" אצלי זה לדרוך ברגליים על התמונה וכך לגבי "תעמוד על ההודעה" וואי, וואי, אולי אני מהדור הישן, אבל אני לא מצליח לעכל את זה. אני מסוכסך עד היום אפילו עם המילה "לשדרג".
זהו שאני כנראה מדור הדינוזאורים ולא מצליח לעכל את חידושי הלשון.
אם רק אני זועק נגד החידושים וכולם מקבלים את זה אז הבעיה אצלי כאחד מדור הניירות שלפני הפצת המחשב, שלא מסתגל לחידושי הלשון וניראה לי כאילו הם לא הגיוניים.

למעלה